Můj hlídací pes

Pro zajištění aktivity psa, dobré nálady a dobrého zdraví je důležité zvolit vhodnou stravu. Suché krmivo pro psy Bosch se vztahuje na super prémiové potraviny, které používají pouze přírodní ingredience. Vzhledem k použití nejnovějších výrobních technologií, průchodu mezinárodního ověření, většina veterinárních lékařů doporučuje, aby si koupili právě takové jídlo pro vašeho domácího mazlíčka.

Typy psích krmiv Bosch (Bosch)

Psí krmivo Bosch vyrábí Německo, takže hlavní ingredience jsou také z této země. Z Rakouska a Nového Zélandu je dovezeno pouze maso a některé drobky. U psů je několik typů jídel:

  • suché potraviny o hmotnosti 1, 3 a 15 kg;
  • vlhké konzervy 400 g

Dále je potravina rozdělena na pravítka podle plemene (malého, středního a velkého) a podle charakteristik zvířete.

Nejpopulárnějšími příklady jsou:

  • Bosh Senor - výživa starších psů;
  • Reprodukce Bosch - strava pro ošetřovatelky a těhotné fenky;
  • Bosh Pappi - štěňátko;
  • Bosh Active je vhodný pro aktivní zvířata;
  • Extra energie Bosch - pro psy s velkou fyzickou námahou.

Je důležité, aby řada Life Protection byla vhodná pro všechny psy, jelikož potrava je bezrstevnatá, rychle vstřebává, nezpůsobuje alergie a činí zvíře více aktivní.

Složení výživy Bosch je poměrně rozmanité, ale téměř všude existují takové produkty:

  • přirozené maso nejméně 25%;
  • proso nebo ječmen;
  • kukuřice;
  • masová mouka;
  • rýže;
  • zelenina;
  • vitamíny;
  • bylinné výtažky.

Nezapomeňte, že pro normální vývoj štěněte by mělo být maso nejméně 20%, ale v řadě pro mobilní zvířata je tento ukazatel více - 25-30%.

Výhody krmení společnosti Bosch

Hlavní výhody psovodu Bosch jsou:

  • velké procento bílkovin a bílkovin - od 60%;
  • téměř úplná absence obilovin, kukuřice;
  • přítomnost výživových doplňků, vitamínů;
  • průměrná cena;
  • žádné příchutě.

Viz též:

Nevýhody posuvu Bosch

Nevýhody suchého jídla Bosch pro psy jsou téměř žádné, ale zahrnují:

  • podíl mouky z masa nebo drobů není vždy uveden;
  • celkový počet obilovin vyšší než běžná sazba;
  • není příliš mnoho vlákniny, což může mít špatný vliv na vývoj štěněte.

Je důležité, aby do stravy byly přidány neobvyklé, ale užitečné přísady, jako jsou mušle, řepa, čekanka, omega-kyseliny a minerály.

Jaké krmivo si můžete vybrat z vašeho mazlíčka?

Výrobce vyvinul konzervované a suché krokety pro všechny věkové kategorie zvířat k řešení problémů, jako je citlivé trávení nebo postkastrační rehabilitace. Ale hlavní dělení je podle plemene. Vzhledem k tomu, že velké psi potřebují více sacharidů a bílkovin a miniaturní plemena vyžadují bílkoviny, vlákniny a mastné kyseliny.

Dospělí psi

Potraviny Bosch pro dospělé psy byly vyvinuty s ohledem na věk, velikost a aktivitu zvířete. Existuje také několik možností pro hypoalergenní krmení. A takové linky jsou nejoblíbenější:

  • Bosch Mini Edalt, který je vhodný pro psy do 15 kg a až sedmi let života. Existuje několik chutí, vhodnější pro malé horniny s vysokou pohyblivostí;
  • Bosh Edalt je určen pro středně velké psy starší než sedm let, obsahuje hodně bílkovin a vláken;
  • Edalt Maxi je určen pro velké plemena, obsahuje mnoho vitamínů a minerálů, takže se svaly a kosti plně rozvíjejí;
  • Menu Edalt je bohaté na vitamínové doplňky, léčivé byliny. Ale ne všichni uschnou kvůli neobvyklé chuti a účinkům na trávení;
  • Citlivost byla vytvořena pro psy s citlivým trávením a alergiemi;
  • Speciální světlo obsahuje minimální bílkoviny, maximální minerály, zlepšuje funkci ledvin;
  • Reprodukce byla vytvořena pro kojící ženy, zlepšuje laktaci, bohatou na vitamíny;
  • Senor - jídlo pro starší zvířata, má vyvážené složení, dobře vstřebává a podporuje energii.

Je důležité, aby v Bosch konzervované a suché krokety, chemikálie, droby z chrupavky, kostí a kůže zcela chyběly.

Pro štěňata

Potraviny pro štěňata mohou být dány od jednoho měsíce života, celá řada se nazývá "Junior", ale složení je jiné:

  • Pappy pro štěňata do čtyř měsíců;
  • Mini Junior byl vytvořen pro štěňata malých a ozdobných plemen. Přehled veterinářů o této sérii, většinou pozitivní;
  • Junior Medium - jídlo pro mladé psy středních plemen, může být podáváno pro alergie a zažívací potíže;
  • Junior Maxi podporuje energii, umožňuje štěněm velkých plemen rozvíjet normálně.

Dietní a zdravotní strava

Dietní a zdravotní strava obsahuje čtyři typy produktů, ale může být použita pouze podle pokynů lékaře:

  • Mini Light - potraviny pro malé plemena, používané k regulaci hmotnosti, zabraňují obezitě;
  • Bosch Light je určen pro velké psy s obezitou;
  • Společnost Bosch Asset normalizuje činnost střev, má hypoalergenní a vyvážené složení;
  • Bosch Extra Energy je vhodný pouze pro velmi aktivní zvířata, lovecké a hlídací psy.

Jen málo lidí ví, ale také Bosch má linku pro školky a zcela přirozené složení, kde se používá pouze zelenina a ovoce.

Recenze krmiv Bosch (Bosch) pro psy

Gleb: Již mnoho let používáme výrobky Bosch a zatím jsme si toho nevšimli. Pokud jde o super prémiové jídlo, za rozumnou cenu, kromě toho je ve všech obchodech jídlo. Máme japonský hin, podáváme edální médium. Alergie, vypadávání vlasů a další nemoci dosud neublížily. Srovnání s podobnými zdroji je ideální.

Tanya: Už jste vyzkoušeli původ, eakubu a další. Každé jídlo je dobré svým způsobem, ale náš Tom má rád tento. Zvláště závislý na tom, že kompozice je zcela přirozená, velké procento masa, tam jsou léčivé byliny a zelenina. Vzhledem k tomu, že všechny výrobky z Německa a Rakouska - to je velmi přitažlivé. Cena je mírně vysoká, ale kvůli psíkům není nic špatného

Dasha: Když se poprvé objevilo štěně čivavy, okamžitě ho koupili Bosch Pappi. Od té doby přešli na Edalt mini. Páči se nám, že pes má štěňátka s potěšením, nejsou žádné nemoci (a doufáme, že to nebude), cena je poměrně malá. A v analogích není taková bohatá a rozmanitá kompozice.

Náklady na

Cena potravin Bosch (Bosch) nezávisí na složení, ale na možnostech balení:

  • za 1 kg bude muset zaplatit 300 rublů v Moskvě (150 UAH v Kyjevě);
  • za 3 kg - 1300 rublů (650 UAH);
  • za 15 kg - 4000 rublů (2000 UAH).
Koupit

Kompletní strava pro vašeho psa - Bosch

Zdravá výživa je základem každého šťastného života. A zvířata v této - bez výjimky. Aby se člověk mohl aktivně pohybovat a rozvíjet, musí jíst vyvážené a správně vybrané vysoce kvalitní kanály. Dnes se podíváme na špičkové krmivo pro psy Bosch.

Popis krmiv Bosch

Suché krmivo od německého výrobce Bosch Tiernahrung jsou super prémie. To znamená, že by měla obsahovat pouze vysoce kvalitní součásti. Kromě přírodního masa může obsahovat obiloviny, vitamíny a výživové doplňky.
Bosch je zastoupen v několika produktových řadách: od štěňat do výživy pro velké plemena. Balení potravin je také odlišná. Níže jsou možnosti balíčky s přibližnou cenou.

  • Sušené potraviny Bosch 1 kg - 600 rublů.
  • Sušené potraviny Bosch 3 kg - 1500 rublů.
  • Sušené potraviny Bosch 15 kg - 6500 rublů

Dále se budeme bavit o složení výrobku.

Analýza složení

Výrobky Bosch Tiernahrung jsou vyráběny v Německu, které mohou kupujícímu sdělit dodržování všech technických požadavků a vysoce kvalitních krmiv. Samotná třída tohoto produktu znamená nepřítomnost barviv a zesilovačů chuti v jeho složení, což je také velmi důležité. Důležitějším ukazatelem kvality krmiva je však obsah masa. To není překvapující: pes, stejně jako každý dravec, musí konzumovat dostatek bílkovin, aby udržel normální funkci těla.

Z videa "Bosch Production" najdete řadu zajímavých věcí o této značce.

Ze složek společnosti Bosch vidíme, že procento obsahu přírodního masa se pohybuje od 20%. To není příliš vysoký ukazatel obsahu látky v krmivech této třídy. Pro srovnání, stejné kopce obsahují až 35% masa. Mnoho negativních hodnocení produktů je založeno právě na tomto problému. Podíl bílkovin je také nízký - přibližně 24% a podíl proteinů je - 26%.

Z užitečných přísad lze uvést lněné semínko, které obsahuje prospěšné kyseliny pro vlnu. Krmivo navíc obsahuje dobré složení vitaminů, které jsou nezbytné k udržení zdraví štěňat a dospělých psů.

Sortiment

Bosch obsahuje poměrně širokou škálu krmiv, což se odráží v recenzích. Výrobci berou v úvahu věk a velikost psa, stejně jako stravovací potřeby.

Linka pro dospělé psy

Tato odvětví sušených potravin Bosch je rozdělena několika směry: věk, velikost domácích zvířat. Je důležité poznamenat, že přítomnost hypoalergenních přípravků je zde zaznamenána v řadě dobrých recenzí. Krmivo zpravidla obsahuje jehněčí a rýži. Zvažte produkty samostatně.

Krmivo pro psy od 1 do 7 let

  • Bosch MINI ADULT. Určeno pro krmení zvířat o hmotnosti do 15 kg. Zaměřuje se na spotřebu energie malých plemen psů. To se nachází ve dvou příchutích: jehněčí a rýže (pro domácí zvířata s trávicími vlastnostmi); pták a proso (snížený podíl alergenů).
  • Bosch ADULT - suché krmivo pro průměrná plemena nebo pro zvířata s průměrným podílem aktivity. Najdete ji ve třech kategoriích: jehněčí a rýže (citlivý trávicí systém); drůbež a špalda (vysoký obsah bílkovin); ryby a brambory (pro zdraví kůže a srsti).
  • ADULT Maxi - potraviny určené pro velké plemena. Obsahuje zvýšené procento doplňků a vitamínů určených k udržení kostní struktury těla.
  • Nabídka pro dospělé. Produkt pro krmení psů se střední a zvýšenou aktivitou. Obsahuje 12 bylin a rostlin, jejichž použití vám umožňuje upravit trávení zvířete. Specifické složení přípravku může způsobit nesnášenlivost potravin, což samozřejmě ovlivňuje hodnocení.
  • CITLIVOST. Jedná se o speciální produkt, který spotřebovávají zvířata s přecitlivělostí a problémy s trávením.
  • SPECIAL LIGHT je suché krmivo pro psy s nízkým obsahem bílkovin a minerálů. Tato kompozice pomáhá regulovat zatížení ledvin zvířete.
  • REPRODUKCE - výživa pro těhotné a laktující samice. Charakteristickým znakem je pozitivní vliv na fena a tvorbu štěňat.

Krmivo pro zvířata od 7 let

  • MINI SENIOR - suché krmivo pro starší mazlíčky malých plemen. Umožňuje udržovat zdraví zvířete kvůli vysokému podílu vitamínů a kyselin v krmivech.
  • SENIOR - analogový předchozí krmivo, ale pro standardní plemena. Vyvážené složení a vysoká kvalita produktu se odráží v dobrých recenzích.

Štěňátka

Krmivo v této sérii je určeno pro psy od 1 měsíce věku. Zde je respektováno oddělení podle velikosti hornin. Výkon této linky je standardní označení - Junior.

  • PUPPY - suché krmivo pro nejmenší (štěňata do 4 měsíců).
  • MINI JUNIOR - jídlo pro štěňata, které lze připsat mini-plemenům. Na internetu najdete velký počet různých recenzí k tomuto produktu.
  • JUNIOR MEDIUM - toto jídlo potěší juniory středních plemen. Setká se s chutí jehněčí a rýže, je vyvinut pro štěňata s citlivým žaludkem.
  • JUNIOR MAXI - jídlo pro štěňata velkých plemen. Pokud se rozhodnete začít "junior-lyutovolka", pak je toto suché jídlo zvláště pro vás.

Dietní pravítko

Jedinečná větev dietního krmiva obsahuje 4 typy produktů a obdrží obrovské množství pozitivní zpětné vazby.

  • MINI LIGHT - nízkokalorické suché pokrmy pro psy malých plemen.
  • Bosch LIGHT - potraviny pro dospělé psy náchylné k obezitě.
  • Bosch ACTIVE - produkt s vysokým obsahem tuku pomůže udržet zdraví i těch nejaktivnějších psů.
  • Bosch EXTRA ENERGY. Tato odvětví výroby je určeno pro sportovní a lovecké plemeno, protože energetická hodnota krmiva je velmi vysoká.

Tam je také linka pro školky - více balení a za zvláštní cenu.

Výhody a nevýhody

Snad hlavní výhodou napájecího vedení společnosti Bosch lze považovat za správnou rovnováhu mezi cenou a kvalitou. Díky tomuto ukazateli získávají spoustu dobrých recenzí. S relativně nízkou cenou tohoto výrobku není kvalita prakticky nižší než ostatní členové třídy. Přítomnost čerstvého masa a vitaminů ve složení krmivu taky navyšuje stravu obsahující droby. Je také důležité, aby byla krmivová společnost Bosch široce distribuována, což znamená, že majitel nebude mít problémy se svým domácím mazlíčkem hledat jídlo.

