Brit pro psy

Zaregistrujte se, abyste zanechali recenzi.
Trvá méně než 1 minutu.

V krmivu Brit jsou dvě linky: Brit Premium (premium) a Brit Care (super premium).
V první linii Brit Premium - krmení kuřat až 40-45%, v hypoalergenní jehněčí 31% - což mluví ve prospěch tohoto výrobce. Vzhledem k tomu, že dokonce mnoho známých značek ve složení krmiv není vždy složkou masa č. 1. Celá řada je rozdělena na velikost a věkovou charakteristiku psů. Existují jídlo pro zvířata se zvláštními potřebami: aktivní (Brit Sport), pro psy s nadváhou (lehké), hypoalergenní (jehněčí a rýže), pro zvedání štěňat do 3 měsíců a štěňátka (Pappi).

Všechny britské krmné linky jsou vyráběny v Evropě a splňují vysoké standardy kvality. V mnoha ohledech jsou potraviny hodnoceny jako univerzální. Nejprve je úroveň bílkovin v 80% dávky na úrovni 30%, což je optimální pro všechna zvířata. Za druhé, krmivo je obohaceno vitamín-minerální komplex. To je zvláště důležité u štěňat (pro správnou tvorbu skeletu a fungování nervového systému) a starších psů (k udržení normální funkce a vysoké úrovně aktivity). Zatřetí, mezi složkami jsou současně přítomny chondroitin a glukosamin, které pracují jako chondroprotektory. Klouby zůstávají zdravé po dlouhou dobu. Toto jídlo je nezbytné pro psy velkých plemen a malé "křehké". Začtvrté, mezi příděly existuje mnoho odrůd bez zrna. Můžete dát každé zvíře a nemusíte se bát alergické reakce nebo problémy s trávením. Všiml jsem si, že Brit má sérii šampionů psů pro výstavy. Rychle přivádí vzhled zpět do normálu. Ostatní výrobci nemají analogy rychlosti transformace.

V suchých pokrmů nemůže být součástí masa. Bude pouze moučná mouka. V každém případě. Jak chcete sypané maso přeplňovat do suchých granulí. Hdya napsaná ve složení masa - to je marketingový balíček. Brit docela slušné jídlo. Cena je kvalita. A Brit premium, tak obecně platí, že cena za kilogram je téměř jako u Chappi, ale kvalita jídla a obsah masa je několikanásobně vyšší.

Oba moji psi po dlouhou dobu jedli pouze Brit. Jeden krmný krmiva bez obilovin pro obří plemena s vysokým obsahem bílkovin (poskytuje dobrou saturaci, dobře se vstřebává a zajišťuje potřebnou energii po celý den) a druhou trvám vytrvalost pro velmi aktivní zvířata (46% padá na kachnu, rýže je zodpovědná za uhlohydrátovou část). Pelety v krmivech obvykle vyhovují velikostem zvířat, normálně je hýčkat a ne pohlcovat celé.
Všiml jsem si, že Brit Kea má zajímavý druh jídla - Šampion psů, určený pro psy účastnící se výstav. Snažil jsem se to dát svým pejskům, kvalita vlny a kůže se výrazně a rychle zlepšila. Všechny chutě se jedí s chuť k jídlu, psi nakonec na ně nezvyknou a neodmítnou.

Brit má dvě řady - Premium a Kea. Druhý je mnohem lepší v kvalitě, patří do superprémiové třídy, takže kupuji pouze to. Ale první verze pomohla velmi dobře při přechodu z přirozené stravy na sušení, zpočátku pes jedl více ochotně. Nemohu říci, že rozsah každodenního krmení je velmi různorodý, ale je vše, co potřebujete pro psy různého věku, velikosti a různých potřeb.
Vyrábělo jídlo v Evropě, nepochybně. Je založen na masné moučce (bohužel výrobce nepovažoval za nutné uvést, odkud je přesně vyrobeno) a mouku z drůbeží mouky. Živočišné bílkoviny představují asi 30%, takové krmivo lze považovat za univerzální. Navíc jsou všechny diety obohaceny vitamín-minerální komplex. Velkým plusem je přítomnost glukosaminu a chondroitinu. Pomáhají udržovat zdravé klouby, takové jídlo je prostě nezbytné pro dospělé zvířata a psy velkých plemen.
Cena krmiva je nižší než cena většiny analogů. Je to proto, že bílkovina v ní je stále nižší než u jiných krmiv stejné třídy. Prodej krmiv je snadný, zejména v online obchodech. Brit Kea je prezentován v různých svazcích, 12 kg taška pro psa o hmotnosti 16 kg trvá v průměru 1,5-2 měsíce, nepřesáhne více než 200 gramů denně.
Pro mého alergicky náchylného psa si koupím bezsemenné krmivo "Losos a brambory". Granule jsou standardní, ale vycházejí z velmi silného zápachu ryb. Obecně platí, že u alergiky je mnoho odrůd bez zrna, které neobsahují kuře, kukuřice a vše syntetické.

Brit nárok na určitou kvalitu, jejich krmiva jsou drženy jako prémie a super prémie. Ale s cenou více než tisíc rublů za tři kilo, kompozice by mohla být mnohem lepší. Mluvím o Brit Kea s jehněčí a rýží. V kompozici není dokonce ani maso, ale pouze mouka. Taková kompozice pro superpremium je zcela nepřijatelná. Je škoda, že jídlo samo o sobě je dobré, mám rád skutečnost, že v jeho přirozeném stavu je glukosamin a chondroitin - skořápky chrupavky a korýšů, ale žádné konzervační látky. S množstvím bílkovin a tuku také situace není špatná. Ale nedostatek masa kazí dojem. Méně mouka vyrobená z přírodního masa, obvykle se jedná o vedlejší produkty, kosti atd. Ukazuje se, že v krmivu není vůbec žádné maso. Zaplatit za to peníze, nebo ne, nech si každý rozhodne pro sebe, a budu hledat něco lepšího.

Docela náhodou jsem koupil Brit Caret s jehněčí a rýží pro velké psy. Líbilo se obalům a taška byla za správnou cenu. Mám husky, jeho váha je 30 kg, a tak se zabýváme velkým plemenem. Když jsem doma otevřel tašku, opravdu jsem měl rád vůni, je měkký a příjemný, připomínající chuť jehněčího.
Pes nejprve jedl jako blázen. Chuť k jídlu mohla být záviděná a po několika dnech byla spokojená a znovu začala jíst klidně. Vždy má velkou židli. Nepřipravuji psa, dávám jídlo za hodinu. Ze stolu není vadné, domácí jídlo není zředěno. Pouze suché kusy, voda a kaše v konzervách. Brit se okamžitě nalial do misky, smíchané se starým jídlem. Za prvé, trochu, pak 80%, dobře, pak úplně.
Vlna se třpytí, veselá nálada se aktivně pohybuje. Pes je vždy hravý, má hodit hůl nebo míč, bude se nosit po dobu dvou hodin bez odpočinku.
Navíc získala Britské kuře + pět bylin. On také šel dobře, tam jsou prebiotics v kompozici. Pro mé plemeno je to velký plus, protože v přírodě Husky vytáhne všechno do úst. Vše bude lízat, kousnout a bolest je kvůli tomuto důvodu nestabilní židli. Nyní nemáme žádné takové problémy. Na toaletu jde v pořádku.

Krmivo pro psy Brit Premium: recenze a analýza kompozice

Brit Premium Food Review

Suché a mokré krmivo pro psy Brit Premium ("Brit Premium") vyrábí společnost VAFO PRAHA s.r.o. v České republice. Oficiální stránka je https://brit-petfood.com/ (v angličtině), obsahuje informace o celé řadě zdrojů (formulace, doporučené dávkování atd.). Toto jídlo patří do prémiové třídy.

Společnost Brit Premium vyrábí i krmivo pro kočky. Stejná společnost vyrábí také krmivo Brit Care, Profine, Carnilove.

