Acana krmivo pro psy: recenze, složení, cena

Čerstvé vykostěné kuřecí maso (Čerstvé vykostěné kuře / čerstvé kuřecí maso) je čisté, vykostěné, rozložitelné surové maso a kůže z ucpaného kuřete (bez peří, hlav, nohou a vnitřností). Při výrobě získané bez tepelného ošetření nebyla zmražena ani zpracována konzervačními látkami.

Sušené kuřecí maso (kuřecí maso) je suchý výrobek vyrobený ze surových kuřat nebo jeho částí (bez peří, hlav, nohou a vnitřností). Jiné názvy jsou sušené / dehydrované kuře. Jedná se o dobrý zdroj živočišných bílkovin za předpokladu, že jsou nejvyšší kvality surovin.

Sušené maso z Turecka (sušené Turecko) je suchý výrobek ze syrového masa a kůže poražených krůt (s kostí nebo bez kostí, ale bez peří, hlav, nohou a vnitřností). Synonyma - "dehydrované" nebo "dehydrované" krůty.

Zelený hrášek (zelený hrášek) - poddruh luštěnin. Je to dobrý zdroj železa, vitamínů A, C a K, jakož i draslíku, hořčíku, fosforu, zinku a selenu. Navíc obsahuje antioxidační flavonoidy (katechin a epikatechin), karotenoid, lutein a polyfenoly.

Čerstvá celozrnná ploska je čistá, čerstvá, rozložitelná platýz, která nikdy nebyla zmrzlá a neobsahuje konzervační látky. Méně zpracovaná a proto cennější složka než sušená platýs. Vzhledem k tomu, že ryby vstupuje do výroby surovin a je již připraveno jako součást množství krmiva, zachovává více živin.

Alfalfa (Alfalfa) - krmná fazole, v krmivu pro psy a kočky slouží jako levný zdroj rostlinných bílkovin a celulózy. Obsahuje také vápník, draslík, beta-karoten, vitamín K a vitamíny B, stejně jako další mikro a makro prvky.

Stringová fazole (polní boby) - luštěniny, mladé struky, které lze použít s pláštěm. Fazole - uznávaný zdroj rostlinných bílkovin, stejně jako množství užitečných látek. Je však mnohem levnější než produkty živočišných bílkovin, a proto se ve složení krmiv (pokud patří mezi prvních pět složek) často nahrazuje přísady, které jsou cennější pro psy a kočky: maso, ryby a drůbež. Základem stravy masožravců by však měly být vysoce kvalitní zdroje živočišných bílkovin.

Celozrnný hrách (plodová vláknina) - přírodní rostlinná vláknina, získaná z lusku hrách. Obsahuje mnoho sacharidů a velmi málo rostlinných bílkovin. Předpokládá se, že hrachové vlákno způsobuje menší tvorbu plynu než jiné druhy vláken. Ve velkém množství je tato složka ve stravě masožravců nežádoucí, avšak v malých dávkách může přispět k regulaci gastrointestinálního traktu.

Hnědé řasy (Brown Kelp / Kelp) - v první řadě jde o fukus, který je zástupcem rodu hnědých řas. Vzhledem ke zvláštnostem svého vzhledu se také nazývá "mořské hrozny" a "mořský dub". Je pravidlem, že v suché potraviny pro psy a kočky této složky trochu, a jak účinný její vliv na organismus zvířat zůstává v pochybnost.

Butternut squash (Squash, Butternut squash), také známý jako Butternat tykev, je oranžová, krásná, sladká zelenina, která má hruškový tvar a má vynikající chuť ke všem rostlinám dýňové rodiny.

Čerstvý paprik (čerstvé celozrnné pařáty) nebo peruánská mrkev patří do rodiny celeru. Má hustý, vonící kořen, který chutná trochu sladce jako mrkev. Tato rostlina je zdrojem vlákniny, sacharidů a rostlinných bílkovin. Tam jsou v něm a vitamíny s minerály. Pasternak je vzácná složka krmiva, z toho obvykle je velmi málo.

Čerstvá kala je zelená zelenina, která patří do stejné rodiny Cruciferous jako brokolice, karfiol a běžné bílé zelí. Barva listů této kapusty se může lišit od jasně červené nebo růžové až tmavě zelené. Kale je bohatým zdrojem vitamínů A, K, C, karotenoidů, flavonoidů, vlákniny, z velké části konzervovaných při použití čerstvých surovin.

Čerstvý špenát (Čerstvý špenát, Čerstvé špenátové zelené) se přidává do krmiv čerstvého, bez předběžného zpracování. Ve stravě psů a koček to zajišťuje nejlepší zachování živin a vlastností přirozeného špenátu.

Čerstvé listy hořčice (Green Fresh Mustard Greens) jsou zřídka konzumované zelené rostliny rodiny Brassica, které obsahují ještě více vitaminu A, karotenu, vitaminu K a antioxidačních flavonoidů než některé z více známých druhů ovoce a zeleniny. S největší pravděpodobností je v suchém jídle této složky poměrně malá a kolik to opravdu může pozitivně ovlivnit zdraví psů a koček, zůstává jen hádat.

Čerstvé zelené listy (čerstvé zelené listy) - listy bylinné rostliny z rodiny zelí (Brassicaceae) podle další klasifikace - Cruciferous (Cruciferae). Kromě řady vitaminů a minerálů obsahuje "ocas" kořenové plodiny spoustu vlákniny, což podporuje trávení a dává pocit sytosti. To je obvykle používáno výrobci krmiv při přidávání okurky na krmivo pro zvířata.

Název "čerstvé mrkev" (čerstvé mrkve) znamená podle výrobce, že zelenina nebyla zmrzlá nebo konzervovaná před vařením.