Významné nevýhody výrobků zahrnují nízký obsah bílkovin a podíl vysoce kvalitního masného produktu. Pro tuto kategorii krmiva, a mluvíme o špičkové třídě, je to vážná nevýhoda. To je často zaznamenáno ve svých recenzích majiteli psů, kteří se pokoušejí krmit na základě tohoto krmivu.

Doporučení krmení

Za prvé, majitel musí správně vyzvednout své domácí zvíře vhodné jídlo. K tomu musíte vzít v úvahu věk, velikost a fyzický stav psa. Takže není nutné krmení maltského jídla pro velké plemena. Snažte se sledovat věkovou gradaci výživy. Pokud je pro vás těžké určit, co váš pes potřebuje, kontaktujte svého veterináře o pomoc.

Při výběru zdroje musí majitel také zvážit zpětnou vazbu ohledně typu jídla, které se jim líbí. Potravinářské alergie mohou být krmeni vysokým obsahem jehněčího masa.
Nezneužívejte velikost částí zvířete. Každý balíček krmiva udává hmotnost produktu, který by měl domácí zvíře spotřebovat. Toto číslo se může lišit v několika typech podávání.

Nezapomeňte také, že štěňata potřebují více kalorického krmení než starší jedinci. Tělo štěněte se ještě nevytváří a potřebuje více vitaminů a stopových prvků. Proto dodržujte doporučení pro krmení štěněte.

Video "Bosch - jídlo pro psy"

V tomto videu zjistíte, jaké domácí mazlíčky jíst s podáváním Bosch.

Recenze Bosch (Bosch)

Bosch Adult Maxi Foods pro psy velkých a obřích plemen

V listopadu 2017 učinil rozhodné rozhodnutí přenést psa (německý ovčák 2 roky starý) na suché jídlo, tato myšlenka mě trýznila 4 měsíce. Objednal jsem 3 možnosti (bos, což je italský a nezapomenu si na třetí plazu), které přinesl další den. Každý píše, aby se překládal z naturky během 4-10 dní a píšu takový odpad, říkají postupně. Jak to pochopit 80% -20%. 70% -30%. Zvyšte schnutí. to je nemožné se smíchat (možná jsem hloupý) Jen jsem měl, bez jakéhokoli rozruchu, který si vybere nejprve na míč. Líbilo se mi design líp :))) ráno a dal to první. Jíte! Tipy, dobře, uvidíme, jakou židli bude, solidní, ale stalo se to jako kůň))) Dávám to dvakrát večer, ráno pevnou židli a tak dále a teď 16/16/17. 23,51 času. Všechno je jasné, i když během této doby 3 kormeshki nahradil 2krát (hovězí maso Elk) a 1krát jizvu, židle nebyla tak těžká, ale ne průjmy! Hravost a vše ostatní se nezměnilo. Na procházce, vyčerpávající jako předtím)))

Krmil jsem svého psa čtvrtým rokem, žádný problém.

Filechka a já jsme rozmazlovali trávení levným jídlem. Začala jsem se na tuto otázku zabývat - rozhodli jsme se přejít na Bosch, zkusili to, opravdu se mi to líbilo! Pes se rychle vrátil k normálu, stal se více aktivní a zábavnější. teď na zádi není úspora!

Nějak se krmivo pokazilo. Tolley byl vybíravý, nebo jiný důvod. Už jsem si myslela, že budu muset něco ze svého stolu krmit. Byl to jeden z posledních krmiv, který jsme nabídli v naději, že si bude stále volit.
On udělal :)

Bosch Sanabelle Adult Bez zrna krmivo pro kočky

Moc se mi líbí, že obsah omega mastných kyselin je dobrý. nepochybně z nich.

Můj baculatý Mormont opravdu rád tento krmivo. Od chvíle, kdy jsme přešli na výživu pro dospělé, jsme vyzkoušeli 3 různé druhy jídel, ale tohle se nám líbilo už půl roku již jíst Sanabelle.

Bosch Sanabelle Sensitive Cat Food s ptákem

krmivo je vynikající, náš rodič se stal fanouškem. jedí s chutí, ale bez fanatismu.

Jídlo je dobré, vhodné pro kočky s citlivým trávením. Ale současně je výživný. Kočka jí dokonce malé množství.

Sanabelian krmiva vynikající kvality. A to není výjimka. Je to lehké, výživné a výživné.

Toto jídlo jeme 2 kočky), kočky je chrupavá, kůže je načechraná, hravá, zvláště mladší. Na toaletu jděte dobře. Obecně platí dobré jídlo

MY PSÍNKA

Navigační nabídka

Vlastní odkazy

Oznámení

Novinky
Zatím žádné zprávy

Informace o uživateli

Nacházíte se zde »Můj psí pes» Pes v domě »Recenze o krmení: BOSCH

Feed Recenze: BOSCH

Příspěvky 1 Strana 9 z 9

Share12011-01-11 21:09:11

  • Autor: South Wind
  • Správce
  • Registrován: 2010-04-04
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 3075
  • Respekt: ​​+3
  • +1
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 46 [1972-06-01]
  • Využití na fóru:
    1 měsíc 2 dny
  • Poslední návštěva:
    2018-09-01 08:52:03

Kdo se snažil, je zajímavé slyšet váš názor.

Osobně jsem se nepokusil dát tomuto jídlu mým psům, ale chtěl bych to zkusit, protože jsem o tom slyšela dobré recenze. Jednou jsem komunikoval s vážnými chovateli z Evropy, slyšel jsem od nich, že to bylo opravdu to, co bylo napsáno jako součást.

Share22011-02-04 22:33:14

  • Autor: South Wind
  • Správce
  • Registrován: 2010-04-04
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 3075
  • Respekt: ​​+3
  • +1
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 46 [1972-06-01]
  • Využití na fóru:
    1 měsíc 2 dny
  • Poslední návštěva:
    2018-09-01 08:52:03

Mohu říci o prvních výsledcích!
Snažil jsem se krmit

Bosch pro dospělé jehněčí Rýže Bosch Edalt Lamb s rýží

Edalt Lamb with Rice je vyvážená, vysoce kvalitní suchá strava pro dospělé psy s průměrnou aktivitou, což je typický případ městského psa. Množství energie v této stravě je vyvážené, takže pes obdrží všechny potřebné živiny s každodenní normou jídla a zároveň zůstává v dobrém stavu. Nízký obsah kalorií je dosažen snížením podílu tuku se standardním obsahem bílkovin. Tato kombinace poskytuje "městského psa" s průměrnou potřebnou energií živin, aniž by vytvářel nadměrné zatížení jater.

Ve zvláštním receptu používal Edalt Lamb s rýží snadno stravitelné a nízkoalergenní živiny z jehněčí a rýže, které v kombinaci se speciálně vybranými vlákny zajišťují správnou střevní funkci.

Optimální obsah bílkovin a tuků pomáhá udržovat normální hmotnost zvířete a extrakt z novozélandského zeleného měkkého houbička zabraňuje společným problémům.
Edalt Lamb s rýží je také vhodný pro psy s citlivými žaludy.

Složení: čerstvá drůbeží mouka, ječmen, kukuřice, pšeničná mouka, pšenice, živočišný tuk, mouka z jehněčího masa (min. 5%), rýže (min., kvasnice (dehydratované), hrach, stolní sůl, mouka z mouky, extrakt z novozélandského šprota zeleného (přírodní produkt pro udržení funkce tkání, chrupavky a kloubů), chlorid draselný, čekankový prášek

Potraviny Bosh Edalt Lamb s rýží lze podávat namočené nebo suché. Pes by měl mít vždy čerstvou vodu. Nové krmivo se postupně zavádí po 3-5 dnech. Denní dávka suchých potravin je lépe rozdělena na 2 krmení.

Iris je alergenní pes a velmi se bojím. Ale všechno šlo docela dobře. Je jí s potěšením, a dříve jedla suché jídlo jen zředěné vodou a teď jí dobře i suché granule. Je pravda, že množství doporučeného krmiva muselo být sníženo, začalo se zotavovat. Vlna svítí obecně, zatímco se mi líbí! a za cenu, které se ukázalo celkem dobře - docela přijatelné!

Recenze společnosti Bosch pro měkké krmivo pro psy

Na trhu nabízí obrovský sortiment psích jídel. Je obtížné pochopit takovou rozmanitost a mnozí majitelé psů nebudou riskovat, že budou vše zkoušet na svém domácím mazlíčku. Koneckonců, pes pro mnohé je plnoprávným členem rodiny, jeho zdraví by mělo být pečováno. Níže budeme diskutovat o populárním krmivu Bosch Soft, který je populární mezi evropskými milovníky psů a je v naší zemi poměrně populární.

Bosch Měkké krmivo pro psy: obecné informace

Bosch Soft je polomokré potraviny. Co to znamená? 20% hmotnosti se odebírá vodou, jídlo je měkké, a proto je pro psa snadné žvýkat, a to i pro malé štěňata a starší psy. Kočka pije méně vody, potřeba náhlých procházek pro psa "na toaletu" zmizí. V polotuhém krmení Bosch Soft 20% vody si pozorní zákazníci mohou všimnout, že krmiva obsahují méně vitamínů a doplňků stravy ve srovnání s suchou stravou pro psy. Nicméně to by vás nemělo zaměňovat: procento obsahu je relativní a je způsobeno přítomností kapaliny. Měkké krmivo pro psy Bosch je kompletní strava se snadnou stravitelností.

Výhody systému Bosch Soft

Produkt Bosch Soft je vyráběn velkou německou společností Bosch Tiernahrung. Známá značka svědčí o vysoké kvalitě krmiv pro psy. Nicméně výhody Bosch Soft nekončí.

  • Bosch Soft dog food patří do špičkové třídy. To znamená, že při jeho přípravě se nepoužívají žádné zesilovače chuti, což je důležité pro vlastníky psů.
  • Bosch Soft pro psy z kategorie holistiky. Pro přípravu holisti používali pouze přirozené přísady a umožňovaly muži. Současně se krmivo vyznačuje vysokým podílem masa - 50-80% (nedehydratované maso a maso a kostní moučka!).
  • V krmivech nejsou žádné obilné plodiny a sladké brambory působí jako zdroj sacharidů.
  • Vysoká třída výživy zajišťuje nepřítomnost antibiotik, konzervačních látek, hormonů a GMO.
  • Bosch Soft je hypoalergenní, v každém produktu se používá pouze jeden typ masa. Toto jídlo je vhodné pro krmení alergických psů a zvířat s již diagnostikovanou senzibilizací.
  • Vyvážený komplex vitamínů je zaměřen na udržení imunity a normálního trávení, příznivý vliv na pohybový aparát psa a kůže.
  • Řada Bosch Soft je představována krmivy s různými velikostmi granulí, přizpůsobenými pro velké i malé plemeny psů. Váš jedinečný výběr nejlepšího jídla pro vašeho mazlíčka.
  • Pes dostane úžasnou kombinaci masa a ovoce a zeleniny. Vkusná odrůda umožňuje rozšířit denní dávku svého psa a vybrat si lahůdky jako zvláštní odměnu pro vaši labužníka.
  • Metalizované sáčky umožňují dlouhou dobu uchovat čerstvost produktu bez ztráty chuti. Různé indikátory hmotnosti jednoho balení - 1 kg, 2,5 a 12,5 kg - umožňují nákup, s přihlédnutím k finančním možnostem.

Jaké krmivo si můžete vybrat z vašeho mazlíčka?

Při výběru jídla je třeba věnovat pozornost věkovým omezením. Abyste se ujistili, že si k domácímu mazlíčku kupujete vysoce kvalitní potraviny, měli byste si přečíst složení výrobku, které je uvedeno na každém balení.

Hlavní série krmiv Bosch Soft pro psy:

  • Značka senior na obalu znamená, že jídlo je vhodné pro psy všech věkových kategorií. Nicméně zvláštní struktura granulí, díky které má mírný účinek na zuby, je zvláště atraktivní pro starší domácí mazlíčky. Série je reprezentována krmivem "Koza a brambory" v baleních s různou hmotností. Kvasinky pomáhají zlepšit trávení a aktivní doplňky zpomalují stárnutí a jsou zaměřeny na posílení imunitního systému. Vysoký obsah vápníku zabraňuje oslabení kostí v důsledku věku.
  • Junior "Kuřecí a sladké brambory" byl vytvořen speciálně pro dospívající psy do 1 roku. Jedinečné složení aminokyselin, vysoký obsah bílkovin, vitamínů a minerálů poskytuje zvýšené potřeby živin a energie. Glukosamin a chondroitin byly přidány do krmiva pro normální tvorbu skeletu a pro prevenci onemocnění kloubů. Prášek z čekanky má příznivý účinek na nervový systém.
  • Dospělý "kachna s bramborami" a "kuře a banány" je určena pro dospělé háčky všech plemen. Jeho zvláštností je mono proteinové složení. Toto jídlo je ideální pro psy s poruchou trávení a různými druhy alergií. Kompozice obohacená o vitaminy a mikroelementy podporuje normální činnost a zdraví reprodukční funkce u dospělého mazlíčka.
  • Krmivo z řady Mini "Roe and Potato" je skutečnou pochoutkou pro plemena psů s nízkou hmotností. Výjimečná chuť, hypoalergenní a snadná strávitelnost doplněná jedinečným složením bylinných přísad (čekanka, kvasnice, lněné semínko) a látky, které jsou užitečné pro kosti a nervový systém.
  • Maxi "Boar + jam" jídlo je slušná strava pro velké plemena psů. Tvar granulí odpovídá velkým zubům a zabraňuje tvorbě zubního kamene. V krmivech je vše, co potřebuje velké domácí zvíře: dostatek bílkovin z přírodního masa a hrachu, síla vápníku a kostí, glukosamin a chondroitin pro zdravé klouby, psyllium a lněné semínko pro normální trávení.

Recenze krmení Bosch Soft pro psy

Recenze majitelů psů pomohou dozvědět se více informací o krmení pro psy a určit výběr produktu. Zde je několik z nich:

Vždycky jsem snil o tom, že mám královského psa, i když jsem věděl, že psi tohoto plemene způsobují spoustu potíží s onemocněním nohou a nežijí dlouho. Můj sen se stalo skutečností: můj hraběk už má 7 let. Nemáme žádné problémy s kostí a cítíme se skvěle. Pravidelné procházky, prohlídky u veterináře a krmení společnosti Bosch Soft - pro mě to je záruka zdraví mého miláčka.