Složení krmiv Brit Premium

Zvažte složení potraviny "Brit Premium" na příkladu varianty Adult M (pro dospělé psy středních plemen). Můžete jej vidět na fotografii níže (pro snadné čtení, kliknutím na obrázek jej zvětšíte):

V horní části - fotografie kompozice z balíčku, níže - data z oficiálního webu.

Nejprve je kuře (41%), zdroj bílkovin. Všimněte si, že překlad do ruštiny je "kuřecí maso mouka", ale v angličtině to je prostě "kuře". Taková složka může zahrnovat i jiné části drůbeže, a nikoli jen maso.

V krmivu nejsou žádné jiné zdroje bílkovin. Kukuřice, pšenice a rýže, které jsou zdroji sacharidů, obsahují jen málo bílkovin. Hlavní část 25% bílkovin v analýze je proto živočišného původu.

Kuřecí tuk a lososový olej jsou zdrojem mastných kyselin. Vysvětluje, že kuřecí tuk je skladován pomocí tokoferolů (přírodní konzervační látky, vitamín E).

Pivovarské kvasnice - obsahuje vitamíny skupiny B. Přírodní příchutě - není specifikováno, které z nich. Sušené jablka jsou zdrojem vlákniny. Minerály - minerály pro výživu potravin.

Výňatek z bylin a ovoce - není zřejmé, z čeho není známo, jaké použití. Manano-ologosacharidy a frukto-oligosacharidy jsou dobré pro trávení. Extrakt Yucca Schiediger - snižuje vůni výkalů. Organická měď, organický zinek, organický selén jsou užitečné doplňky výživy.

Klady a zápory

  • hlavním zdrojem bílkovin je masová složka;
  • používá se přírodní konzervační činidlo;
  • dobrý doplněk vitamínů a minerálů;
  • široký sortiment, je suché jídlo, konzervy;
  • relativně nízkou cenou.

Nevýhody Brit Premium feed:

  • používají se přísady jako "kuře" (vedlejší produkt takovýchto obecných formulací se může skrývat) a ne "kuře";
  • použitá pšenice, kukuřice (typické pro prémiovou třídu).

Brit Premium Dog Food - recenze

Mezi majiteli psů, suché a mokré potraviny, Brit Premium jsou docela populární. Proto je na internetu o nich hodně recenzí, níže jsme shromáždili některé z nejnovějších.

Veterinární recenze

Hodnocení zákazníků

Máme 3 poloviny plemen, jeden 25 kg, dva 15 kg každý, navštívili jsme super prémiové krmivo, prémiu různých značek usazených na Brit Premium M, podle mého názoru je to nejoptimálnější zdroj v kategorii cena / kvalita.

Místo výroby Česká republika, 41% maso. Je dobře zabalené, ideální poměr proporcionality, všimneme si všechno podle tabulky s normami krmení. Psi jsou štíhlá a aktivní. Během chůze nemáme žádné problémy, židle je pěkná, zdobená.

Můj pes se snažil krmit různé značky (Mongie, Eukanubu, atd.), Ale v posledních letech většinou jedí Brit Premium. V tomto krmivu, nejlepší poměr ceny a kvality, v první řadě složení masa od 40%. Ve vzorci Sport, který pes nyní jí, je maso celkem 45%. Cena za tašku 15 kg je pouze 2600 rublů. Stejný vak Royal Canina je o tisíc dražších a méně masa.

Pes je velmi aktivní, chodím s ním dvakrát denně po dobu 30-60 minut. Často běží za hůlkou, miluje ji, z dobrého důvodu mám loveckou plemeno. Vzhled je vynikající, vlna svítí, výkaly jsou normální. Obecně jsem spokojený se všemi, myslím, že Brit Premium je lepší než mnoho super prémiových kanálů. Doporučuji zkusit.

Tento veterinář doporučujeme. doktor, jako dobrá prémiová strava za přijatelnou cenu. Náš německý ovčák se mu líbil, jí tři měsíce. Srst je lesklá, trávení normální. Doporučuji Brit Premium pro majitele německých ovčáků, cena je nízká a kvalita je vynikající.

Cena a kde koupit

Tento zdroj lze zakoupit v těchto obchodech s domácími zvířaty:

  1. "Stará farma" (odkaz):
    • Brit Premium suché jídlo 8 kg - od 1344 rublů;
    • Brit Premium 15kg suché jídlo - od 2105 rub;
    • Brit Premium konzervované potraviny 0,85 kg x 12 ks - z 1186 rub.

  • "Le'Murrr" (odkaz):
    • Balení 1 kg - z 245 rublů;
    • Balení 3 kg - od 705 rublů;
    • Konzervy 850 g - ze 110 rublů.
  • "ZooPassage" (odkaz)
  • Tyto ceny jsou aktuální na konci listopadu 2017, přičemž čas se může lišit. Přesné ceny naleznete na internetových stránkách obchodů s petmi na výše uvedených stránkách.

    Závěry o potravinách "Brit Premium"

    Brit Premium recenze krmiv pro kočky jsou převážně pozitivní, i když jsou také negativní. Složení to není špatné pro prémiovou třídu, ale přesto, pokud je to možné, internetová stránka PetObzor doporučuje vybrat si kvalitní krmivo (i od stejného výrobce, Brit Care, Carnilove).

    krmení. Může někdo říct, jaký druh jídla je, a jaká je jeho kvalita?

    koupil suchý krmiva BIRT pro svého francouzského buldoka. Prosím, řekněte mi, že je to dobré jídlo a stojí za to, že jste to dali svému mazlíkovi?

    Omlouvám se =) správné jméno je BRIT prémie

    Pokud vím, toto jídlo není prvním rokem na trhu. Kdo je potěšen, kdo není moc spokojen. Jsem obecně příznivcem krmení pouze přírodních potravin, nikoliv suchých potravin. U některých není změna vzhledu a pohody psů, v jiných - vlna není příliš. Krmte a pak se podívejte, co a jak, jakmile jste ji koupili. Ale já, pravda, jednou jsem koupil nějakého souseda a tři měsíce mě krmil. Špatně nic neřekl. Řekla, že jídlo je jako jídlo. U sousedního boxera jedl.

    Odpověděl jsem na vás v PM - ale možná někdo přijde v pořádku. Volala jsem majitele amerického buldoka, toto jídlo jí neodpovídalo. Stěžují si obecně, že bílkoviny jsou špatně absorbovány.

    Na druhou stranu, krmivo, které jste již začali. Stává se individuálně, že pes je vhodný. A Češi nejsou nejhoršími výrobci na světě.

    • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů.

    a prodávající tvrdil, že to byla polská jídla.

    • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů.

    Můj pes je nyní na krku britský hypoalergenní, několik měsíců. Dělají to opravdu v České republice, což mi například vyhovuje. V každém případě je to lepší než známější značka, ale vyrábí se v naší zemi. Toto jídlo nám přišlo dobře, bylo to přeneseno z Akana hypoalergenní. Kompozice je podobná, ale samozřejmě Akana je bohatší a lepší kompozice, ale Brit je docela nic. Cena je mnohem nižší. Nevidím žádné změny k horšímu, můj kabát je v pořádku, moje trávení je normální. A mám to citlivé na jídlo, alergické. Závěrím, že jídlo je dobré. Doporučoval mému příteli veterináře jako dobrý krmivo z hlediska poměru cena / kvalita.

    • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů.

    Můj pes neměl rád jídlo, odmítla ji jíst, i když ji upečila a drhla ji do pylu. Dokonce i když se mísila s Royal Canin, vybrala Royal a Brit za ne. Brit je mnohem levnější, pokud si vezmete velký balíček. Moje sestra jí nakrátila Shar-Pei, normálně jedl, nebyly žádné problémy. Mluvil jsem s kamarády, snažil jsem se to dát svým psům - odpovědi nejsou jednoznačné, ne všichni psi s ním potěší.

    • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů.

    Můj labrador jedl Brit Brit Kare asi 6 měsíců a byl velmi tenký, dal jsem alergii na Brit Premium, můj přítel Labradorsha také ztratil váhu. Potom se židle změnila hodně. Obecně jsme ho zklamali.

    • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů.

    A velmi se nám to líbí. Jen my jsme jeden superpremium (Brit Care). Souhlasím, že je optimální z hlediska poměru cena / kvalita, a to platí i pro prémii. V kompozici za takovou cenu je velmi slušná. To, co přišlo / nevstoupilo, je velmi individuální, musíte to vyzkoušet.

    • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů.

    Snažím se, aby svého psa nekoupil se suchým jídlem vůbec, ale někdy musím. Také jsme měli toto jídlo, můj pes začal nějakou alergii. Pán zvracel, chudák, pak se voda nemohla opít. Takže neříkám.

    • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů.

    Dobrý den! Dlouho jsme seděli na okraji Brit Caru (superprémiová třída) a jednou jsme se pokusili o obvyklý Brit
    Mělo by být poznamenáno, že jídlo je úplně jiné, dokonce i ve vzhledu granulí, jestliže Brit auto jsme šli s třeskem, pak prostě odmítla jíst Brit. A skutečnost, že se strhla bez apetit, pak způsobila spíše násilnému plynnému útoku na psa. V důsledku toho byla celá taška dána společnosti OZZH. Je možné zapsat výhody potravin, které jsou poměrně levné - 15 kg 1800 (alespoň polovina roku) a pokud si vyberete mezi značkami jako "rodokmen" a "chappi", potom je Brit rozhodně lepší. Škodlivé nestačilo nic, ale bylo dost užitečné. Levné a rozzlobený.
    Brit Car pro velké štěňata jedli pár měsíců s potěšením, pak bez chuti k jídlu. Nebyly však žádné problémy s trávením, alergickými reakcemi, vlasy a oči jsou v pořádku, výstup je průměrný. Akana se jí opravdu líbila mnohem víc, ale lupa odešla od ní (nebo se jednoduše otmringovali neúspěšně, ale dívka se škrábala po celý týden). Britské auto pro dospělé velkých plemen bylo jednoznačně odmítnuto (buď je hluboce znechucen, nebo se stále cítí jako štěně). Také jsem musel OZZH dávat 3 kg pytlů. Při příjmu nového jídla seděla na kaši s gulášem (s malým dítětem v náručí není čas zabalit se surovým masem), ale podle mého názoru se to týden stalo příliš tlustým, problémy s tvorbou plynu a stolicí znovu začaly a obecně bylo takové jídlo nezbytným opatřením, myslím že sucho je ještě vyrovnanější. Teď se snažíme GO! - není nadšená, stále vyžaduje guláš, ale nejsem nakloněn. Nevím, jak dlouho mám dost.

    • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů.

    Vyzkoušeli jsme prémii Brita S. Byli jsme všichni uspořádáni. Všechny granule jednoho p-rah, vůně je přirozená, ne kiriezhek!

    • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů.

    Jedná se o českou potravu s dobře nárokovaným složením. Asi rok na to zpočátku pochybovali, přemístili na něj z plánu, který přestal zařídit cenu.
    Jsme velmi zastaralá.
    1) Vhodné pro psa (s výhradou, že máme v zásadě vybíravý půlkruh s volným výběrem na místě).
    2) Cena.
    3) Prodává se v Auchanu, takže se neobtěžujte s dodávkou z internetových obchodů nebo cestujte speciálně pro jídlo do obchodu s domácími zvířaty.
    Myslím, že jestliže jídlo vyhovuje určitému psu, majitelé mají štěstí.

    • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů.

    Moje krmivo pro psy britské prémiové. Koupil jsem si před drahým Pro Planem, takže ho pes začal odmítat. Vůně vypáleného něčeho v proplanu se cítil silně. A Brit, naopak, voní velmi přirozeně. Ve fyzickém a emocionálním stavu psa Brit pro horší neovlivnil, což mu vyhovuje. Krmil jsem je už 4 měsíce.

    • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů.

    Vynikající jídlo pro téměř všechny typy psů, známý pro svého mazlíčka - Brit Kare, jehněčí a rýže, který byl vytvořen speciálně pro velké plemena psů, se ukázalo jako velmi chutné jídlo nejen pro psy, ale i pro lidi. Pes od přítele s potěšením jí toto jídlo. Když jsem se vrátil domů, dozvěděl jsem se o tomto jídle a uvědomil jsem si, že společnost je spolehlivá a výroba probíhá za spolehlivých podmínek. Jídlo je lahodné s řadou užitečných látek, které jsou vhodné pro téměř všechny typy psů, hlavně především potraviny jsou jeho kvalita, je až na par, takže si můžete bezpečně koupit toto jídlo, pes vám poděkuje za tak chutný dárek.

    Chow Chow a společnost

    Navigační nabídka

    Vlastní odkazy

    Informace o uživateli

    Příspěvky 1 Strana 20 z 23

    Share102-04-2014 23:16:43

    • Autor: Čarodějnice
    • Správce
    • Umístění: Leningradská oblast
    • Registrován: 15-01-2010
    • Zprávy: 32074
    • Pohlaví: Žena
    • Věk: 50 [1967-11-19]
    • Mé domácí mazlíčky :: Chow Chow, Chiff, Beetle a Zhejsi; CAO Barsik. A dvě kbelíky koček.
    • Poslední návštěva:
      Včera 20:44:43

    Tam je také český brit. Stejně jako ceny jsou průměrné a lidé chválí.

    Share202-04-2014 23:18:16

    • Autor: Čarodějnice
    • Správce
    • Umístění: Leningradská oblast
    • Registrován: 15-01-2010
    • Zprávy: 32074
    • Pohlaví: Žena
    • Věk: 50 [1967-11-19]
    • Mé domácí mazlíčky :: Chow Chow, Chiff, Beetle a Zhejsi; CAO Barsik. A dvě kbelíky koček.
    • Poslední návštěva:
      Včera 20:44:43

    Brit Adult Large Breed - potraviny pro dospělé psy velkých plemen od 2 do 7 let 15 kg, cena - 1650 rublů (1kg - 110 rublů)

    Protein 23%, tuku 9%
    25 kg spotřeby - 260, 50 - 430
    Obsahuje glukózu a hodroitin pro zdravou chrupavku
    SLOŽKY:
    kuřecí maso, droby z drůbeže (min. 30%), rýže, kukuřice, pšenice, buničina tuřín, kvasnice, drůbeží tuk, lososový olej, minerální látky, DL-methionin, L-lysin sulfát pentahydrát, měď, vitamin A, vitamin D3, vitamín E

    Brit Care Adult Large Breed - potraviny pro psy velkých plemen 12 kg, cena - 2348,8 rublů (1kg - 195 rublů)

    Bílkoviny 25%, tuky 13%
    spotřeba 25 kg - 220, 50 kg - 380 kg
    SLOŽKY:
    Lamb, kuře, rýže, kuřecí tuk (stabilizovaný tokoferoly), lososový olej, přírodní chuť, rýžové otruby, sušené řepné řízky, pivovarské kvasnice, sušené vaječné produkty, extrakt z juky, sušená jablka, minerální látky, Glyukozoamin hydrochlorid, chondroitin sulfát, DL-methionin, L-lysin, mannan oligosacharidů, frukto-oligosacharidy, síran měďnatý Pentogidrat, niacin, pantothenát vápenatý, kyselina listová, cholin chlorid, biotin, vitamin A, vitamin D3, vitamin E.

    Share301-11-2014 10:03:32

    • Autor: Čarodějnice
    • Správce
    • Umístění: Leningradská oblast
    • Registrován: 15-01-2010
    • Zprávy: 32074
    • Pohlaví: Žena
    • Věk: 50 [1967-11-19]
    • Mé domácí mazlíčky :: Chow Chow, Chiff, Beetle a Zhejsi; CAO Barsik. A dvě kbelíky koček.
    • Poslední návštěva:
      Včera 20:44:43

    A já jsem zkazil své psy), měl jsem je všežravé a nenáročné, rozsekali to, co dali. A tady. Fed up Choice, pak Bento, trochu Akana. Plus, každý den, Titbit a Rustic zachází. Ale peníze se vyčerpaly, koupil Brit. 2 dny psů s chudými tvářemi truchlí nad plnými mísami. Nepoužívej se, pane. Všechny čtyři chow. Jeden Barsík vybuchne všechno - všechno je užitečné, které se dostalo do úst. Kaše, Brit, Pronature. Ano, i jídlo, i když jen víc!))
    A Brit 5 sáčků! Kupujete za měsíc, nebudou existovat žádné další možnosti.

    A s Britou, výfukové plyny nejsou malé a jejich dávkování je pro ně vyšší než pro Propak.

    v Propak norma pro psa je 25-30 kg - 250-290 g
    v oholil - na stejném psu - 220 - 260 gr

    takže norma už není) A máme na něm výstup, přinejmenším přibližně, jako na Akane, tj. méně než balené.

    Je příliš brzy, než si můžeme promluvit o odchodu. Měli bychom položit otázku, abychom opravili. Třetí den je pryč, psi se nevzdávají. A já jim teď ani nekoupím nic chutného, ​​abych se míchal. Doufám, že příští týden udělají zálohu - budu koupit Akanu, možná že bude směs.
    A koneckonců, zatraceně, deklarovaná kompozice Brita je lepší než balení! Ale psi, všechny zbytky Propaku, ležící v rozích, se zvedly, dokonce i drobky se zvedly a vysvětlily mi, že jsou připraveny jíst a to v miskách - za nic!

    Share401-11-2014 10:09:38

    • Autor: Čarodějnice
    • Správce
    • Umístění: Leningradská oblast
    • Registrován: 15-01-2010
    • Zprávy: 32074
    • Pohlaví: Žena
    • Věk: 50 [1967-11-19]
    • Mé domácí mazlíčky :: Chow Chow, Chiff, Beetle a Zhejsi; CAO Barsik. A dvě kbelíky koček.
    • Poslední návštěva:
      Včera 20:44:43

    Sophie, a jestli koupit a vařit balíček kuřecích žaludků, a pak jemně konzervovat a míchat v jídle? Nebo hovězí játra - přesně stejný způsob? To je, pokud není alergie. A tyto droby nejsou tak drahé. A pokud jsou nakrájeny na malé kousky (ano, je to obskurní, chápu), pak můžete balíček rozložit na několik krmení, dokud ho Akana nemůže koupit.
    PySy. Z osobní zkušenosti navrhuji, že ani já nemám prázdnou britskou péči o Kiry, a tak ji již čtvrtý rok krmím takovým "tanec s tamburíny". V posledním týdnu si uvařila kuřecí stehno a šířila ji pět dní. Takže se stala měkkou křečkovou stravou - to je to, co dělá kouzelné kuře

    Nic, strávili jsme tři dny sedět v miskách v zármutku, dnes, ráno, jídlo bylo sníženo: hlad není teta. Ale samozřejmě už nebudou brát Brita.

    Takže už to nebudu zakoupit, abych skončil 4 kg a vrátil jsem se do balíčku Pro.

    Máte 4 kg. A máme 80! No, odhodím 20 dcer moskevských (možná jíst) a budu hledat finance, abych si koupil Propak za chow. A Brit, pomalu, krmí Barsiku, dobře, souhlasí))

    Nalezli jsme vedlejší efekt při přijímání britského plynu a čím víc ho jeme, tím častěji se tento jev začíná vyskytovat. No, to na balkoně je stále hodně Pro pack stojí za to.

    Čtu vám vaše recenze o britském jídle a já nevím, o čem Brit mluvím, Brit Care?
    Jedli jsme jídlo (Brit Care) téměř dva roky. Je zde velké potěšení, žádné problémy a stížnosti. Ale jiná jídlo nejí, a také zajišťuje stávku.
    Když jsme si vzali Santic, jedl chovatele od RK. Rozhodl jsem se ji převést na jiný krmiva a vybral si britskou péči, protože v krmivech pro štěňata to byla glukóza a chondroitin. Bylo to jídlo pro štěňata velkých plemen. Když přišel čas přejít na dospělé krmivo pro psy, pokusil jsem se přejít na jiné jídlo, ale nic nejezl, jen plná mísa mohla stát pár dní. Proto jsme se zastavili u Brit Care (Brit Care Adult Medium Breed Beran). Rýže pro dospělé psy středních plemen s jehněčí a rýží).
    Zdá se mi, že psi, stejně jako lidé, rozvíjejí zvyk určitých potravin. Proto když se pokoušejí převést na jiný zdroj, děsí stávky. Další věc, když krmivo není vhodné. Už nebudete žádat o názor a chuť vašeho psa.

    Share501-11-2014 10:13:35

    • Autor: Čarodějnice
    • Správce
    • Umístění: Leningradská oblast
    • Registrován: 15-01-2010
    • Zprávy: 32074
    • Pohlaví: Žena
    • Věk: 50 [1967-11-19]
    • Mé domácí mazlíčky :: Chow Chow, Chiff, Beetle a Zhejsi; CAO Barsik. A dvě kbelíky koček.
    • Poslední návštěva:
      Včera 20:44:43

    Jo, o něm, jako)))
    Jíme to také, není pozorováno ani tvorba plynu ani odmítnutí jídla. Je s potěšením, granule jsou velké, pohodlné. Židle je normální. Jediná věc, která mě lehce zatěžuje na zádi, je zapá, což není moc příjemné. Mají i kočky dobře, ale zde jsou zde nevýhody: hodně jí a mladší z něj má velký odchod. A zapa a kočky - nechutné (

    Nemohu říci, že můj jí hodně, naopak. A výstup není velký. Takže nemohu jmenovat žádné stížnosti.
    Vůně je ano, trochu specifická, ale protože jí s potěšením, nech jíst.

    Tak i Eva ho taky mrká, takže se za ní utrhá. Vše je tak, jak to mělo být. Miska se vyprázdní za 3 minuty a olizuje, aby svítila (přidávám také kefír). Ale vyčerpání z něho nejsme nemocně se ukáže)) a teď plyny jsou pryč. A tak se velmi líbí Brit Kea.)) Kožich je sametový, štěně je aktivní.)))

    Mám brit Premium pro psy velké plemene. Složení je prohlášeno docela slušné, ne horší než Propak:

    kuřecí maso (40%), rýže, kukuřice, pšenice, kuřecí tuk (konzervované tokoferoly), lososový olej, pivovarské kvasnice, přírodní aroma, sušená jablka, minerální látky, bylinný a ovocný extrakt (300 mg / kg) 260 mg / kg), chondroitin sulfát (160 mg / kg), manano-oligosacharidy (150 mg / kg), fruktooligosacharidy (100 mg / kg), extrakt yucca schidiger (80 mg / kg) selen.

    Ale Má strašně smrad, nechce své psy, ale jsou nuceni, protože nic jiného. A "plyn" z tohoto Brit - horor! Trio's Food bylo obecně lepší. Horečně hledají peníze na nákup Propacu. Doufám, že ano. Najdu v příštích dnech.

    Takže to je místo, kde se "pes rozházel"! To je důvod, proč to nejí ve vašem místě. Kdysi jsem si koupil Kira Brit Premium - pes se ho snažil jíst, shpotatala na první den zažívacího rozrušení + plynů (ne, ne tak - GAZYYY.), Po kterém byl vak bezpečně připojen k kurátorům.

    Mimochodem, několikrát jsem koupil britskou péči s krůčkem. Stojí to o něco dražší než ten s jehněčím, ale Cyrus ho objímal na obě tváře, velmi se mu líbila. Také jsme se pokoušeli o britské karetní zvěřiny / brambory a brit kare s lososem. Šla jsem dobře se zvěřinou a ten rybář cítil tak strašně, že jsem také musel "zastrčit v dobrých rukou". Ale současně byla židle normální na všech výkonech linky Brit Care a nebylo absolutně žádný plyn, srst byla lesklá a oči netečely.