Ekaterina K., Novosibirsk

"Můj chow-chow byl nepřetržitým problémem kvůli stálým alergiím. Věčné chvění z nosu, vlna spadla na kousky, trávicí problémy... Zkoušel jsem bezpočet krmiva a pravděpodobně. To způsobilo to jen horší než váš pes. Problémy postupně zmizely, když jsem ho začal krmit Bosch Soft. "

Mariana E., Samara

"Můj mopsl vypadal jako malý, vždy plačící tlustý muž. A to byla moje chyba. Krmil jsem svého psa cokoli, koupil jsem jedno nebo jiné jídlo. Veterinář mi doporučil, abych se omezil na Bosch Soft Mini. Po několika měsících mé dítě zjevně ztratilo váhu a zároveň se stávalo více aktivní. Neexistují žádné slzy způsobené trávicími problémy. "

Evgeny N., Lyubertsy

Ceny za krmivo pro psy Bosch Soft

Náklady závisí na hmotnosti balíčku: cena balení 1 kg je asi 800 rublů, 2,5 kg balíčky - 1700 rublů, 12,5 kg - 7500 rublů. Přesné ceny najdete na našich webových stránkách. Zároveň nabízíme speciální nabídku pro většinu produktů: při nákupu balíčku o hmotnosti 12,5 kg je 2,5 kg balení.

Závěr

Přestože náklady na média společnosti Bosch jsou o něco vyšší než u některých super prémiových produktů, sotva najdete nejlepší kombinaci ceny a kvality. Napájecí zdroje firmy Bosch obsahují pouze zdravé přírodní ingredience a nic víc. Produkt je zaměřen na prevenci různých onemocnění psů a je schválen pro použití u již vyvinutých onemocnění. A nakonec vynikající chuť ocení všichni psi bez výjimky.

Bosch Dospělý výživa pro psy - recenze

Skvělé jídlo! Doporučuji

Výhody:
Hezký, dobrá kompozice, ne alergická.

Nevýhody:
Nenalezeno.

Zpětná vazba:
Psi jsme pěstovali pět let a je velmi zvláštní, že až do minulého roku o této zádi neslyšeli nic. Skvělé jídlo! Přešli jsme na něj po královské kočce. Pes začal alergii, vlna vylezla. Začal hledat další. Zkoušel před boschem a hils a plán, pes se nelíbil, odmítl jíst i s malou přísadou nového jídla. Dali Bosh, všechno šlo jako hodinky.

VÍTEJTE, Cane Corso Italiano!

Navigační nabídka

Vlastní odkazy

Informace o uživateli

Jste zde »VÍTEJTE, Cane Corso Italiano! »Zdraví a výživa» Suché krmivo pro psy - recenze a pozorování

Suché krmivo pro psy - recenze a pozorování

Příspěvky 1 Strana 20 z 38

Share124-11-2009 21:30

  • Přidal: Iris
  • Správce
  • Umístění: Krasnodar
  • Registrováno: 24-11-2009
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 550
  • Pohlaví: Žena
  • Využití na fóru:
    2 dny 17 hodin
  • Poslední návštěva:
    11-09-2010 15:39

Otázka výživy obecně, stejně jako značek potravin, zejména pokud jde o výživu a "suché", je téměř stejně stará jako svět, ale přesto si myslím, že je stále relevantní.
Staré značky zmizí, objeví se nové, někdo má dospělé domácí mazlíčky, mají zkušenosti a možnost něco doporučit a doporučit - tak navrhuji, abychom diskutovali o tom, co krmíme Corso a jak to ovlivňuje.

Share225-11-2009 18:06

  • Přidal: Natalie
  • Správce
  • Z: Německo
  • Registrován: 23-11-2009
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 7573
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 61 [1957-03-19]
  • Využití na fóru:
    1 měsíc 9 dnů
  • Poslední návštěva:
    01-09-2018 18:18

Takže teď máme stejný problém. Celý internet jsem narazil, našel jsem BOSCH pro složení štěňat velkých plemen v kompozici.

-------------------------------------------------------------------------------------
Byl jsem překvapen, že na všech balíčcích v Německu jsou ruské a ukrajinské pokyny. Toto není instance pro export! Místní

ROYAL CANIN

95 procent je bílkovina.
Oh, a tak jsem o něm mluvil tak neohrabaně! Promiňte.

plnivo:

kukuřice, dehydratované drůbeží maso, živočišné bílkoviny, další kukuřice ve všech formách, plantain, slunečnicová semena, vejce, lyzin, kvasnice, sojový olej, lisování z pancéřů z korýšů, celulózy, vitamínů a minerálních doplňků.
To je základ.
Tuk - 14 procent,
bílkoviny - 32 procent,
minerální látky - 6,9 procent,
vlákno - 1.7.
Vitamin A - 19 000 IU,
Vitamin D3 - 1200 IU,
Vitamin E - 500 mg,
Měď - 24 mg
Kalorie není specifikováno.

BOSCH

plnivo:

pšeničná mouka, drůbež, kukuřice, mouka z čerstvého masa, pšeničné otruby, břicho. tuku, tukovou celulózu, rýži, řepnou hmotu, rybí moučku, hydrolyzované maso, lněné semínko, kvasnice, sódu (to místo namísto koláčů, myslím).

Proteiny - 28 procent,
tuků - 12 procent,
minerály - 7,5 procent,
vlákno - 2, 5.
Vitamin A - 15000ME,
Vitamin D3 - 1200 IU,
Měď 10 mg atd.
Obsah kalorií na 1 kg - 3.680 kcal IU / kg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --
Nyní se už dávno přestěhovala do Ekanuby - Sonia už dlouho jedla jako ranní jídlo, teď jí ráno hrstku a čeká na krekery na čaj.
Vezme se mnou jídlo, suché jídlo, jedovaté rostliny na zahradě. Nejíst ovoce. Kategoricky nejedí.
Miluje mandle a ořechy

Share326-11-2009 13:43

  • Zaslal: Svetik1707
  • Člen
  • Umístění: Moskva
  • Registrován: 23-11-2009
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 1102
  • Pohlaví: Žena
  • Využití na fóru:
    6 dní 1 hodina
  • Poslední návštěva:
    12-05-2011 23:13

Zde je odkaz na stránku, kde můžete
k provedení analýzy krmiva.
Všechno je tam jednoduché - pro srovnání zvolíte dva kanály.
a porovnejte)))
Když jeden z mých psů jedl jídlo, vždycky dbá na pozornost
na této stránce, kde je napsána Zaručená analýza
-na řádku "Ostatní". Není jasné, co.
a výrobce nevysvětluje (((

Share427-11-2009 03:43

  • Přidal: Eva a Nyuta
  • Člen
  • Umístění: Petrohrad
  • Registrován: 27-11-2009
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 705
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 43 [1975-03-06]
  • Využití na fóru:
    5 dní 16 hodin
  • Poslední návštěva:
    23-07-2014 18:21

Od samého začátku jsme seděli na Bozita Robur, ale teď jsme se přestěhovali na Fest Choyce pro štěňata velkých plemen. Zatímco můj malý člověk snědí nový krmivo, měl jsem rád složení tohoto krmiva, zejména přítomnost v něm:
Vápník
Vápník
Vápník je potřebný k vybudování kostí a zubů, podílí se na přenosu neuromuskulárních impulzů a koagulace krve. Při nedostatku vápníku se objevují rachity a osteomelace.
Glukosamin
Glukosamin
Glukosamin hraje hlavní roli ve vývoji a retenci intraartikulární tekutiny. Kromě toho je glukosamin integrální součástí hlenu produkovaného v gastrointestinálním traktu, plicích a ledvinách. Při nedostatku glukosaminu se zhoršuje stav pokožky (suchost, lupy, nadměrné zjemnění, letargie) a vlna (tupá, křehkost, vlasy nejsou pevně drženy ve vlasovém folikulu). U psů je pozorována slabost kloubních vazů, navenek se může projevovat jako razítka, kudrnatá chůze, kývající se na jedné z tlap. Vývoj a včasná tvorba kloubního vaku zaostává - je narušena celistvost kloubní chrupavky, což může vést k rozvoji artritidy a artrózy, stejně jako ke konstantní klaudikaci, zejména kloubům a kyčelním kloubům.
Lecitin
Lecitin
Z řečtiny přeložené jako "žloutky". To se vyskytuje ve všech živých organismech, ale je sklizeno z vajec a sójových bobů. Rozkládá cholesterol na malé částice, které snadno pronikají do tkání těla. Sójové boby, obiloviny, pivovarské droždí, ryby i žloutky jsou dobrým zdrojem lecitinu. Z biochemického hlediska lecitin patří do skupiny živin známých jako tuky (tuky, oleje, vosky) a jako fosfolipid se nazývá fosfatidylcholin. Je velmi důležité poznamenat, že takzvaný lecitin obsahuje pouze jednu třetinu tohoto lecitinu, další dvě třetiny jsou jiné fosfohyzory.
Vitamíny a minerály
Vitamíny Minerály
Minerální (anorganické) a vitamínové (organické) složky.
Yukka Shidiger
Yucca schidigera
Obsahuje přírodní látky k udržení zdraví, imunity a normální funkce střev; zlepšuje obnovu buněk a tím zpomaluje proces stárnutí; snižuje vůni zvířecích výkalů.
Tocoferoly
Tocoferoly
Patří do skupiny vitamínů E, která podporuje imunitní systém, zvyšuje účinnost kardiovaskulárních a oběhových systémů. Obvykle se přidávají k tukům, aby se zabránilo oxidaci.
Cholinchlorid
Cholinchlorid
Přísada obsažená v komplexu vitamínů B. Řídí tvorbu tuků a cholesterolu, zabraňuje akumulaci tuků v játrech, podporuje pohyb tuků v buňkách, zlepšuje paměť, reguluje činnost ledvin, jater, žlučníku. Nedostatek může způsobit vysoký krevní tlak, různé srdeční choroby a onemocnění jater, včetně cirhózy atd. Obsahuje játra, karfiol, špenát, ořechy, vejce, pšeničná mouka.
Chondroitin
Chondroitin
Činidlo ovlivňující metabolismus vápníku a fosforu v chrupavce je vysokomolekulární mukopolysacharid. Zabraňuje stlačení pojivové tkáně a hraje roli určitého druhu mazání kloubních povrchů.

Teď chci držet měsíc na tomto krmive a předat analýzu na stravitelnost, uvidíme, zda to zůstane nebo ne.

Share528-01-2010 16:48

  • Zaslal: Svetik1707
  • Člen
  • Umístění: Moskva
  • Registrován: 23-11-2009
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 1102
  • Pohlaví: Žena
  • Využití na fóru:
    6 dní 1 hodina
  • Poslední návštěva:
    12-05-2011 23:13

Hodnocení sušiny psů

Potraviny, které jsou v Rusku nejoblíbenější a které naši krajané považují za nejkvalitnější, mají nižší hodnocení v kategoriích psů. Jejich produkty se nejčastěji objevují v seznamech krmiv odebraných z prodeje kvůli nebezpečí pro život mazlíčků a dokonce kvůli úmrtí po konzumaci těchto krmiv (osvědčené laboratoře).

Pochopení, že je nesmírně obtížné a nezajímavé shromažďovat a analyzovat informace o krmivách v obrovském moři internetu, stručně uvedu hodnocení sušených krmiv pro psy z těch, které jsou zastoupeny na ruském trhu. Nejvyšší skóre je 6 a dále dolů.

Podle testů provedených od října do prosince 2008 obsahují nejkvalitnější zdroje:

****** Nejlepší krmivo. Milá, ale velmi užitečná. Vynikající kvalita, nejnáročnější technologie a vývoj. Kvůli nejvyššímu vyvážení je denní sazba nízká, tj. Téměř vše je strávitelné. Je dokonce patrné, že se uvolňuje méně fekální hmoty - vše se zpracovává na energii. Jedná se o krmivo, které obnovuje domácí zvířata po různých onemocněních, včetně těch způsobených nízkokvalitními konkurenty.
* Innova EVO
* Innova EVO Red Meat
* Innova EVO Redukovaný tuk
Orijen 6 Čerstvé ryby
* Orijen dospělý
* Orijen Puppy
* Orijen Puppy Large
* Orijen Senior

***** Kvalitní, velmi dobré krmivo. Některé, dříve zahrnuté do nejvyšší třídy, ale kvůli nedodržení nejvyšších standardů, byly převedeny do nižší třídy. Pokud je již používáte a jste s výsledkem spokojeni, neměli byste se změnit na zdroj první kategorie.
Acana Grasslands
* Acana Pacifica
Acana Prairie Harvest
* Canidae All Life Stages
* Canidae hovězí Ryby
* Canidae bez zrna ALS vzorce
* Canidae bez obilí formulace lososa
Kuřecí polévka pro duši milovníka štěněte
Innova dospělá suchá výživa pro psy
Innova dospělá suchá výživa pro psy - červené maso
* Innova Puppy Suché štěně jídlo

**** Dobré krmivo, prakticky bez škodlivých přísad. Ale podle poměru živočišných a zeleninových složek nelze zahrnout do nejvyšších kategorií.
* Acana Puppy Velké plemeno
* Acana dospělý pes
Acana dospělý velký plemeno
* Acana Lamb Apple
* Acana Light Fit
* Psi Acana Junior
* Malá plemena Acana Puppy
* Seniorský pes Acana
Acana malé plemeno
* Acana Sport Agility
* Kuře kuřecí Rice
* Canidae Lamb Rice
* Kuřecí polévka pro milovníka Soul Dog
* Kuřecí polévka pro duši milovníka štěněte Velké plemeno
* Eagle Pack Holistic Zvolte ančovičku, sardinka Vzorec masa z lososa
* Eagle Pack Holistic Zvolte kuřecí moučku Rýže vzorec
* Eagle Pack Holistic Vyberte kachní jídlo Ovesná kaše
* Eagle Pack Holistic Výběr jahňacích jídel Rýže vzorec
* Eagle Pack Holistic Vybrat velký Formule dospělých plemen
* Eagle Pack Holistic Vybrat velký Obří plemena psů
* Innova Large Breed dospělé suché krmivo pro psy
* Innova Large Breed Puppy Dry
* Innova Large Breed Senior suché krmivo pro psy
Innova Senior Plus suché krmivo pro psy
Nutro Ultra Holistic Adult
Nutro Ultra Holistic Puppy
* Nutro Ultra holistická malá plemena pro dospělé
* Techni-Cal Natural Blend Puppy
* Techni-Cal Natural Blend losos Brambory

*** Nemá smysl podrobně zkoumat kvůli nízké kvalitě podávaných krmiv a jejich velkému množství.

Mnohé z nich nejsou jen stejné jako náklady na krmení vyšších skupin, ale předstihují je. Ekonomické krmení nízké kvality - málo stravitelné bílkoviny, málo vitamínů, není příliš vyvážené, ingredience nejsou pečlivě vybrány.