    Nepotřebuji britské auto. Tento Brit byl koupen kvůli nedostatku peněz a rostoucím cenám krmiv. Hledala jsem jídlo trochu levnější než Propac. Podle Brita jsou recenze dobré, kompozice je docela dobrá a já jsem ji vzal. Po objednávce jsem však zjistil, že složení Brit Premium pro velké psy má 2 možnosti a druhá vůbec není vůbec dobrá. Ale tašky přišly, naznačovaly složení, které je zapotřebí. A ve skutečnosti jsem silně podezřelý, že kompozice není stejná.

    Share601-11-2014 10:24:18

    • Autor: Čarodějnice
    • Správce
    • Umístění: Leningradská oblast
    • Registrován: 15-01-2010
    • Zprávy: 32074
    • Pohlaví: Žena
    • Věk: 50 [1967-11-19]
    • Mé domácí mazlíčky :: Chow Chow, Chiff, Beetle a Zhejsi; CAO Barsik. A dvě kbelíky koček.
    • Poslední návštěva:
      Včera 20:44:43

    Až do té doby, ano, to snědl vak Brity. 18 kg. Otevřu další, 15 kg a tvar granulí je jiný. Srovnávám složení na obou pytlích a on, řekněme, není úplně totožný. Zda problém překladu, nebo něco jiného. A obecně, s kompozicí Brit Premium pro velké psy, je pozorována podivnost. Již v tomto vlákně jsou dvě různé skladby, napsal jeden Trizzelka, druhý I. A také třetí! To vše neznamená důvěru.
    Moji psi se přizpůsobili zádi. Pravda, byla chvíle, kdy mě hrozně vyděsili: plyny, nevolnost a letargie. Teď to všechno prošlo. Výfukové plyny jsou však skvělé. A psi, zároveň hladní! Barsik jedí Brit normálně, ale pokud se na Propak (nemluvě o Akane a Choice), může několik dní jíst svého králíka - králíka, pak se doslova ponáhl na dalšího králíka v Britě a jedl to za půl hodiny.

    Share701-11-2014 12:15:37

    • Autor: Magarych
    • Moderátor
    • Registrován: 30-04-2010
    • Zprávy: 15248
    • Pohlaví: Žena
    • Věk: 41 [1976-09-27]
    • Mé domácí mazlíčky :: oblíbené: Chavez Zhorikovich, Nitka Lyudmilovna, Gavrila Dense, Matryona-edryona Shustra
    • Poslední návštěva:
      Včera 17:05:06

    a moje Chava zde pečlivě opustila misku britského auta a pečlivě ji oddělila od druhého jídla.

    MirTesen

    Vše o psech a štěňatech

    Brit Care krmivo pro psy: recenze a přehled o složení, brit care Labrador.

    měkké hračky pudl dělat sami

    Krmivo pro suché psy Brit Care patří do třídy super premium (nezaměňujte si s Brit Premium, která patří do prémiové třídy) a vyrábí českou společnost Brit Pet Food. Potraviny se vyrábějí v několika liniích, přičemž každá z nich zohledňuje vlastnosti určité kategorie psů (věk, velikost, zvláštní požadavky atd.). Vzhledem k evropské tvorbě a prémiové třídě by krmivo mělo být dobré, ale trochu se na to podíváme zkoumáním kompozice.

    Kavkazský ovčák cnfylfhns

    Vzhledem k tomu, že se nám nepodařilo nalézt toto jídlo v místních obchodech s domácími zvířaty, museli jsme navštívit britskou oficiální internetovou stránku www.brit-petfood.com/ru/, abychom se podívali na její složení a zvolili si například možnost štěňat všech plemen. A tak se podívejme na obsah feedu Brit Care pomocí varianty Puppy All Breed:

    Moskovský hlídací pes a německý ovčák

    V první řadě je jalovcové jídlo, můžete použít mozky mluvit o masě (koneckonců, jehněčí maso je nazýváno jehněčí maso), ale protože tam není taková specifikace, je to možné nejen z masa. V jiných věcech, pokud se k získání této mouky používají i vedlejší produkty (srdce, játra atd.), Není to o tom nic nechutné, jsou také užitečné. Ale ve druhé složce již bylo objasněno, že mouka je vyrobena speciálně z masa, ale není jasné, od kterého konkrétního ptáka. Třetí místo pic.

    fórum o cukrové třtině

    Konkrétně, první tři složky tvoří základ krmiv, a protože se jedná především o masové složky, můžete si být jisti, že uvedené 32% živočišných bílkovin a nikoli z jakéhokoli kukuřice (jako v případě krmení levného hospodářství). Při dalším složení vidíme přísady odpovědné za přítomnost vitaminů, minerálů a dalších nezbytných látek v krmivech.
    kurz basenji

    Pekingese smíchaný s pudlem

    • velké procento složek masa;
    • vitamíny, minerály, další užitečné prvky;
    • žádné umělé aromatické přísady;
    • žádné chemické konzervační látky (tokoferoly jsou vlastně vitamín E);
    • poměrně nízké náklady (nižší než u mnoha analogů).
    • nekompletní "průhlednost" složení (neuvádí, jaký druh drůbežího masa, procento prvních složek);
    • Neexistuje ve všech obchodech s domácími zvířaty (ale bez problémů je možné zakoupit na webu).

    pokud má Akita zadní nohy, co to znamená

    Zpětná vazba na Brit Care dog food. píše Alice. Když se v domě dlouho objevil malý bígl, rozhodli jsme se, co ho krmí. Nakonec jsme zvolili dobrý krmivo, ale ukázalo se, že u psa je alergický na kuře a je přítomen v mnoha krmivách. Veterinář nám ​​doporučil vyzkoušet Brit Care All Breed losos Brambory, podívali jsme se pozorně a koupili. Na prvním místě kompozice je losos, protože by měl být v dobrém krmive (maso nejdříve, pak zbytek).

    kolie Natasha lapinina

    Spotřeba krmiva je poměrně demokratická, nyní s hmotností 16 kg trvá méně než 200 gramů denně, což znamená, že velký balíček o hmotnosti 12 kg stačí více než dva měsíce. Pelety jsou středně velké a beagle se s nimi snadno potíží. Celkově je skóre krmení 5 z 5! Jediné, co se mi vůbec nelíbí vůně, nemám rád vůni ryb. Je také špatné, že v našem městě je jídlo pouze v jednom vetaptek, ale pokud se něco vezmu na internet.

    Německý špic v obrazech

    O psích jídlech Brit Care recenze Uliana z Moskvy. Dobré odpoledne Můj pes jedl Acana téměř po celý život. ale kvůli nárůstu růstu cen jsem musel hledat levnější variantu. Při hledání vhodného jsem si vzpomněl, že když Simba byla ještě štěně, chovatel ho podal Britské jídlo. Co se týče kompozice, líbilo se mi jen Brit Care a Brit Premium je už horší. Rozhodl jsem se, že se pokusím o balíček kilo Brit Care Venison Brambory.

    Ve srovnání s krmivem Acana má britská péče nižší hladinu bílkovin a tuků, ale krmivo je také bez zrna. Také neobsahuje hovězí, vepřové, sójové a jiné produkty, které nejsou pro psa užitečné. Míra krmení pro můj jezevčík je 113 gramů denně, trochu, což znamená, že jídlo je výživné. Neříkat, že jídlo je dokonalé, ale je to dobré a za rozumnou cenu je nyní jen přes tisíc rublů na kilogram.

    Chihuahua v Tomsku a Novosibirsku

    Vzhledem k tomu, že většina recenzí o přípravku Brit Care pro psy je pozitivní a složení jídla je poměrně dobré, místo Dai Lapu je odvážně doporučuje pro roli základní výživy pro vašeho mazlíčka. Pokud však existuje možnost lépe koupit holistické krmiva pro psy. a pokud je Brit Care příliš drahá pro vás, věnujte pozornost německému krmivu Bosch.

    rozdíl mezi mops a francouzský buldok

    • Brit péče suché jídlo 1 kg asi 390-420 rublů (115-230 UAH);
    • Brit péče suché jídlo 3 kg asi 1065-1155 rublů (320-360 UAH);
    • Brit péče suché jídlo 7,5 kg asi 2550 rublů (750 UAH);
    • Brit péče suché potraviny 12 kg asi 3525-4350 rublů (1160-1550 UAH).
    • Krmivo pro psy Dukes Farm (složení, recenze, cena)
    • Eukanuba jídlo pro psy recenze (super prémie třídy)
    • Suché krmivo pro psy Grandorf (přehled složení, recenzí)

    Na našich webových stránkách najdete informace o plemenách psů, léčbě onemocnění, doporučeních péče, recenzích hotových krmiv a recenzích o nich, stejně jako o mnoha dalších, které jsou stejně užitečné a zajímavé!

    yorkshire terrier yoshkar ola Přečtěte si také


    • šéf lorda německý miniaturní špicové krmivo pro psy "Pro přítele": recenze a přehled kompozice

    • krmení a péče o hračku terrier Potraviny Probalans pro psy: recenze a přezkoumání kompozice

    • z Minsk levné Chihuahuas nebo jako dárek Savarra dog food: recenze a přehled kompozice

    • Shih Tzu pohlednice Krmivo Grandorf pro psy: recenze a přehled kompozice

    Brit Care byla krmena štěňaty malých plemen, dříve než Akana a naturalka (většinou maso). Na Akane se pes stal hyperaktivním :), a tak se rozhodli zkusit další krmivo. První věc, která se po objevu nelíbila vůni, bylo podívat se na složení přírodních chutí.

    hračkový teriér pro chov v arkhangelské oblasti

    Jako součást 45% mouky z jehněčího masa, 30% rýže, jako jsou snadno stravitelné produkty, ale pro velmi zvýšené množství výkalů (bez průjmu), mnohem více než na naturalk a Akane, mám otázky ohledně toho, jak je kompozice napsána. Pro psa jedl, musely se porce zvýšit. Plyny pokaždé po jídle předtím, než nebylo. Vlna po dobu dvou týdnů se znatelně zhoršila. Zbývá jen půl kilogramu, ale nedokončíme to.

    pekingese péče

    Dobrý den! Máme tuto situaci: Jídlo Organix s jehněčí a rýží (mám mopslí 9 měsíců starý), ale začal uvolňovat spoustu plynů ze střeva (Myslíme si, že můžete přeložit, jaké krmivo doporučujete? Alergie ku kuře.

    yorkshire teriér při páření

    Zobrazit sekci recenzí. Pokud zdroj dostal alespoň čtyři hvězdičky a je k dispozici ve vašem městě, můžete to zkusit. Přírodní možnosti bez kuřete)

    Krmivo pro psy Brit Care

    Britská péče (britská péče) se objevila na regálech obchodů s domácími zvířaty díky české společnosti Brit - Vafo Praha s.r.o. Tato společnost je dost mladá, o něco málo než 20 let, ale je hodna konkurence, jako ctihodných evropských značek a kanadských nebo amerických výrobců krmiv pro domácí zvířata. Podle recenzí se britské pečivo Brit Care (Brit Care) podařilo zachytit tisíce srdcí zákazníků v naší zemi.

    Britské krmivo Brit Care se dodává do 55 zemí na všech kontinentech, a to i do vzdálené Austrálie. Mezi mnoha významnými zásluhami a certifikáty společnosti získala nejprestižnější mezinárodní ocenění Global Pet Forum Awards v roce 2014. A v roce 2016 si značka Brit zasloužila titul Nejlepší česká značka.

    Sortiment přídělů

    Výrobky této značky jsou k dispozici ve dvou složeních: Brit Premium (balení v modré barvě) a Brit Care (balení v bílé barvě). O psí potravě Brit Care, recenze jsou lepší, protože patří do super premium diety a její nižší třída je prémiová jídla.

    Všechny britské suché krmivo pro psy mohou být podmíněně rozděleny na řadu Brit Care bez zrna bez výživy, hypoalergenní a speciální přísady pro domácí mazlíčky se speciálními potřebami.

    Brit Care Bez receptu neobsahují žádné obiloviny a jejich hlavními složkami jsou losos (32-35%) a brambory (28-34%).

    Zbytek suchého psaného jídla Brit Care, jehož recenze jsou ve většině případů laudatory, je hypoalergenní.

    Nemá kuře a takové zrna jako pšenice nebo kukuřice - tyto produkty nejčastěji způsobují nesnášenlivost potravin u psů.

    Speciální krmivo Brit Care Endurance je určeno pro aktivní zvířata, která jsou pravidelně vystavována vysokému fyzickému namáhání - jeho recept je založen na kachním masa (46%) a rýži (30%).

    Potravinářství Brit Care Dog Champion je určeno pro psy účastnící se výstav a výstav. Zvláštní pozornost je věnována zachování krásy vlny a zdraví kůže. Je založen na přísadách, jako je losos, sleď a rýže.

    V britské péči Citlivá strava pro psy je hlavními složkami jsou jelení masa (36%) a brambory (35%). Je určen pro domácí zvířata trpící nesnášenlivostí jídla nebo pro zvířata s citlivými žaludy.

    Dalším zvláštním zdrojem receptu je Brit Care Weight Loss speciálně navržená pro nohy s nadváhou. Jeho vzorec vychází ze sušeného králíka (36%) a rýže (35%).

    Řada specializovaných krmiv je vhodná pro zvířata jakéhokoli plemene a stádiu života. Zbytek psů Brit Care umožňuje vybrat si jídlo:

    • pro štěňata - Brit Care Puppy, Junior;
    • pro dospělé psy - Brit Care Adult;
    • pro starší domácí mazlíčky, Brit Care Senior;
    • pro malé / střední / velké plemena - Brit Care Malé / Střední / Velké plemeno;
    • pro obří plemena (pouze verze bez zrna) - Brit Care bez obilí Giant;

    Složení suché potravy

    Pro podrobný přehled jsme vzali na paměti, že britské krmivo pro pečivo, jehož hodnocení převažuje ve srovnání s jinými - dietou pro dospělé domácí mazlíčky mini-plemen (Brit Care Adult Small Breed).

    Žádná ze špičkových dávkování by neměla obsahovat chemické přísady ve formě barviv, konzervačních látek nebo příchutí. Přítomnost nízkokvalitních vedlejších produktů, někdy i skrytých pod zahaleným názvem "pták" nebo "maso", je také vyloučena. V důsledku naší analýzy nebyly nalezeny žádné takové komponenty.

    Obsah živin je následující: 28% surových bílkovin, 17% tuků, 2,5% vlákniny v surové formě, 10% vlhkosti, 7,2% popílku. Zatím lze usoudit, že tato strava je dobře vyvážená, jen nízké procento vlákniny způsobuje odsouzení.

    Zde je seznam prvních pěti složek:

    • Moučka z jehněčího masa - 40%;
    • Rýže - 36%;
    • Kuřecí tuk;
    • Sušené jablko;
    • Rybí olej z lososa - 2%.

    Squirrels

    Na první pozici je obsazeno jehněčí maso ve výši 40%. Všimněte si, že je to upřímně specifikovaná součást, což znamená, že se výrobce nesnaží ozdobit svůj výrobek.

    Jehněčí mouka je jedním z nejlepších zdrojů bílkovin, patří mezi snadno stravitelné a hypoalergenní bílkoviny.

    Po sušení a mletí masa se získá bílkovina, která je třikrát vyšší než bílkoviny než čerstvé maso.

    Sacharidy

    Role zdroje uhlohydrátů v krmivech Brit Care pro malé psy je rýže. Tento obilný produkt je považován za nejméně alergenický mezi obilovinami. Navíc, bílá rýže (rafinované celozrnné) obsahuje vysoce kvalitní sacharidy, stejně jako podíl rostlinných bílkovin a vlákniny. Mezi jeho výhody patří schopnost fixovat židli a snížit hladinu cholesterolu v těle.