Většina čistokrevných zvířat je schopna sedět na takovém jídle bez zvláštních zdravotních problémů. Nedoporučuji je krmit koťata (štěňátka), dokonce i se speciálními vzorci pro koťata (štěňata) stejné firmy. Jakmile vaše domácí zvíře dosáhne nejméně dvou let, pokud vaše finanční situace neumožňuje nic vážnějšího, můžete tuto dietu povolit.

V seznamu je více než sto zdrojů, takže zde uvádím pouze ty, které se nejčastěji nacházejí v obchodech s domácími mazlíčky.

* Bozita Robur Chovatel 30/15
* Bozita Robur Maintenance 27/15
* Bozita Robur Performance 33/20
* Canidae Platinum (senior / nadváha)
* Kuřecí polévka pro milovníka Soul Dog (Light)
* Kuřecí polévka pro milovníka duše velké plemeno
* Kuřecí polévka pro milovníka duše staršího psa
* Diamantové hovězí maso Formulář rýže pro psy
* Diamond dospělý velký plemeno
* Diamantové přírodní hovězí maso Rice Adult Formula
* Diamond Naturals Chicken Rice Adult Formula
* Diamond Naturals Extreme Athlete
* Diamantové naturální jahňací jídlo Rice pro dospělé
* Diamond Naturals velké plemeno 60 + dospělé vzorec
* Diamond Naturals Velké plemeno Puppy jehněčí Rice
* Diamond Naturals malé plemeno dospělé kuře Rýže vzorec
* Diamond Naturals Malé plemeno dospělého jehněčího Rice
* Diamond Naturals Malé plemeno Puppy Formula
* Eagle Pack Holistic Select Senior Care Formula
* Eagle Pack Puppy Kuře Formule ovesné brandy
* Eagle Pack senior péče o psy
* Forza10 Puppy Junior
* Forza10 Puppy Junior Diet
* Happydog Nejvyšší Irsko
* Happydog Nejvyšší Toskánsko
* Innova nízkotučné suché krmivo pro psy
Innova Senior suché potraviny pro psy
* Karma organická
* Nutra Gold Adult
* Nutra Gold Indoor Dog Microbites
Nutra Zlatý jehněčí Rice pro dospělé
* Nutra Gold Velké plemeno pro dospělé
* Nutra zlaté velké plemeno štěně
Nutra Gold Puppy
* Nutra Gold Puppy Microbites
Nutra zlatý losos Brambory
Nutra Gold kontrola hmotnosti
* PRO PAC Earthborn Holistic Premium potravin pro psy
* Profesionální (celá řada)
* Regal Active Bites
* Regal Adult Bites
Regal Lamb Bites
Regal Puppy Bites
Regal Sensi Bites
Regal Venison Bites
* Royal Canin střední dospělé plemeno 25
* Royal Canin Mini Puppy 33
* Royal Canin Mini hračka Indoor Adult 25
* Royal Canin Veterinary Dieta (téměř celý řádek)
* Techni-Cal Psí jehněčí Rice
* Techni-Cal Canine Citlivost + Snadno Digest
* Techni-Cal Natural Blend pro dospělé
* Techni-Cal Natural Blend Duck Ovesné vločky
* Techni-Cal Natural Blend Senior

** Nejhorší v kvalitě a množství negativních recenzí a testů.

Maso prakticky chybí, nic zde není. Dominoval - pshenka, otruby, odpad z masa. Zdrojem zvířecí tkáně jsou drobky, které obecně nejsou špatné, ale nejsou v takových množstvích. Pro vitamíny obecně mlčí.

Je povoleno pouze chudým majitelům nebo fanatickým majitelům zoologické zahrady v domě, které jedí i většinu dávky takové stravy.

Zvířata budou žít. Je překvapivé, že mnoho lidí žije i po velmi dlouhou dobu a bez zvláštních zdravotních potíží. Není divu, že říkají: "Uzdravuje se jako pes," nebo "Kočka má devět životů."

Přizpůsobují se hledání zbytků, ukládání vitamínů v játrech až do poslední drobky a dokonce i reprodukce.

Seznam je obrovský, proto velmi selektivně cituji pár z každého známého výrobce:

* 1. volba (téměř celý řádek)
Belcando (téměř celý řádek)
* Bozita Robur Light Citlivý 19/07
* Diamond Naturals Senior 8+ Formula
* Eagle Pack Dospělý malý kousnutí pro psy
* Chovatelská stanice Eagle Pack Original Adult
* Eagle Pack velký Obří plemena psů
* Eagle Pack Formula na konzumaci kuřecí moučky a rýže pro psy
* Eagle Pack Natural jehněčí Rýže pro psy
* Eagle Pack Power Pack pro psy
* Eukanuba (téměř celý řádek)
* Forza10 (téměř celý řádek)
* Happydog Light Croq
* Happydog Mini Croq
* Happydog Premium Croq
* Happydog Nejvyšší Neuseeland
* Hills Předpis D / D brambor Losos
* Hills Předpis D / D brambor Venison
* Hills Předpis D / D rýže Egg
* Hills Předpis J / D
Iams ProActive Zdraví dospělého jehněčího masa Rýže vzorec
* Iams Veterinary Formulas Skin Coat Response FP / Canine Dry Formula
* Royal Canin Medi-cal (celá řada)
* Hills příroda je nejlepší psí dospělý velký / obří
* Hills příroda je nejlepší Canine dospělý Mini / střední
Nutra Gold Senior
* Nutra Nuggets jehněčí maso Rice
Nutro (celá řada)
Nutro Natural Choice (celá řada)
* Pro PAC štěňátko Rice vzorek Premium Puppy Food
* Pro Plan vybírá (celý řádek)
Pro Plan Sensitive Skin a Formula
* Pronature (celá řada)
Purina Přirozeně kompletní pes Chow
Purina veterinární diety DH zubní zdraví psů Formula
Regal Lean Bites
* Royal Canin (zbývající část linky)
* Royal Canin Veterainary Dieta (vše, co není v ceně)
Nejvyšší Irský losos Králík
Nejvyšší Neuseeland Lamm
* Nejvyšší Toskánsko
* Techni-Cal Canine Adult
* Techni-Cal Canine Bone Joint
* Techni-Cal Puppy

* Vynikající volba pro flayery, mnohem lépe než strychnin - to je příliš rychlé, nemáte čas, abyste získali plné potěšení z kontemplace pomalé smrti oddělení.

Zajímavou skutečností je, že krmivo v této kategorii není nejlevnější, předposlední kategorie je v průměru levnější, zřejmě sadistický servis je zahrnut v ceně produktu, kromě nákladů kopyt, peří, vnitřností, čistíren a drog.

* Advance (celá řada)
* Belcando Multi-Croc
* Bozita (celý řádek, není součástí)
* Chicopee (celá řada)
* Diamantový Hi-Energy Sporting Dog Formula
* Diamantový nízkotučný vzorec
* Údržba diamantů
* Diamantové originály
* Formule diamantového výkonu pro psy
* Diamond Premium Adult
* Diamond Puppy Formula
* Eagle Pack Adult Formula pro psy
* Eukanuba dospělý velký plemeno vzorec
* Eukanuba podle plemene
* Eukanuba Velké plemeno Premium výkon
* Eukanuba Puppy Large Breed Formula
* Eukanuba Puppy střední plemeno
* Formule Eukanuba Puppy Small Breed
* Eukanuba Senior Velké plemeno Údržba Formula
* Eukanuba citlivý žaludek
* Happydog Sano Croq
Hillova vědecká strava (většina z řady)
* Hills předepisování (celá řada)
Iams (zbytek řádku)
Nutra Nuggets (celá řada)
* Rodokmen (celý řádek)
* PRO PAC (celá řada)
* Pro Plan (téměř celý řádek)
Purina (téměř celý řádek)
* Purina Veterinární diety (celá řada)
* Royal Canin (několik typů)
* Techni-Cal Canine Senior
* Techni-Cal Canine Weight Control

Jak vidíte, 99% nejběžnějších a propagovaných zdrojů je ve spodních ** a * kategoriích.

Nakreslete si vlastní závěry.

Recenze krmiv pro psy a kočky Bosch

Vychutnejte si recenze Bosh krmení pro psy a hodnocení koček Sanabel

Přečtěte si všechny recenzenty Bosch pro krmivo pro psy a hodnocení koček Sanabel.
Recenze se aktualizují okamžitě, ihned po napsání recenze o krmivu Bosch, tato recenze se objeví v samotném produktu, který byl v sekci Recenze zaznamenán zpětnou vazbou, a je okamžitě duplikován v části Zpětná vazba na zdroji společnosti Bosch, tedy na této stránce.

Za zmínku stojí, že všechny recenze, předtím, než se dostaneme k celkovému přehledu, jsou testovány moderátorem.
Odhalit a zablokovat recenze o potravinách Bosch: obscénním jazykem, spamem, reklamou atd.
Stejně jako moderátor může doplnit odkazy na přezkum pro úplné odhalení tématu nebo zvýraznit klíčová slova tučně.

Krmivo pro psy "> Bosch Active Dog Food

Bosch Active je dokonalá strava pro servisní a sportovní psy.

Vysoký obsah kalorií společnosti Bosch Active poskytuje psům zvýšenou aktivitu se všemi užitečnými látkami:

Taková rovnováha nevytváří nadměrné zatížení těla dospělého zvířete.

A výtažek z měkkýšů (New Zealand Green-Sponge) zabraňuje problémům s klouby a pojivovými tkáněmi.

Dieta Bosh Aktiv dávat, stejně jako v namočené a suché formě.

Je-li to nový krmivo, zavádí se postupně po dobu 3-5 dnů, rozděleno do dvou krmiv.
POZOR: Pes musí mít dostatečné množství čisté pitné vody!

Dog Premium a aktivní jídlo, Basya jí asi rok. Pes je v dokonalém pořadí: činnost, zdraví, lesklá srst. Chtěl bych zmínit vynikající práci obchodního týmu. Děkuji!

Můj pes ulybaka, jí toto jídlo a živý živý, štěkot běží a ne kousne :-)
Snažil jsem se dát dodatečnou energii, zdá se, že poprsí začíná rychle přibírat váhu, avšak tento majetek jde dobře i přes kompozici na obalu a není příliš odlišný.

Krmivo pro psy "> Bosch Edalt psí jídlo s bramborami

Bosh Edalt Fish with Brambory - suché krmivo pro dospělé psy středního věku, vyvážené a vysoce kvalitní, s nízkým obsahem kalorií.

Vhodný pro městské psy, udržující dobrý tvar bez zbytečného stresu na játrech.

Vhodné také pro psy s citlivými žaludy.
Současně optimální obsah tuku pomáhá udržovat normální hmotnost a dostatečné množství bílkovin zabraňuje problémům s kloubem.
Přírodní výtažek z novozélandského zeleného ozubení vytváří takové předpoklady.

Edalt Fish with Brambory - vyrobené z vysoce kvalitního rybího masa a v kombinaci s čerstvým drůbežím masem, je suchým krmivem kvalitní zdroj bílkovin obsahující potřebné množství esenciálních aminokyselin pro tělo dospělého psa žijící v městském prostředí a vedoucího velmi nepříjemného životního stylu.

Zdrojem sacharidů je bramborový škrob, který je snadno stravitelný a umožňuje rychlé naplnění ztrát energie.

Dieta Bosch pro dospělé ryby Brambory jsou podávány, namočené i suché.

Je-li to nový krmivo, zavádí se postupně po dobu 3-5 dnů, rozděleno do dvou krmiv.
POZOR: Pes musí mít dostatečné množství čisté pitné vody!

Objednal jsem toto jídlo, všechno je v pořádku, pes není chondrit.
Objednávám na tomto webu třetí příležitost pro sebe a svého souseda, zatím nejsou žádné stížnosti.
Radím všem, aby tento krmivo a tyto stránky, nejnižší ceny!
Hlavní věc je, že s dodávkami neexistují žádné problémy, nebo spíše nemám kamaráda, který se pokoušel koupit jídlo Bosch Junior, ale nebyl tady a tam, říkali, že Němci chodili na dovolenou na měsíc, ale jak to opravdu je, kdo ví.
Nyní se zdá, že nebudu vše objednávat. Brzy se budou štěňátka pokoušet koupit pappy =) Bosch jako pro mě nejkvalitnější jídlo na Ukrajině as veškerou kvalitou nízké ceny jídla je velmi dobré!

Krmivo pro psy "> psí jídlo Bosch Editovat jehněčí s rýží

Vysoce kvalitní a vyvážené suché pokrmy pro dospělé psy, které vedou k neaktivnímu životnímu stylu v městském prostředí, jsou nabízeny - Edal Lamb s rýží.

Tato strava je vyvážená tak, aby měl pes po celý den dostatek potřebných živin a energeticky cenných stopových prvků.
Malé množství tuku se standardním obsahem bílkovin přidává do této stravy nízkokalorický obsah, přičemž plně poskytuje psu průměrnou spotřebu energie a bez vytváření zátěže na játra s nezbytnými živinami.

Bosch pro dospělé jehněčí Rýže byla vytvořena speciálním receptorem, který zajišťuje správné fungování střeva díky speciálně vybranému vlákninu, které je v kombinaci s nízkorigmenálními živinami (jehněčí maso a rýže) snadno tráveno.

Edalt Lamb s rýží pomáhá udržovat normální hmotnost zvířete, stejně jako vhodná pro psy s citlivým trávením.

Výňatek z měkkýše (New Zealand Green-Sponge) zabraňuje společným problémům.

Potravina Edtal Lamb s rýží se podává, jak namočená, tak i suchá.

Pokud vstoupí do těla ve formě nového krmiva, podává se postupně po dobu 3-5 dnů, rozděleno do dvou krmení.
POZOR: Pes musí mít nutně čistou pitnou vodu v dostatečném množství!