    Třetí pozicí v seznamu složek krmiva je kuřecí tuk. Velmi užitečný a důležitý prvek ve výživě zvířat. Příznivý vliv na zdraví pokožky a srsti obsahuje velké množství kyseliny linolové. Kromě toho obsahuje kompozice lososový olej, který je bohatý na omega-kyseliny, které mají velkou hodnotu pro zdraví zvířete. Ačkoli jeho podíl je pouze 2%, ale tato složka může být přisuzována zásluhám krmiv Brit Care pro psy.

    Další přísady

    Někteří mohou být zmateni touto složkou v psí stravě jako sušená jablka, nicméně jsou vynikajícím zdrojem vlákniny, rozpustných sacharidů, pektinu a vitamínů. Jablka jsou bohatá na draslík, bór a beta-karoten.

    Také zde jsou přírodní chondroitin a glukosamin, ve formě extraktu chrupavek a skořápky z korýšů. Kompozice zahrnuje širokou škálu bylin a plodů: juku, rozmarýn, bodlák, citrusové plody, hřebíček.

    Poměrně exotickou složkou přípravku Brit Care pro psy je kurkuma. Všimněte si, že má antibakteriální vlastnosti a je silným antioxidantem.

    Výhody krmení

    • Hypoalergenní složení a široký rozsah;
    • Vysoce kvalitní zdroj bílkovin;
    • Celá řada základních doplňků vitamínů a minerálů;
    • Přítomnost prebiotik, které zlepšují intestinální peristaltiku;

    Nevýhody krmení

    • Pouze 2,5% vlákniny v této stravě podle našeho zdroje lze považovat za jedinou nevýhodu této stravy.

    Hodnocení krmiv

    Tradičně jsme analyzovali tematické weby a fóra s cílem shromáždit nejdůležitější recenze o krmivech Brit Care pro psy a podmíněně je rozdělili do dvou skupin.

    Hodnocení zákazníků

    Pokud jde o recenze Brit Care získané od vlastníků, lze tvrdit, že převážná většina byla spokojena s produktem. Po kontrole dojmů dogmastrů na různých fórech jsme zjistili následující:

    • Opakovaně dávky této značky pomáhají čtyřnohým zvířatům trpícím zažívacími poruchami. A majitel si konečně může vydechnout úlevou, bez předchozího pokusu o mnoho jiných krmiv.
    • Po 3-4 měsících krmení Champion téměř 90% domácích zvířat má zřetelné zlepšení stavu srsti: stává se zdravějším a lesklejším, zastavuje dribling a lupy zmizí.
    • Ve velmi vzácných případech (přibližně 3-4%) se zvířatům tato strava nelíbila. Zde, jak říkají, "chuť nehádají".

    Nejběžnější komentáře jsou:

    Ale existují také takové:

    Veterinární recenze

    Viděli jsme jiný názor na britskou péči o krmivo pro psy tím, že přezkoumáme recenze veterináře? Čestně odpovídáme - ne. Obecně platí, že postavení veterinářů ohledně krmiv Brit Care je dobré. Zde je to, co jsme se naučili analýzou jejich názorů na internetu:

    • Změna krmiva (z jiné značky na Brit Care) probíhá normálně, bez negativních reakcí. Ve více než polovině zvířat jíst přísné dávky dříve, jejich hmotnost se stabilizuje, jejich dech je ztracen a je pozitivní trend v testování během procesu obnovy.
    • Často pozoruhodné výsledky a pokrok u psů trpících alergiemi po přechodu na tuto dietu i v pokročilých a těžkých případech.
    • Tam jsou vždy dva případy, kdy tyto diety nejsou vhodné z různých důvodů. Stačí si uvědomit, že každý organismus je individuální.

    Náklady na

    Stojí za zmínku, že bezobslužné a specializované dávky této značky budou stát spotřebiteli o něco dražší než obvykle - tento rozdíl může být asi 600-1000 p. v sáčku o hmotnosti 12 kg.

    • Pro citlivé trávení - Brit Care Sensitive Venison a brambor 12 kg. - 5200-5300р.
    • Bezzernovoy pro dospělé psy - Brit Care bez dospělých lososů Brambory 12 kg. - 4500-4700р.
    • Pro mini plemena - Brit Care Adult Small Breed Lamb Rýže 7,5kg - 2600-2800r.
    • Pro velké domácí mazlíčky - Brit Care Adult Large Breed Lamb Rýže 12 kg. - 3900-4100р.

    Podle našeho zdroje jsou poměry této značky hodnoceny mezi nejlepšími krmivy v segmentu supermarketů. Mohou být doporučovány majitelům pro denní krmení psů.

    Brit Premium Dog Food: Charakteristika a hodnocení

    Brit Pet Food, česká společnost zabývající se výrobou krmiv pro zvířata v zájmovém chovu, se specializuje na výrobu několika druhů krmiv pro psy, z nichž jedna je potravina Brit Premium. Výrobce tvrdí, že složky, které tvoří výrobek, posilují tělo a zvyšují odolnost vůči negativním vlivům na životní prostředí.

    Činnost společnosti je zaměřena na uspokojování nutričních potřeb psů různých věkových kategorií a plemen, od dekorativních až po obří. Brit Premium Premium diety se liší cenou a kvalitou od Brit Premium Super Premium, ale jsou také široce prezentovány v suché a konzervované formě.

    Složení krmiv Brit Premium

    Brit Premium pro psy obsahuje optimální množství živočišných bílkovin, jejichž zdrojem je kuřecí a jehněčí maso. Sacharidové složky jsou snadno stravitelné rýže, stejně jako levné plniva ve formě kukuřice a pšenice. Zdrojem tuku jsou kuřecí tuk, konzervovaný tokoferoly, a lososový olej - sklad linoleových a omega-kyselin.

    Brit Premium pro psy obsahuje optimální množství živočišných bílkovin.

    Je důležité. Na oficiálním místě v složení krmiva je na prvním místě "kuře (42%)", což znamená "kuře (42%)". Taková obecná formulace skrývá nejen maso, ale i drobky. V překladu v ruštině je tato složka uvedena jako "kuřecí mouka", což způsobuje pochybnosti o bezúhonnosti výrobce.

    Krmivová formulace obsahuje komplex prebiotik ve formě fruktooligosacharidů a mannanooligosacharidů, které zvyšují odolnost organismu vůči bakteriím a virům. Omega-3 a omega-6 polynenasycené mastné kyseliny hrají důležitou roli při správném vývoji nervového systému a posílení imunitního systému. Bylinné a ovocné výtažky chrání tělo na buněčné úrovni a sušené jablky dodávají tělu zvířete vitamínům a pektinům.

    Pivovarské kvasnice ve složení krmiva jsou zdrojem vitaminu B a také zlepšují kvalitu zvířecích chlupů. Řepková kaše normalizuje stoličku domácího mazlíčka a extrakt z Yukky Schidiger snižuje jeho vůni. Přidání glukosaminu a chondroitinu do formulace krmiva zabraňuje nemocem muskuloskeletálního systému, které mají starší psi.

    Na fotografii je zobrazeno složení Brit Premium pro štěňata a mladé psy středních plemen.

    Přísady jako je hovězí, vepřové a sójové boby jsou zcela vyloučeny z Brit Premium. Obsahují špatně stravitelné bílkoviny, působí stres na gastrointestinální trakt a vyvolávají alergie. Výrobce odmítl používat geneticky modifikované organismy a přísady s umělým původem.

    Klady a zápory britského krmiva Premium

    Mezi nepopiratelné výhody suchých psích krmiv Brit Premium lze nalézt:

    • procento masové složky je mnohem vyšší než u podobných krmiv;
    • přítomnost vitaminů a minerálů v kompozici;
    • nedostatek umělých přísad a GMO;
    • relativně nízké náklady, výrazně nižší než u některých analogů;
    • Rozsáhlá řada jídel určená všem plemenům a věkovým kategoriím;
    • převládání krmiva, které ztěžuje jeho nákup.

    Z toho by se mělo zdůraznit:

    • celkově špatné složení;
    • přítomnost kukuřice, která je obtížně strávitelná;
    • rozpor původního složení a přeložený do ruštiny, kde se složka "kuře" (maso a droby) změní na "kuřecí masu" (skutečné maso).