Skvělé jídlo, vždy na skladě, slevou 890 UAH. Dodání následující den po objednání. Platba je možná v hotovosti kuriérovi a na kartě PrivatBank.

Skvělé jídlo! Psi jíst s potěšením, vypadat nádherně a cítit se skvěle. Už téměř rok jsem kupoval jídlo Bosch, žádné problémy! Vše je vždy k dispozici, věrné ceny a vynikající manažerka Tatiana, která vždy doporučuje, aby doručení bylo vždy lepší ve stejný den! Díky moc týmu zooků a Tatianě osobně!

Dobré jídlo, moji psi jí s potěšením.
Každé měsíce kupuji jídlo jako rok, Zuk se těší svým službám, jídlo je téměř vždy k dispozici, i když to není ve většině obchodů s domácími zvířaty, takže všichni kamarádi teď také kupují jídlo Bosch přímo tady.
Děkuji vám zookovi a osobnímu díky Tatianě, která slouží svým příkazům :-)

Krmivo pro psy "> Bosch Edalt Mini Life pro psy Caret

Dospělý mini život Péče je potravina, ve které nejsou žádné zrnky (s výjimkou proso), jedná se o stravu s vynikající chutí a bílkoviny jsou vybírány pro pečlivou kompatibilitu.

Edalt Mini Life Čtyři takové velikosti kroketu vhodné pro malí plemena psů (vážící až 15 kg) a odpovídající jejich žvýkacímu zařízení.

Dospělý mini život Péče je základem zdravé stravy, je to veselost a dlouhověkost vašeho mazlíčka.

Řada psů Bosch pro potraviny Koncepce ochrany života, Edalt Mini Life Garáže obsahující lepek, a proto jsou zvláště vhodné pro psy.

Super jídla, dodávka nezklamala a cena byla příjemně překvapená =) díky za slevu!

Krmivo pro psy "> krmivo pro psy Bosch Edalt Bird s Spelta

Edalt Bird se Speltem je suché krmivo pro psy s průměrnou aktivitou určenou pro městské psy.

Bosch Adult PoultrySpelt je vyvážená strava, takže pes má dostatek živin a stopových prvků bohatých na energii po celý den.

Malé množství tuku se standardním obsahem bílkovin přidává do této stravy nízký obsah kalorií, zatímco pes poskytuje průměrnou spotřebu energie bez zatížení jater s nezbytnými živinami.

Edalt Bird se Speltem je velmi vhodný pro dospělé psy s citlivými žaludy.
Špalda, více než obyčejná pšenice je plná proteinů, vlákniny a mastných kyselin.
Je to velmi dobré pro zlepšení imunitního systému, protože má příznivé látky - mikropolysacharidy (to jsou rozpustné sacharidy), díky nimž je dieta rychlejší a snazší pro tělo absorbovat.

Normální hmotnost zvířete je podpořena optimálním obsahem tuku a bílkovin a extrakt z měkkýše (zelená houba na Novém Zélandu) zabraňuje vzniku kloubních problémů.
A to vše dává suché jídlo od společnosti Bosch Edalt Bird se společností Spelta.

Dietní výživa pro dospělé Bosch Špalda dá, namočená a suchá.

Je-li to nový krmivo, zavádí se postupně po dobu 3-5 dnů, rozděleno do dvou krmiv.
POZOR: Pes musí mít nutně čistou pitnou vodu v dostatečném množství!

Koupím tento krmivo již více než rok, žádné stížnosti!
Včasné doručení do Lugansk od služby doručení, protože NovaPochta ohýbá ceny.
Vzal jsem další krmivo Ryby s Kartofel pro profylaxi, ukázalo se, že udělali chybu nebo udělal slevu, nakonec jsem dostal jídlo na 30 UAH levnější než to, co je napsáno na místě =) Byl jsem velmi příjemně potěšením, že zaplatí na dobírku.
Jedním mínusem je, že někdy okamžitě nevolá někdy den nebo dokonce čekají na volání dvě.
Ukazuje se, že nemají call centrum. Všechny objednávky jsou přijímány 1-2 lidmi.
Ale pokud si to předem objednejte a to není problém, zejména vzhledem k nízké ceně za jídlo.

Krmivo pro psy "> krmivo pro psy Bosch Bio Pappi mrkev

Přirozené, zdravé a zároveň chutné jídlo je Bosco BIO Pappi + mrkev.

Dieta vyrobená ze 100% ekologických surovin nejvyšší kvality bez hnojiv a chemikálií.

Přírodní karoten je přidán s mrkví a poskytuje mladé rostoucí tělo s provitaminy, které mají příznivý vliv na imunitní systém.
Také stabilizační trávení funguje jako antioxidanty.

Bosch Bio Puppy je strava sestávající pouze z čerstvého masa a přírodní zeleniny a ovoce, stejně jako obiloviny pěstované na německých farmách sdružení ECOLAND.

Oficiálně potvrzeno společností Prufverein Verarbeitung fur okologische Landbauprodukte.

Bosh Bio Pappi + Mrkev - šetrné k životnímu prostředí + 100% přírodní

Plně souhlaste s předchozím komentářem! Nestačí, v jakém obchodě s petmi najdete přesně řadu Bio Bosch, s výjimkou objednávky a pak počkejte alespoň týden a ceny nejsou ohh. Na této stránce je také málo, když je k dispozici - protože říkají, že je to konkrétní krmivo a jen málo lidí si to objednala, ale pokud si ji objednám, mé očekávání nepřesáhne 5 dní. Obvykle jsou ve středu a pátek zásoby, takže jsem je užíval za dva dny. Přestože moji přátelé říkali, že potřebují naléhavou výživu a v pondělí to dali. Takže jsem velmi rád, že službu. Doufáme, že bude snadnější se dostat k vám =)

Krmivo je vynikající, celý internet se pohybuje - nemohl být nalezen, není dostupný a nebude v blízké budoucnosti, vůbec se nedostane ani na něj a bez odpovědi.
I zde se nepodařilo okamžitě zavolat, ale jsou potěšeni, že ceny jsou stále relevantní a stále poměrně nízké.
Děkujeme vám za kvalitu služby.
P.S. Stačí se zavolat o něco rychleji, jinak jsem si již myslel, že váš web je další uzavřený internetový obchod.

Krmivo pro psy "> krmivo pro psy Bosch Bio Senior Tomatoes

Potraviny Bosh BIO SENIOR + Rajčata jsou dobrou výživou, chutnou a vysoce ekologickou pro psy nad 7 let.

Rajčata jsou pěstována bez použití chemikálií a hnojiv.

Bosch Bio Senior je strava pouze z čerstvého masa a přírodní zeleniny a ovoce, stejně jako obiloviny pěstované na farmách ECOLAND v Německu.

Oficiálně potvrzeno regulačním orgánem Prufverein Verarbeitung fur okologische Landbauprodukte.

Koupil jsem toto jídlo velmi levně a úplně náhodou.
Chystám se koupit Bosch Senior jako obvykle, musel bych počkat 3 dny, než to bylo doručeno, ale telefonní manažer nabídl 30% slevu na krmivo Bosch Bio Senior Tomatoes a vysvětlil, že termín je za 3 měsíce.
Jsem samozřejmě rád, že jsem tento krmivo získal, kvalita je mnohem vyšší a vypadá dobře i přes tento termín.

Krmivo pro kočky "> krmivo pro kočky Bosch Premium Mix

CATFOOD MIX MENU - Suché krmivo pro kočky s chutí masa.

Úplně vyvážená suchá výživa pro kočky jakéhokoli věku, vyvinutá na základě pečlivě vybraných složek nezbytných pro zdravou výživu koček.

Suché krmení pro kočky Premium Mix.
Úplně vyvážená suchá výživa pro kočky jakéhokoli věku, vyvinutá na základě pečlivě vybraných složek nezbytných pro zdravou výživu koček.

Potraviny pro kočky> Bosch Premium Mix - Dodávka na Ukrajině

Dobrý podávání. Objednám si už 2 krát. Moje kočka jí s radostí)

Krmivo pro psy "> krmivo pro psy Bosch chovatel jehněčí s rýží

Šlechtitelská plemena Bosch s rýží Bosch je vysoce kvalitní suché krmivo pro dospělé psy plně vyvážené a určené pro zvířata s průměrnou úrovní aktivity.

Chovatelská linie jehněčí rýže je vhodná pro městské psy - udržuje si dobrý tvar bez zbytečného stresu na játrech.

Současně optimální obsah tuku pomáhá udržovat normální hmotnost a dostatečné množství bílkovin zabraňuje problémům s kloubem.
Takové předpoklady vytvářejí přirozený extrakt z novozélandského zeleného houbovitého měkkýše.

Denní dávka krmiva Chovatel jehněčí s rýží poskytne všechny potřebné stopové prvky a vitamíny.

Chovatel jehněčí s rýží byl vytvořen zvláštním receptorem a zajišťuje řádné fungování střev díky speciálně vybranému vlákninu, které je v kombinaci s nízkolegními živinami (jehněčí maso a rýže) snadno stravitelné.

Chovatel jehněčí s rýží od společnosti Bosch je vystaven psům s citlivým trávením.

Chováme Chow Chow! Jídlo je skvělé pro toto plemeno a je známo, že je extrémně alergenní. Doporučit

Překrásné jídlo, jehněčí s rýží je určeno pro psy, které nemohou jíst pravidelné jídlo kvůli zvláštnostem citlivého žaludku. Pokud váš pes má zažívací potíže, pak toto jídlo bude vyhovovat vašemu psu.

Krmivo pro psy "> krmivo pro psy Bosch Brider Pappy

Bosch Brider Pappi je dieta speciálně navržená pro rostoucí tělo, které zajišťuje správný vývoj vašeho štěněte.

Bílkoviny, tuky, sacharidy a minerály jsou vyvážené a zajišťují plný rozvoj zvířete.

Velikost granulí Chřipka line pappy je určena pro střední a velké psy.

Chovatelská stanice Pappy společnosti Bosch je založena na extraktu novozélandského zeleného ozubeného šprota, který zajišťuje správnou tvorbu pojivových tkání a kloubů.

Pozor:
Bez veterinární konzultace nepoužívejte dodatečné doplňky vitamínových a minerálních koncentrátů, protože potraviny Brider Pappy od společnosti Bosch obsahují vše, co potřebujete v dostatečném množství.

Pokud se nedodrží doporučení krmení, chřipka pappy může být krmena nesprávným růstem a tvorbou těla zvířete.

Souhlasím s níže uvedeným komentátorem, že je lepší krmit štěně ne se štěňátkem pappy, jmenovitě Pappy 7,5kg, protože je špičková třída, ale šlechtitelská linka pro školky je o krok nižší - prémiová třída. Pokud potřebujete úspory, můžete rušit oběma krmivy o hmotnosti 20 kg a 7,5 kg.

A proč na balení psovoda Bosch Pappy psaný z 1 roku? Jako štěně?

Koupil jsem toto jídlo v jiném internetovém obchodě, neměl jsem rád psa, byl jsem velmi trýznivý, protože jsem ho musel namočit atd.
A samotné jídlo nevypadá, že vypadá stejně dobře jako Bosch ostolny jídlo (například stejné štěně 7,5 kg Bosch Pappy).
Když jsem si přečetl recenze o tomto krmivu, našel jsem tu zázrak, objednal jsem si DogPremium 20kg pro starší, zdá se mi, že jsem si ho koupil za nejnižší cenu, kterou jsem hledala v on-line obchodech Ukrajiny již dlouho.
A když jsem si objednal jídlo, byl to moje štěňátko, dívka se mnou poradila a odhalila velké tajemství, že více než 80% kupujících této řady štěňat Bosch Puppy stěžovalo, že pes je špatný a má všechny stejné příznaky jako já.
Obecně platí, že díky Tatyaně, že jste se poradili a ošetřili, stejně jako doporučuje Bosch Pappy v balení 7,5 kg - kvalita krmení je okamžitě znatelná, i když je suchá.
Omlouvám se za školky, které šetří peníze a koupí tento konkrétní balíček o hmotnosti 20 kg.

Potraviny pro psy "> pes psů jídlo Bosch Premium

Bosch Dog Premium je potravina, která obsahuje všechny potřebné živiny, minerály a vitamíny pro plný život psů s průměrnou aktivitou. Střední granule.

Potravinářská výživa Premium s normální činností obsahuje obiloviny, které jsou zásobou živin.
U obilovin je vitamín PP, který má léčivý účinek na srdce, cévy a nervy.
Pod vlivem tohoto vitamínu je práce na zažívacím traktu dobře obnovena.

Prémie Bosh Dog dává, stejně jako v namočené a suché formě.
Je-li to nový krmivo, zavádí se postupně po dobu 3-5 dnů, rozděleno do dvou krmiv.

Dog Premium obsahuje provitamin A, který je zodpovědný za fungování imunitního systému, protože bojuje proti patogenům.

Tento vitamín je pro oči dobrý, protože zachovává zrakovou ostrost Kromě toho se účastní oxidačních a redukčních reakcí, reguluje syntézu bílkovin, normalizuje metabolické procesy, aktivuje funkčnost buněčných membrán, stimuluje bariérové ​​funkce sliznic a zpomaluje proces stárnutí.

Jedli jídlo měsíc. Snadno se k němu přemístil z naturalki, protože. pes byl trýznivý průjem, plyn. Teď je všechno v pořádku s trávením. Jediná věc, která vlna není příliš lesklá.

Jedeme jídlo měsíčně, dokud je vše v pořádku.

Vynikající jídlo, jíst ji už dva roky a všichni známí milovníci psů na to zasadili.

Jídlo je super, četl jsem spoustu recenzí o krmivách od pseudo-odborníků, kteří doporučují kočky, ale nakonec jsem koupil prémiové jídlo Bosch Dog Premium, protože mi to všichni moji přátelé doporučili. Koupil jsem už půl roku, ne žádné problémy. Německo, jako vždy, je spokojeno s jeho kvalitou!