    Jak je tento zdroj lepší než ostatní?

    Hlavní výhodou suché potravy Brit Premium ve srovnání s podobnými značkami je vysoké procento masné přísady - 41-42%.

    V krmivu Brit Premium je vysoké procento masné složky (42%).

    Psi jsou přirozeně dravci a jejich těla vyžadují dostatečné množství masa. Je extrémně vzácné najít takové procento masové složky v potravinách prémiového segmentu: například v litevské značce Araton se její index pohybuje od 16 do 21% a v ochraně přírody - přibližně 18%.

    Další výhodou jídla Brit Premium je přítomnost jablek ve složení, protože přítomnost ovoce a zeleniny v prémiových potravinách je vzácný jev. Neexistuje místo pro přírodní zdroje vitamínů ve formě zeleniny, bobulovin a ovoce buď v poměru Chicopee nebo v klubu 4 Paws ukrajinské značky.

    Výhoda Brit Premium může být nazývána nepřítomnost umělých příchutí, látek zvyšujících chuť a konzervačních látek v kompozici, což nelze říci o značkách psů "Royal Canin" a klubových pažích.

    Brit Premium Feed Line

    Výrobce krmiva se ve svém produktu snažil zohlednit vše, co může mít vliv na zdraví a vývoj zvířat různých věkových kategorií a plemen. Souprava suchých potravin Brit Premium zahrnuje dávky pro štěňata, dospělé a starší psy, pro malé, střední, velké a obří plemena, pro psy náchylné na přírůstek hmotnosti nebo alergie, stejně jako pro vysoce aktivní zvířata.

    Brit Food Premium pro štěňata

    Vzorec výživy pro štěňata na základě kuřat a rýže zohledňuje zvláštnosti konkrétního plemene. Zvýšený obsah bílkovin a optimální rovnováha fosforu a vápníku zajišťují správný vývoj páteře štěněte a jeho harmonický růst. Mastné kyseliny obsažené v krmných dávkách posilují imunitu dítěte a podporují optimální vývoj nervového systému.

    V sortimentu Brit Premium pro štěňata je jídlo pro batolata různých velikostí: od malých až po obří.

    Škála potravin pro štěňata je uvedena v následujících dávkách:

    • Junior Small S - pro malé plemena od 1 do 10 kg;
    • Junior Medium M - pro střední plemena od 10 do 25 kg;
    • Junior Large L - pro velké plemena od 25 do 45 kg;
    • Junior Extra Large XL - pro obří plemena nad 45 kg.

    Je důležité. Štěňátka mohou být také používána k podávání těhotných a kojících žen, protože složky obsažené v přípravku pomáhají chránit plod v děloze a zajišťují tok mléka.

    Brit Premium pro dospělé a starší psy

    Pro dospělé psy byly vyvinuty čtyři dávky Brit Premium Adult s chutí kuřecího masa a rýže, z nichž každá je určena pro určitou velikost zvířete. Nabídka pro starší psy Brit Premium Senior je určena pro domácí mazlíčky, které překročily věkovou hranici 7 let.

    Složení těchto krmiva obsahuje chondroitin a glukosamin, které zajišťují zdraví kloubního aparátu a vazů. Přírodní prebiotika zlepšují trávicí proces a normalizují stolice, protože tyto problémy jsou zvláště významné ve stáří.

    Pro dospělé psy byly vyvinuty čtyři dávky Brit Premium Adult s chutí kuřecího masa a rýže.

    Hypoalergenní, lehká a vysoce bílkovinná výživa

    Mezi různými příděly můžete najít také hypoalergenní menu založené na jehněčí a rýži, které je vhodné pro psy s citlivým trávením, náchylností k alergiím a problémové kůži. Stejně jako hypoalergenní špičková Brit Care, Brit Premium Lamb Rýže neobsahuje pšenici a kukuřici.

    U psů s nadváhou, s tendencí k nadváze a sedavému životnímu stylu byla vyvinuta nízkokalorická strava Brit Premium Light obsahující pouze 8% tuku. Děti dospělé se zvýšenou fyzickou aktivitou, stejně jako během rehabilitace po operaci nebo nemoci budou ideální pro potraviny s vysokým obsahem bílkovin Brit Prote Sport.

    Recenze veterinárních lékařů o psí potravě Brit Premium

    Valentine, veterinář, 55 let. Při analýze prémie za potraviny Brit, můžeme usoudit, že složení krmiva není pro tuto kategorii špatné. Indikátor masové složky je poměrně vysoký - asi 42%, což naznačuje, že krmivo je v souladu s masožravými potřebami psů.

    Veterináři říkají, že toto jídlo - to nejlepší v kategorii prémie.

    Některé superpremium značky mohou závidět toto množství masa. Obecně však složení výrobku je obvyklé u cenově výhodných potravin - rýže, pšenice, kukuřice, kuřecího tuku atd. Jsem rád, že výrobce přidal některé důležité přísady do složení (prebiotika, glukosamin, chondroitin), které pomáhají udržovat zvíře zdravou. Také bych chtěl poznamenat, že ve stravě nejsou žádné umělé chuti, konzervační látky a látky zvyšující chuť, což je obrovský přínos pro prémiové potraviny.

    Daria, veterinář, 32 let. Často pro výrobu prémiových krmiv pro psy není použito nejkvalitnějších složek, včetně masa. V přídělech Brit Premium jsou nejen skutečné maso, ale i drobky. Samozřejmě, takové živočišné produkty, jako je játra a srdce, jsou velmi užitečné pro tělo zvířete, ale v našem případě není přesně známo, které vedlejší produkty jsou používány. Výrobce skrývá všechny masné složky pro jeden koncept "kuřecího masa". Výhodou krmiva je nedostatek aromatických přísad a syntetických konzervačních látek, stejně jako bohatá linka. Obecně platí, že jídlo není špatné pro každodenní krmení psa, ale pokud máte finanční příležitost, doporučuji používat superpremium krmiva nebo holisti, které si můžete být jisti.

    Chovatel chovu zpět na Brit Premium Food

    Anastasia. Jsem velmi potěšen Brittem českým jídlem. Mám dětský plemeno hraček, takže při výběru jídla věnuji zvláštní pozornost velikosti granulí. Britt nemá s tímto problémem žádný problém: kusy jsou malé, dokonale padnou do úst. Pes si rychle zvykl na nové jídlo, ani jsem ho nemusel mixovat s předchozím krmivem. Alergie, problémy s stolicí nebo s potravinovou intolerancí nebyly nikdy. Balení potravin je velmi výhodné: existuje malý balíček o hmotnosti 1 kg - přesně to, co potřebuji. Doporučuji Brit Premium jako levný, ale kvalitní produkt.

    Věnujte pozornost dalším prémiovým kanálům:

    Marina Mám velmi vybíravého psa v jídle malého plemene Pti Brabancon. Obvykle žádá pouze o maso, ale je prostě nemožné krmit jedno maso. Začaly ji krmit suché jídlo, z čehož většinou prostě nejí. Když jsme k testu koupili britské jídlo, pes se na něj vrhl a začal jíst tak chtivě. Malé kuličky jsou velmi vhodné pro malé psy a vůně je docela atraktivní. Pes neustále olizuje obaly, když chce jíst. Pěkný bonus byl fakt, že vlna získala krásný lesk a pes se stal hravějším a zábavnějším.

    Fotografie krmivových pelet Brit Premium Puppy (pro štěňata).

    Závěry o Brit Premium Feed

    Brit Premium hodnocení krmiv pro psy jsou převážně pozitivní, ale také zážitek z negativního stravování. Složení produktu je pro prémiový segment poměrně typické a na pozadí podobných značek krmiv pro psy zvítězí pouze v ceně. Při analýze kvality a nákladů na jiné kanály můžeme usoudit, že cena Brit Premium je poněkud podhodnocena.

    Průměrná cena balíčku s malým kilogramem jídla je od 230 do 300 rublů a velká sáček o hmotnosti 18 kg - od 3400 do 4800 rublů.