Vynikající jídlo, za cenu a kvalitu, které kupujeme prémiový pes v dětském pokoji, jsou všichni psi spokojeni.
Mimochodem, kupujeme zde na velkoobchodním ceníku, na internetových stránkách o velkoobchodu, nic jsem nenašel, ale po rozhovoru s manažerem se ukázalo, že existuje velkoobchodní ceník a jsou zde velmi dobré ceny, každý měsíc nakupujeme tuto částku a krmíme přímo do školky s bezplatnou dopravou na předměstí.
Jsme velmi spokojeni se službou a pochopením manažerů.
Naši psi vám poděkují! =)

Univerzální a výborné jídlo pro psy všech plemen. Přechod na to od jiných značek výrobců se ukázal jako bezbolestný a jednoduchý proces pro mého psa. Byli jsme spokojeni s efektivitou tohoto dodavatele ZooK. Objednal jsem si to v Lugansku a přinesl jsem ho příští den, což je velmi překvapující. Koneckonců, krmivo tm Bosch, v jiných internetových obchodech nebo chybějící nebo přinesené nejdříve jeden až dva týdny. A pak je vše v pořádku, rychle a tam je skoro všechno na skladě a poznámka s ročním uplynutím doby, na kterou byste měli věnovat pozornost, neboť v některých skladech zboží jednoduše leží až do posledního, až do data exspirace se přiblíží, sníží cenu a nebude ho kupovat.

Velmi dobrý výběr, vysoká kvalita a nízká cena. Nejoblíbenější krmivo Bosch na ukrajinském trhu

Krmivo pro psy "> Bosch juniorské jídlo pro psy s rýží

Obsahuje komplex prebiotik

Intolerance a alergické reakce na určité potraviny se často vyskytují v období růstu některých rostoucích štěňat. Avšak jablečný jehněčí krmivo s rýží je ideální pro zvířata s citlivým trávením, protože obsahuje přísady se sníženým alergenickým potenciálem.

Je vhodná pro všechny plemena a je velmi oblíbená v chuti a výtažek novozélandského zeleného měkkého houby zajišťuje správnou tvorbu kloubů a jejich spojovacích tkání.

Již při pěstování rostoucích štěňat může dojít k neslučitelnosti a alergii, pokud jde o některé složky potraviny.

JUNIOR Lamb Rise - obsahuje složky s nízkým alergenickým potenciálem, které mají zvláště pozitivní účinek na žaludek a střeva.

Junior jehněčí s rýží, vhodný také pro krmení citlivých štěňat všech plemen.

  • nutričně pro citlivé psy během růstu
  • dodržování bílkovin (25%)
  • obsah tuku (13%)

Dobrý den, děkuji za dodávku, objednám si podruhé, poprvé je 1 kg, nyní je to 3 kg, jehněčí s rýží, máme 7 měsíců francouzština,. byl alergický na jiná jídla. Doufám, že s tím nebude problém a objednáváme více! Děkuji znovu kuriérovi!

Poprvé jsem si objednal. Díky manažerovi pro pacienta je nenápadný dialog. Tito manažeři chtějí volat a objednat. Ceny jsou poměrně rozumné. Moje zlaté štěňata jíst s potěšením, rychle jí. Maminka se o tomhle jídlu příliš zamilovala a zamířila všechno na děti. Je příliš brzy na to, abychom mluvili o výsledcích. Podívám se, odhlásím se.

Objednali jsme třetí čas, předtím, než jsme udělali mini junior, rozhodli jsme se změnit na generála junior kvůli jinému vkusu. Krmivo přichází jako vždy na stezce. den, který se líbí. Pes jedí nové jídlo s radostí, smíchaný se starým, jako tomu bylo v prvních dnech, sklonil se na misku a požádal o další. Díky výrobci a samozřejmě Zuku (jak vás říkáme doma) bez vás bychom jedli Royal Canin)))))

Děkujeme za dobré jídlo a rychlé doručení. Krmil Francouze až rok. Vynikající stav psa, jí s radostí, vlna svítí. Radím každému k tomuto zdroji a webu.

Děkujeme vám za vynikající rady, máme 4 měsíce, dívčí boxer, rozhodli jsme se přejít na jídlo, poradili jsme to. Dodáno následující den. Mladá dáma měla ráda jídlo, jíst s potěšením, objednáme 15 kg balení.

Řekněte mi, co je lepší v kompozici a jaké jsou rozdíly mezi juniorskými krmivy, jmenovitě jahňací jehňata rýže / junior střední / junior maxi?

Potraviny pro psy "> Bosch Junior Maxi Dog Food

Feed Junior Maxi - speciálně určený pro štěňata "těžkých" a velkých plemen.

Zatížení pohybového a vazivového aparátu těchto zvířat vyžaduje pečlivé sledování během kultivace. Zvláště v období růstu 4-5 měsíců. Jedná se o nejaktivnější růstovou fázi štěňat s masivními kosti. Kostra rychle roste, ale klouby se nemohou tvořit se stejnou rychlostí a některé deformace mohou ovlivnit vývoj dospívajícího štěněte a také přidat s věkem problémy.

Bosch Junior Maxi - pomáhá urychlit proces tvorby tkáně chrupavky v kloubech a chránit ji před působením nadváhy a tělesné hmotnosti díky vysokému obsahu glukosaminu a chondroitin sulfátu.

Bosch Junior Maxi je vyvážený poměr minerálních látek, mírný obsah kalorií a v důsledku toho harmonický vývoj muskuloskeletálního systému u psů.

S malým množstvím bílkovin, sacharidů a mastných krmiv, Junior Maxi zabraňuje rychlému přírůstku hmotnosti štěňat.

Některé štěňátka z více "lehkých" plemen (například americký kokršpaněl) doporučujeme, aby jim pomohl Junior Maxi.
Aby růst nedocházelo nerovnoměrně, "jerking" v aktivní fázi růstu jít do krmiva Bosch Junior Maxi.

Krmivo Bosch Junior Maxi dává, namočené a suché.

V napuštěné formě se doporučuje štěňátkům ve věku 2-4 měsíců, pro štěňata staršího věku - v suché formě.
Je-li to nový krmivo, zavádí se postupně po dobu 3-5 dnů.

POZOR: bez veterinární konzultace nepoužívejte vitamínové a minerální doplňky, stejně jako koncentráty; dodržovat stanovená pravidla krmení, ne přesídlovat a vždy vzpomínat na riziko obezity.

Krmivo Bosh Junior Maxi obsahuje vše, co potřebujete v dostatečném množství.
A pokud nechcete sledovat případy nesprávné tvorby a růstu vašeho psa, přísně dodržujte tyto tipy.

POVINNÉ: Ve stravě malého zvířete by měla být vždy čistá pitná voda!

Opět vám děkujeme za konzultaci, že krmivo bylo dodáno den po objednávce. Přechod od firmy "Bosch Junior Barn Rice "na" Bosch Junior Maxi "- šel skvělý.Můj boxer (5 měsíců) - ho s velkým potěšením, doporučím své krmivo svým přátelům.

Koupil jsem jídlo, nedostali jsme to včas, ale daroval jsem to: obrovský a pohodlný kbelík pro jídlo =)
Velmi překvapení díky.
Brzy se změním na obvyklý Edalt Maxi, řekni mi, jestli jsou nějaké potíže s přechodem na dospělé jídlo? Pokud ano, co a jak to nejlépe udělat, aby byl pes bezbolestný přechod?

Krmivo pro psy "> lehké krmivo pro psy Bosch

Nízkokalorické suché potraviny Bosch Light je dieta s nízkým obsahem tuku (6%) a vysokým obsahem vlákniny (7%).
Přiřazeno psům s nadváhou, stejně jako náchylnost k tělesné hmotnosti.

Bosch Light - všechny potřebné nutriční složky a jejich optimální množství, poskytující vynikající zdravotní stav.
Snížené množství bílkovin a tuků se stejným objemem jídla umožňuje psovi udržet si tvar a neustálý pocit hladu.

Bosch Light poskytuje plný živočišný život díky optimálnímu množství bílkovin, sacharidů, tuků, vitamínů a minerálů.
Vlákno poskytuje funkci nepřetržitého střeva.

Bosch Light je ideální pro krmení v létě.

Dieta Bosch Light je podávána jak v namočené tak i suché formě.

Je-li to nový krmivo, zavádí se postupně po dobu 3-5 dnů, rozděleno do dvou krmiv.
POZOR: Pes musí mít dostatečné množství čisté pitné vody!

DOPORUČENÍ: Pokud má váš pes nadváhu, napijte je podle norem "Stravky".
Jakmile se pes stane normální, přiveďte ji podle pravidel "Stabilizace hmotnosti".

Objednám si toto jídlo v Andrushivka, doručí to s dodávkovou službou Dodání, všechno je rychlé, vysoké kvality a hlavně samo o sobě levné.
Po analýze krmiv Bosch na Ukrajině zde byla nejnižší cena!
Vzhledem k tomu, že psi nyní velmi často vyrůstají, doporučuji všem, toto jídlo je pro udržování psů ve tvaru, někdy dávám více bílkovin obsahujících potravu před zimou obvykle.
Nedávno jsem zjistil, že zde jsou ještě cenové ceny ve velkoobchodním ceníku, takže teď shromažďuji lidi z Andrushivky na společné objednávky, takže budu vždycky rád píšu.

Krmivo pro psy "> Bosch Mini pes s potravinami rýže s jehněčím

Bosch Mini Edalt Lamb s rýží je speciálně vyvinuté jídlo pro psy malých plemen (s hmotností do 15 kg).

Velikost granulí je speciálně přizpůsobena velikosti zubů malých psů.
A protože jsou velmi aktivní a často vybíraví z jídla, potřebují energeticky náročnou stravu, která uspokojí jejich zvýšené energetické potřeby.
A toto jídlo je novou dietou Bosch Mini Adult Barn Rice.

Bosch Mini Edalt Lamb s rýží - neobsahuje sójový, obilný lep, a skládá se z čerstvého jehněčího masa a rýže.

Perfektně vhodná pro psy s citlivým trávením obsahuje komplex prebiotik, který udržuje rovnováhu patogenní mikroflóry za normálních podmínek.

Dieta Bosh Mini Edalt Lamb s rýží dávají, namočené a suché.
Je-li to nový krmivo, zavádí se postupně po dobu 3-5 dnů, rozděleno do dvou krmiv.

POZOR: Pes musí mít dostatečné množství čisté pitné vody!

Dnes jsem koupil značku, žádná slova!
Levné + slevy, o kterých jsem nevěděl.
Rychle = dnes a dnes jsem to přinesl.
Kvalitativně = Zkontroloval jsem balení a čárový kód, kód je originální, ne falešné.

Krmivo pro psy "> Bosch Mini Dog Food Bird + Cereals

Bosh Mini Edalt Bird + Cereálie - speciálně vyvinutá strava pro psy malých plemen (s hmotností do 15 kg).

Struktura velikosti granulí je speciálně přizpůsobena velikosti zubů malých psů.
Vzhledem k tomu, že jsou velmi aktivní a často vybíraví v potravinách, potřebují velmi energeticky náročnou stravu, která uspokojí jejich zvýšené energetické potřeby.
A toto jídlo je dietou drůbeže Mini Dospělé Bosch.

Perfektně vhodná pro psy s citlivým trávením obsahuje komplex prebiotik, který udržuje rovnováhu patogenní mikroflóry za normálních podmínek. Gastrointestinální trakt neobsahuje sójový a obilný lepek.

Potraviny Bosh Mini Edalt Bird + Jáhly dávají, namočené a suché.
Je-li to nový krmivo, zavádí se postupně po dobu 3-5 dnů, rozděleno do dvou krmiv.

POZOR: Ve stravě zvířete musí být dostatečně čistá pitná voda!

Objednám 3 kg balení, všechno se mi líbí.
Nejsem dobrovolníkem a ne chovatelkou, ale mám 8 dětí a jíst 3 kg tak rychle, že je třeba koupit v krabicích.
Zajímalo by mě, jestli se jedná o krmivo Bosch Mini Edalt Bird + Grain, ale ve větším balení 15 kg nebo 20 kg? a kde ji můžete koupit? kdo ví, že splní svůj cíl! Vím, že je k dispozici Bosch Mini Edalt Lamb s Rýží o hmotnosti 15 kg, občas to beru, ale to je Bosch Mini Dospělý drůbeží jáhl, který mě zajímá

Krmivo pro psy "> Bosch Mini juniorské jídlo

Malí psi se rychle dostanou do dospělosti, protože mají mnohem intenzivnější výměnu energie než velké. Vyvážené krmivo je proto pro ně velmi důležité.

Bosch Mini Junior - poskytuje potřebné množství živin v malém množství porcí, stejně jako pes, který jí málo.

Food Bosh Mini Junior je strava navržená tak, aby vyhovovala potřebám rostoucího těla.
A zejména štěňátka malých plemen (hmotnost dospělého psa do 15 kg).

Bosh Mini Junior - je založen na extraktu novozélandského zeleného houbovitého měkkýše a zajišťuje správnou tvorbu pojivových tkání a kloubů.

Je to rovnováha bílkovin, minerálů, tuků a sacharidů.
Díky tomu vám společnost Bosch Mini Junior zajistí správný rozvoj vašeho štěněte.
A má velmi výhodnou velikost granule pro malé psy.

Bosch Mini Junior obsahuje komplex prebiotik, který pomáhá udržovat rovnováhu patogenní mikroflóry v zažívacím traktu.

Feed Junior Mini dávají, namočené a suché.
V napuštěné formě se doporučuje štěňátkům ve věku 2-4 měsíců, pro štěňata staršího věku - v suché formě.
Je-li to nový krmivo, zavádí se postupně po dobu 3-5 dnů.

POZOR: bez veterinární konzultace nepoužívejte vitamínové a minerální doplňky, stejně jako koncentráty; dodržujte stanovená pravidla krmení, nepřenášejte potravu a vždy si pamatujte na riziko obezity.

Krmivo Bosh Mini Junior - obsahuje vše, co potřebujete v dostatečném množství.
A pokud nechcete sledovat případy nesprávné tvorby a růstu vašeho psa, přísně dodržujte tyto tipy.

POVINNÉ: Ve stravě malého štěněte by měla být vždy čistá pitná voda!

Byly velké potíže s krmením mého psa. Nejezdí to, nechce to. V zoolavce mi Murzilka doporučila koupit Bosch Junior Mini. Zpočátku jsem byl podezřelý, ale nakonec jsem koupil 3 kg bos mini mini junior na vzorek. A samozřejmě se mu líbila chuť mého mazlíčka! Díky Boschu za dobré jídlo a ZooK pro rychlé a levné dodávky krmiv pro psy.

Psí jídlo "> Bosch Můj přítele Mix Pes stravy

Bosch My Friend Mix je potravina, která obsahuje všechny potřebné živiny, minerály a vitamíny pro plný život psů s průměrnou aktivitou. Střední granule.

Složení krmiva My Friend Mix je vybráno tak, aby poskytovalo vašemu domácímu mazlíčku všechny potřebné živiny.

Vlastní dobrý chuť a poskytuje tělu psa základní vitamíny, živiny a minerály, My Friend Mix je velmi oblíbený u zvířat v chuti.

Bosch Můj přítel Mix dává jak v namočené tak suché.
Je-li to nový krmivo, zavádí se postupně po dobu 3-5 dnů, rozděleno do dvou krmiv.

Toto jídlo je opravdu s kukuřičnými vločkami, a je toho spousta, ale moji psi to rádi. Na tomto místě si poprvé objednám jídlo, vše vyhovuje jak službě, tak ceně a kvalitě.

Pokud si někdo myslí o koupi jídla Bosch Mai Friend nebo Mai Premium Premium, pak určitě doporučuji obvyklý My Friend Premium - protože ku směsi se přidávají kukuřičné vločky, které nejsou pro každého vkus a cena bude vyšší, ale je to jen můj názor.

Nejlevnějším kosmetickým přípravkem Bosch je nejvíce a také krmení roamingovými pouličními psy. Ale pro svého psa doporučuji Bosch Dog Premium

Potraviny pro psy "> Bosch můj přítel Premium dog food

Bosch My Friend Premium je potravina obsahující všechny potřebné živiny, minerály a vitamíny pro plný život psy středních aktivit. Střední granule.

Složení krmiva My Friend Premium je vybráno tak, aby poskytovalo vašemu domácímu mazlíčku všechny potřebné živiny.

Přípravek Bosch May Friend Premium je dodáván v namočené i suché formě.
Je-li to nový krmivo, zavádí se postupně po dobu 3-5 dnů, rozděleno do dvou krmiv.

Objednal jsem tento krmivo Bosch My Friend Premium a Bosch My Friend Mix
Podle mého názoru rozdíl není významný.
Objednával jsem už dva roky - stávám se zastaralým a hlavní věc je, že je to německá kvalita!

Krmivo pro psy "> Bosch Pappy dog ​​food

Bosh Pappi - první suché štěňátko s náhradou mléka.

Potešení z chuti.
Poskytování štěňat vše, co je nezbytné při krmení a odstavení matky.

Bosch Puppy se používá až do 3 měsíců starých psů a poskytuje snadný přechod na příjem pevných potravin.

Skládá se z čerstvého masa, mouky ze slávky a extraktu z novozélandského zeleného měkkého houbička, který zajišťuje správnou tvorbu chrupavkové tkáně kloubů.

Musíte začít dávat od konce třetího týdne života, nejprve namočený v mléce Pappi.
Mléko se postupně nahrazuje teplou vodou.

Při užívání suchého jídla Bosh Pappi je nutné přísně dodržovat pokyny pro správnou přípravu a množství jídla (zejména u vnímavých štěňat).

Bosch Puppy - můžete pokračovat v podávání štěňat malých a středních plemen po dobu až 4 měsíců za předpokladu, že je stanovena dávka krmení, aby se zabránilo obezitě (individuálně).

Objednám sem toto štěňátko, líbí se mi to hodně!
Předtím jsem poprvé koupil toto štěně jídlo v chovatelských obalech (pro školky) 20kg, bylo mi to velmi líto!
Ačkoli nechtěli mě prodávat v internetovém obchodě, neměli ani na skladě, jako kdyby to nebyl ten, kdo jej objednává, ale kdo ji objednává, pak si stěžuje.
Nevěřila jsem tomu a pořád jsem si ji objednala pod pořádek, po kterém jsem byl projížděn, po třech týdnech se to všechno ukázalo být pravdivé.
Byl jsem prostě vyčerpaný, abych to strčil do svého milovaného štěně.
Krmivo bylo nechutné, i když trvanlivost 1 měsíc. čerstvosti a obecně jsem opravdu otestoval německou kvalitu Bosch.
Obecně jsem pochopil, že jídlo není třeba dát, ale ukázalo se, že tam byla cesta, když jsem objednal toto jídlo Pappy 7,5 kg, které mi ta žena poradila po telefonu, jak jsem pochopila divoký chovatel psů a koček a prostě je velmi miluje =)
Samozřejmě, že jsem četl spoustu recenzí před dalším nákupem, objednal jsem si a nelitoval, kvalita je jen nebe a země.
Kromě toho mě tato žena litovala a nabídla, že si koupí 20 kg balíček, který je již otevřený a v polovině tašky, za dobročinnou službu nebo školky jako dárek.
Děkujeme vám za radu a za to, že jste se dostali do tohoto zdroje!
Taková služba není v žádném obchodě, který najdete.
P.S. Jedna nevýhoda je, že není vždy možné se k vám dostat, pak není žádné spojení, účastník je zaneprázdněn.
A moc děkuji!

Moje štěně je velmi spokojená!

Psí jídlo "> Bosch Plus Edalt Pstruh Potraviny s bramborami

Pstruh Bosch PLUS s bramborem - je jediným proteinovým produktem pro vyváženou a zdravou výživu dospělých psů všech plemen.

Vhodný pro městské psy, udržující dobrý tvar bez zbytečného stresu na játrech.

Pstruh Bosch s bramborami je vhodný zejména pro nutričně citlivé psy s nesnášenlivostí jídla a alergií.
Současně optimální obsah tuku pomáhá udržovat normální hmotnost a dostatečné množství bílkovin zabraňuje problémům s kloubem.
Pstruh jako jediný zdroj vysoce kvalitních bílkovin a snadno stravitelných brambor dává psu všechny vitamíny. Omega-3 a omega-6 mastné kyseliny jsou zvláště důležité pro krásnou pleť a lesklou srst.

Bosch PLUS Forelle Kartoffel je vyroben z vysoce kvalitní rybí moučky a v kombinaci s čerstvým drůbežím masem je suchým krmivem vysoce kvalitní zdroj bílkovin obsahující potřebné množství esenciálních aminokyselin pro tělo dospělého psa, které žije v městských oblastech a vede velmi nepříjemný životní styl.

Race Pstruh s bramborami dává, namočený a suchý.

Zdrojem sacharidů je bramborový škrob, který je snadno stravitelný a umožňuje rychlé naplnění ztrát energie.

Je-li to nový krmivo, zavádí se postupně po dobu 3-5 dnů, rozděleno do dvou krmiv.
POZOR: Pes musí mít dostatečné množství čisté pitné vody!

Stále více psů je náchylných k potravinové intoleranci nebo alergii. S našimi čtyřmi bílkovinnými produkty jako super premium nabízíme citlivé a náročné psovitě zaměřené řešení.

Naše kvalitní suché potraviny obsahují mnoho místních produktů pěstovaných v naší zemi Baden-Württemberg, jiné speciality v nejvyšší kvalitě.

Výroba našich suchých krmiv je pro nás velmi důležitá, abychom mohli využívat přírodní zdroje a jemně je zpracovávat v našem moderním výrobním závodě v centru Bádensko-Württemberska.

Díky přísnému zpracování a dlouholetým zkušenostem v oblasti výroby suchých potravin se naše produkty stále lépe a lépe a jsou zvláště vhodné pro citlivé psy.

Nabízíme majitelům psů skutečnou alternativu k drahým krmivům. Psí krmivo společnosti Bosch je lídrem v oblasti kvality již více než 50 let pro vývoj bezkonkurenčních psích a kočičích potravin za přiměřenou cenu.

Překlady z původního místa Bosch z německého jazyka se omlouváme za překlad špatné kvality.

Sergey, - Dnes jsem si objednal tento krmivo, také na vlastní nebezpečí a riziko, jak to mám dostat? Jakou kvalitu má, jak pes na to reaguje. Možná si pořídím recenzi videa =), protože s vámi souhlasím, že se nejedná o recenze krmiv na internetu, a nikdo se nikdo nemůže ptát, kromě našich zahraničních přátel.

Zkoušel někdo tento krmivo? nebo obecně krmit tento lenyaki "Bosch Plus"?
Nelze najít více než jednu recenzi na internetu, stojí za to?
Existuje rozdíl v kvalitě ve srovnání s běžnou linkou Bosch?

Krmivo pro kočky "> Bosch Sanabel Edalt krmivo pro kočky s pstruhem

Vyvážené suché krmivo pro dospělé kočky domácí, velmi kvalitní a energeticky náročné.

  • pstruh, protože zlepšuje kvalitu bílkovin a zvláštní chuť
  • stabilizace střevní flóry a její správné fungování
  • udržovat odolnost těla
  • zachovat vidění
  • zlepšuje pružnost pokožky
  • přidává lesk na vlnu

Pro dospělé kočky (starší než jeden rok), které mají malý pohyb a stráví svůj život v interiéru, je nejlépe vyvážené rybí krmiva suché jídlo Bosh Sanabelle Edalt s pstruhem.

Kompletní vyvážená kočková výživa je stravovací strava Sanabelle Adult s pstruhem. Stopové prvky a vitamíny, nenasycené mastné kyseliny, snadno stravitelné bílkoviny - všechny jsou bohaté na pstruhy. Kromě harmonické kombinace mastných kyselin (omega 3, omega 6) a taurinu + zinku ve snadno stravitelné formě chelatů. Při použití rostlinných vláken a tuků je pravděpodobnost přilnutí vlny do žaludku minimální + usnadněný výtěžek.

Správné fungování zažívacího traktu, zlepšení střevní flóry, pružnost pokožky, zachování zraku a přirozená odolnost těla jsou díky suchému krmivu Bosh Sanabelle Edalt s pstruhem. A také: stimulace ledvin, udržování vodní rovnováhy, zabránění vzniku kamenů. Vzhledem k tomu, že prostředek pro přepravu vody, navržený speciálně pro kočky s nízkým aktivním životním stylem, je vynálezem společnosti Bosch, nejlepším zdrojem je Edalt s pstruhy. Zachovává vodní rovnováhu v těle, snižuje pH moči, podporuje obsah hořčíku za normálních podmínek.

Potraviny Bosch je výborné jídlo, ale dávalo to za změnu s pstruhy, protože se jí to nelíbí. Osobně je moje kočka vhodnější bosch sanabel edalt s ptákem.

Krmivo pro kočky "> Bosch Sanabel krmivo pro kočky Edalt pštrosí maso

Vysoce kvalitní suché potraviny (plně vyvážené) pro dospělé domácí kočky, které dávají přednost řadě příchutí.

  • vzácná chuť, skvělý doplněk k již dostupným krmivům s drůbeží a pstruhy
  • 20% čerstvého pštrosího masa
  • dobrá strávitelnost

Aby byla zachována ideální váha, vyvinul se Bosch Sanabelle Edalt suché jídlo s pštrosím masem.

Pokud se kočka trochu pohybuje a je neustále v domě, a také miluje chuťovou odrůdu - Sanabelle Adult Pštrosí potraviny budou pro ni velmi vhodné.

Tento krmivo používá čerstvé pštrosí maso, nestandardní masovou mouku. Tato strava obsahuje harmonickou kombinaci taurinu a zinku, mastných kyselin (Omega 3, Omega 6). A tím zachovává pružnost pokožky, lesk srsti, zlepšuje odolnost těla, zachovává zrak.

Vzhledem k tomu, že krmivo Sanabelle s pštrosím masem je tvořeno rostlinnými vlákny a tuky, přispívá k uvolnění vlasových koulí z vlny, která se shromáždí v žaludku, a snižuje přilnutí kočičích vlasů.

Stabilizace zažívacího traktu a střevní flóry je způsobena zátěžovými látkami nalezenými v suché potravině od firmy Bosch. Prostředek pro přepravu vody je speciálně navržen, aby zajistil, že kočka s dostatečnou absorpcí vody udržuje rovnováhu vody. Stimulace ledvin a prevence tvorby kamenů, snížení pH moči.

Krmil jsem tyto fretky. Jeden z trocheů měl problémy s játry a není žádoucí jíst tučné potraviny. Od přechodu na Sanabel Edalt má pštrosí maso pouze pozitivní změny, kůže se stala hustou, lesklá, sbor se stal velmi aktivní, krmivo je dobře tráveno. Mnohokrát děkujeme serveru za rychlé doručení a slevu. Nejčerstvější jídlo bylo velmi dobré, protože 10 kg vaku stačí několik měsíců.

Chovám své oblíbené kočky s jídlem Sanabel, velmi šťastný!
Teď se nemusím bát, že strava nemá dostatek bílkovin, bílkovin nebo cokoli jiného, ​​protože teď krmím suché pokrmy a neustále na změnu dávám různé druhy potravin Sanabel Edalt: s pštrosím masem, ptákem, rybou a před výstavami dávám Sanabelu světlo ke snížení váhy.
Obecně platí, že výrobce Sanabel Bosh jsem velmi šťastný a díky dodavatelům Zooku, kteří v té době přinášejí čerstvé jídlo, je jasné, že nemáte žádné lžicí tašky a to je dobré!

Krmivo pro kočky "> Bosch Sanabel krmivo pro kočky s ptákem

Vyvážené suché krmivo pro dospělé kočky domácí, velmi kvalitní a energeticky náročné.

  • Čerstvé maso, výhodnější než standardní masová mouka, čímž je krmivo atraktivnější
  • stabilizace střevní flóry a její správné fungování
  • udržovat odolnost těla
  • zachovat vidění
  • zlepšuje pružnost pokožky
  • přidává lesk na vlnu

Bosch Sanabelle Edalt s ptákem je suché krmivo pro kočky, které tráví svůj život doma, trochu se pohybují a potřebují si udržet svou ideální váhu. Hlavní složkou krmiva je Sanabelle Edalt s ptákem, čerstvé drůbeží maso, nestandardní masová mouka.

Stopové prvky a vitamíny, nenasycené mastné kyseliny, snadno stravitelné bílkoviny - to vše je bohaté na čerstvé maso. Kromě harmonické kombinace mastných kyselin (omega 3, omega 6) a taurinu + zinku ve snadno stravitelné formě chelatů. Při použití rostlinných vláken a tuků je pravděpodobnost přilnutí vlny do žaludku minimální + usnadněný výtěžek.

Správné fungování zažívacího systému, zlepšení střevní flóry, pružnost pokožky, zachování zraku, přirozená odolnost těla - to vše díky suchému jídlu Bosh Sanabelle Edalt s ptákem. A také: stimulace ledvin, udržování vodní rovnováhy, zabránění vzniku kamenů. Vzhledem k tomu, že vynalezený prostředek pro přepravu vody, navržený speciálně pro kočky s nízkým aktivním životním stylem, je vynálezem firmy Bosch, nejlepší z krmiv je Edalt krmení ptákem. Zachovává vodní rovnováhu v těle, snižuje pH moči, podporuje obsah hořčíku za normálních podmínek.

Dobré jídlo, koupil jsem na začátku obalu Sanabel Edalt s Birdem 2 kg, ale pak jsem si uvědomil, že to není ziskové.
Balení 0,4 kg = (26grn 400gr) * 1000gr = 65 UAH za 1 kg
Balení 2 kg = 128 UAH 2 = 64 UAH za 1 kg
Balení 10 kg = 415 UAH 10kg = 41,5 UAH za 1 kg
Nakonec jsem doporučil tento krmení sousedovi a bez problémů objednali 10 kg pytel.

Krmivo pro kočky "> krmivo pro kočky Bosch Sanabel Grande

Suché krmivo pro velké kočky, kočky obřích plemen, vyvážené a vysoce kvalitní.

  • správnou, stabilní práci zažívacího traktu
  • zrakovou ostrost
  • imunitu a přirozenou odolnost těla
  • zabraňuje onemocnění kloubů

Pro kočky obřích plemen (Maine Coon, Norwegian) bylo vyvinuto toto krmivo nazvané Bosch Sanabelle Grande.

Stopové prvky a vitamíny, nenasycené mastné kyseliny, snadno stravitelné bílkoviny - to vše je bohaté na čerstvé maso.
Kromě harmonické kombinace mastných kyselin (omega 3, omega 6) a taurinu + zinku ve snadno stravitelné formě chelatů.
Při použití rostlinných vláken a tuků je pravděpodobnost přilnutí vlny do žaludku minimální + usnadněný výtěžek.

Správné fungování zažívacího traktu, zlepšení střevní flóry, pružnost pokožky, uchování zraku, přirozená odolnost těla jsou důsledkem suchého jídla společnosti Bosch Sanabelle Grande.

A také: stimulace ledvin, udržování vodní rovnováhy, zabránění vzniku kamenů.
Vzhledem k tomu, že je prostředek pro přepravu vody navržený speciálně pro kočky. Zachovává vodní rovnováhu v těle, snižuje pH moči, podporuje obsah hořčíku za normálních podmínek.

Tato strava je vhodná pro kočky, které rychle pojídají potravu. Zvláštní velikost granulátů neumožňuje, aby to bylo provedeno co nejrychleji a že je třeba pečlivěji žvýkat.

Velikost granulí je nadprůměrná, kočičí drtí s chuť k jídlu, menší jídlo nechce jíst vůbec (Maine Coon). Na RK a na festivalu byla alergie, pouze Bosch přišel, výborné jídlo

Krmivo pro kočky "> Boch Sanabel HeaSkin krmivo pro kočky

Suché krmivo pro výstavní a náročné kočky, vysoce kvalitní a plně vyvážené.

  • z lososové mouky bohaté na mastné kyseliny
  • zlepšení zraku a elasticity a lesku vlny
  • zvýšit přirozený odpor těla

Specializované suché krmivo Bosh Sanabelle HeaSkin, určené pro kočky s rodokmenem, s důrazem na eleganci a péči o vlnu, na kvalitu pokožky a vlny.

Jídlo Sanabelle HairSkin - má dobrou stravitelnost a vynikající chuť. Doporučujeme krmení během výstavy, jakož i během a po nemoci zvířete.

Přírodní absorbenty snižují tvorbu vlasových koulí z vlny a pomáhají je odstranit ze střev. Při použití rostlinných vláken a tuků je pravděpodobnost přilnutí vlny do žaludku minimální + usnadněný výtěžek.

Správné fungování trávicího systému, zlepšení střevní flóry, pružnost pokožky, zachování zraku a přirozená odolnost těla jsou dány sušinou potravin Bosch Sanabelle HeaSkin.
A také: stimulace ledvin, udržování vodní rovnováhy, zabránění vzniku kamenů. Vzhledem k tomu, že prostředek pro přepravu vody, navržený speciálně pro kočky, s nízkým aktivním životním stylem - je to vynález společnosti Bosch, který je nejlepším zdrojem krmiva. Zachovává vodní rovnováhu v těle, snižuje pH moči, podporuje obsah hořčíku v normálním stavu

Z vysoce kvalitních ryb (lososů), které jsou zdrojem omega 3 mastných kyselin, stejně jako živočišných bílkovin a nejdůležitějších vitamínů a minerálů.
Efektivní kombinace vitamínů udržuje přirozenou sílu zraku a pomáhá vyhnout se jejímu oslabení ve stáří.

Toto zvláštní jídlo pro dobrou pleť a vlnu bylo získáno před několika měsíci a během této doby se naše skotské kočky obrátily z chrupu a ztrácely vlasy na krásných načechraných a lesklých kundičkách.
Jídlo je navrženo speciálně pro výstavní a úchvatné kočky, pro pružnost pokožky, pro dodávání lesku vlasům, pro dobré vidění a trávení. Výhodnou složkou je lososová mouka s vysokým obsahem aminokyselin.
Jsou s potěšením, spotřeba je poměrně malá, vejdou do velkého balení (sáčku) za deset kilogramů.
Na balíku je spona. Zvykli si na jídlo jen pár dní (předtím, než bylo jídlo od jiné společnosti, a podoba byla jiná).
Vhodné pro kočky od roku staršího a starší, kusy jsou poměrně velké.
Poruchy trávení nebyly pozorovány u toalety. Nyní jsou: aktivní, běh, hraní, ošklivé, obecně spokojené a šťastné kundičky.

Mám kočičí dům, ne kastrovaný 2 roky.
Silně vylezl vlnu, krmil se různými balíčky Viskas a další špínou, jak se ukázalo.
Na mokré klinice doporučili přejít na suché jídlo specifikované značky, všechno zmizelo jako ruka.
Zpočátku jsem trochu užívala, teď s potěšením jí.
Sanabel se také pokusil o genitourinární systém, také dobře jí.
Existuje dostatek balení po dobu jednoho měsíce - brzy se pokusíme vzít sáček o hmotnosti 10 kg.
Někdy se strachem dáváme syrové maso.
Předtím oni zkoušeli speciality. Royal Canin krmiva, vlna také stoupá.
Speciální olejové vitamíny byly přidány do misky s mokrým jídlem, odmítl jíst, pravděpodobně by to uviděl.

Potraviny pro koťata "> Potraviny pro koťata Bosch Sanabel Kitten

Vysoce kvalitní suché krmivo pro koťata je plně vyvážené a vhodné pro koťata do jednoho roku a pro těhotné a kojící koťata.

  • snadná strávitelnost
  • zajišťující optimální trávení
  • zvýšit přirozenou imunitu
  • správný vývoj zubního systému a muskuloskeletálních systémů

Rychlost růstu malých koťat vyžaduje vyšší saturaci svalů, kostí a dalších orgánů s vitamíny a minerály ve speciálním poměru látek dodávaných s jídlem. A nejlepší z mnoha možností pro získání vysoce kvalitního, vyváženého krmiva je kočka Sanabelle Kitten.

Suché krmivo pro koťata: snadno stravitelné, energeticky náročné a velmi chutné. Bosch Sanabelle Kitten - jídlo, které poskytuje vynikající stav vlny, pokožky, optimální trávení, zlepšuje imunitu, přispívá k správnému vývoji všech tělesných systémů od narození a po zbytek života. Sanabelle Kitten od firmy Bosch je ideální pro krmení mladých zvířat (správný vývoj těla od prvních dnů života, kladení dobré "základny" dlouhodobého zdraví).

Také krmení koťátko padne těhotné kočky, které potřebují více živin v posledních 3-4 týdnech před porodem (jeho příznivý účinek na vývoj plodu in utero, prodloužená laktace u matky kočky, + rychlý vývoj koťat).

Díky malému rozměru je kuchařské krmivo Sanabelle Kitten výhodné a navíc užitečné. Výběrem krmiva pro koťata Bosch Sanabelle Kitten řeší mnoho problémů, které je eradikují.

Potřebujete velmi malé množství tohoto zdroje. A jeho příjemná chuť vytváří ideální základ pro získání adekvátní energie pro tělo koťat a kojených koček.

Četl jsem na fóru, že fretky mohou být krmeny tímto krmivem a manažer to potvrdil při objednávce!
Balíček obdržel novou poštu následující den - poměrně rychle, jediná věc, která zaplatila předplacení 100 UAH, protože mi bylo řečeno, že zasílají pouze běžným zákazníkům na dobírku.

Moje další koťata jsou velmi šťastní, děkuji moc. A také spokojen s novým designem pro Nový rok!

Jsem chovatelka koček Devon Rex, mám tři kočky v mém trvalém domově, živím je Sanabel všemi jídly a jsem velmi potěšen, Sanabel Kitten využívá svou zvláštní lásku, podařilo se mi zvednout dvě vrhy koťat, jedno z těch koťat zůstalo se mnou. Pravidelně provádíme testy našich zvířat na veterinárních klinikách a my jsme velmi spokojeni s indikátory. Děkujeme Němcům za tak krásné krmení. Jako chovatelka koček Devon Rex doporučuji krmení Sanabel Kitten pro vaše koťata po dobu až jednoho roku.

Krmivo pro kočky "> Bosch Sanabel Light Cat Food

Suché kočkové krmivo, nadváha, vysoce kvalitní a plně vyvážené. A také Bosh Sanabelle Light je určeno pro kočky po kastraci a kočkám během sterilizace a nízkoaktivních zvířat.

  • Suché kočkové krmivo, nadváha, vysoce kvalitní a plně vyvážené. A také Bosh Sanabelle Light je určeno pro kočky po kastraci a kočkám během sterilizace a nízkoaktivních zvířat.
  • vysoce kvalitní protein snižuje zátěž jater
  • správné funkce střev v důsledku přidání zátěžových materiálů
  • nízkokalorická produkce

Tento posuv vám umožňuje udržet ideální váhu. S pravidelným přijímáním Sanabelle Light zachovává požadovanou optimální hmotnost a tím snižuje zatížení kostí, vnitřních orgánů zvířete, svalů a kloubů.

Správné fungování zažívacího ústrojí, zlepšení střevní flóry, pružnost pokožky, zachování zraku a přirozená odolnost těla jsou důsledkem suchého jídla Bosch Sanabelle Light.

A také: stimulace ledvin, udržování vodní rovnováhy, zabránění vzniku kamenů.
Vzhledem k tomu, že prostředek pro přepravu vody, navržený speciálně pro kočky, s nízkým aktivním životním stylem - je to vynález společnosti Bosch, který je nejlepším zdrojem krmiva.

Bosh Sanabelle Lehké suché potraviny udržují vodní rovnováhu v těle, snižují pH moči, udržují normální obsah hořčíku.

Také přírodní absorbenty snižují tvorbu vlasových koulí z vlny a pomáhají je odstranit ze střev.

Dobré jídlo, zvláště pokud je vaše kočka náchylná k nadměrné hmotnosti (mírně řečeno). Téměř vždy k dispozici a cena je vždy aktuální, manažer také činí 5% slevu, takže je levnější než všude =)

Krmivo pro kočky "> Bosch Sanabel Bezzernova krmivo pro kočky

Suché kočkové krmivo starší jednoho roku s citlivým trávením je vysoce kvalitní a plně vyvážené.

  • nejsou trávy - díky tomu je potravina hypoalergenní a vhodná pro kočky s citlivým zažívacím traktem
  • chutná a atraktivní pro kočky kvůli vysokému obsahu čerstvého masa a celých vajec
  • normalizuje trávení, podporuje imunitní systém a přidává lesk na srst
  • dobrá strávitelnost bílkovin v důsledku toho, že maso je používáno více čerstvé, ne tradiční mouku
  • snížení zatížení trávicího traktu v důsledku spotřeby energie a malého množství potravin Sanabelle bez obilí při užívání potravy

Bosch Sanabelle Bezzernova byla vyvinutá pro kočky nesnášející potraviny s potravinovými alergiemi. Pro kočky, které jsou neustále v uzavřených prostorách a zároveň se trochu pohybují - tato strava je pro ně nejvhodnější kvůli jejich rychlé stravitelnosti.

V suchých potravinách Bosch Bezzernova není lepek nebo sója a používají se pouze přírodní ingredience: čerstvé drůbeží maso. Proto jsou tyto potraviny tak milují kočky.

Použité tukové a rostlinné vlákna snižují přilnutí vlny do žaludku a usnadňují produkci vlasových koulí. Objem porcí je snížen a zároveň je usnadněno trávení jídla, protože kočka je rychle nasycena kvůli nutriční hodnotě krmiva Sanabelle bez obilí, která se skládá z čistého masa.

Správné fungování trávicího ústrojí, zlepšení střevní flóry, pružnost pokožky, zachování zraku a přirozená odolnost těla jsou důsledkem suchého krmení společnosti Bosch Sanabelle Bezzernova. A také: stimulace ledvin, udržování vodní rovnováhy, zabránění vzniku kamenů. Vzhledem k tomu, že prostředek pro přepravu vody, navržený speciálně pro kočky, s nízkým aktivním životním stylem - je to vynález společnosti Bosch, který je nejlepším zdrojem krmiva. Zachovává vodní rovnováhu v těle, snižuje pH moči, podporuje obsah hořčíku za normálních podmínek.

Na začátku hledali potravu ze suché kočky prémiové třídy, protože má všechny nezbytné prvky pro zachování zdraví zvířete.
Naše kočka je už tři roky stará.
Britské plemeno.
Vyzkoušeli jsme všechny druhy jídla, ale vždycky byl problém s vodnatými očima a z nějakého důvodu nebylo možné jíst, ale neměli rád jídlo.
Po návštěvě veterináře doporučil, aby to zkusil Sanabel.
A co by si dokonce myslel, že to není nutné vynucovat, jedl s spokojeným obličejem a vodníma očima prošla.
Jedinou nevýhodou je, že to není vždy v obchodech, ale Zuk zachránil objednané 10 kg najednou a ukázalo se, že je levnější než u obchodního domu.
Obal je dobrý, bezpečnost potravin činí 100%, takže to stačilo už téměř rok, vše bylo v dobré kondici.
Mohu doporučit jen velmi dobré krmivo. Jsme odpovědní za ty, kteří se zkrocili.