Čerstvá hrušková hruška (Fresh Bartlett Pears) - se liší od přísady "čerstvé hrušky" tím, že v tomto případě máme jistotu, že vědí, jaký druh hrušek se používá k přípravě jídla. Bartlettské hrušky mají hustou strukturu a velmi sladkou, šťavnatou chuť. Jejich barva se liší od zelené až po jasně žlutou a tmavě červenou.

Sublimovaná krůtí játra (mražené sušené játra z Turecka) - zmrazené sušené krůtí játra. méně zpracovávaná a proto cennější složka než mouka z krocanů, která je dvakrát (nejprve během sušení a pak během přípravy krmiva), je vystavena vysokoteplotnímu zpracování.

Kurkuma (kurkuma) - vařené, sušené a drcené kořeny rostliny Curcuma longa. Od starověku se používá jako kulinářský koření a také jako léčivý přípravek se silným protizánětlivým a antiseptickým spektrem účinku. Hlavní účinnou látkou kurkumu je kurkumin, který je připisován širokému terapeutickému účinku.

Milk Thistle je léčivá bylina rodiny Astrov, také nazývaná mléka bodláka. Všechny části lýtka jsou užitečné, ale především semena, která mají prokázané hepaprotektivní a antioxidační účinky. V některých živočišných krmivách se přidává v malých množstvích pro preventivní účely.

Kořen brukve (kořen burdock) je známý pro své antioxidační vlastnosti, je nízký obsah kalorií, obsahuje mnoho neškrobových polysacharidů, například inulin a glukosid-lappin, které mají lehký úlevu. Inulin je také prebiotikum (potravina pro prospěšnou střevní mikroflóru) a pomáhá snížit hladinu cukru v krvi.

Levandule (Lavender) je známá pikantní aromatická rostlina, která dosahuje výšky 60-70 cm. Všechny části levandule a zejména její jemné fialové květy příjemně voní díky obsahu esenciálních olejů, které mají také některé užitečné vlastnosti. Hlavním účinkem levandule - sedativum, protože to není bez důvodu, že je součástí mnoha bylinných léků proti stresu u psů a koček. U suchých krmiv pro zvířata se tato rostlina zřídka používá.

Althaea Root je podzemní část vytrvalé bylinné léčivé rostliny Althaea officinalis. V medicíně aplikujte husté "zralé" kořeny Althey, ne mladší než dva roky. Kořen Althey zahrnuje slizniční látky, které dávají rostlině s analgetickými vlastnostmi. Stejný "hlen" - cenný nástroj pro zažívací trakt. Vzhledem k mírným účinkům Althaea officinalis je pravděpodobnost zánětu a podráždění sliznice trávicích orgánů snížena.

Rose boky (růžové boky, růžové pudy) - plody divoké rostliny rodiny Rose nazývané růžové boky (narozená Rose). Držitel záznamu o obsahu vitaminu C, který je zdrojem dalších vitaminů a antioxidantů. Tato látka se zpravidla přidává do krmiva v malých množstvích.

Enterococcus faecium (Enterococci Fetium) je typ přátelské bakterie, která žije ve střevech koček a psů. Přijímají z těla živočichů živiny, které potřebují, enterokoky v průběhu své životně důležité činnosti, podílejí se na metabolických procesech ve střevě, pomáhají při trávení, asimilují vitamíny atd. Kromě toho úspěšně bojují o místo pod sluncem s patogenními bakteriemi, které jim zabraňují kolonizovat střeva. Právě proto jsou používány v krmivu pro domácí zvířata.

Zdroje živočišných bílkovin

Ve výrobě krmiv Acana Heritage Puppy Junior byl používán až pět čerstvých masných surovin:

  1. Čerstvé vykostěné kuřecí maso (16%);
  2. Čerstvé kuřecí entrály (játra, srdce, ledviny) - 6%;
  3. Čerstvé celá vejce (4%);
  4. Čerstvá celá řepka (4%);
  5. Čerstvá kuřecí chrupavka (2%).
  6. Čerstvé vykostěné kuřecí maso (16%) je ve složení označeno jako # 1 - to je dobrý ukazatel.

Celkem je v krmivech osm zdrojů živočišných bílkovin:

  1. Čerstvé vykostěné kuřecí maso (16%);
  2. Sušené kuřecí maso (13%);
  3. dehydrované krůtí maso (13%);
  4. Čerstvé kuřecí entrály (játra, srdce, ledviny) - 6%;
  5. Čerstvé celá vejce (4%);
  6. Čerstvá celá řepka (4%);
  7. Dehydratované maso atlantických sleďů (3%);
  8. Čerstvá kuřecí chrupavka (2%).

Tři z nich - čerstvé vykostěné kuřecí maso (16%), dehydrované kuřecí maso (13%) a sušené morčátko (13%) - jsou v prvních pěti složkách. To znamená, že obsah živočišných bílkovin v krmivech je obecně vysoký. Je dobré, že výrobce udává procento všech složek zdrojů živočišných bílkovin v krmivech.

Řada živočišných bílkovin z ptáků, vajec a ryb na jedné straně poskytuje potravu s nejkomplexnější sadou aminokyselin a na druhé straně může být trochu riskantní z hlediska alergie (pokud zvíře odhalí nesnášenlivost některých druhů živočišných bílkovin).

Čerstvá kuřecí chrupavka (2%) - 17. místo v krmivu - je zdrojem přírodních stavebních komponent pro klouby (zvířecí kolagenní protein, stejně jako glukosamin a chondroitin).

Také ve složení této stravy je sublimovaná kuřecí a krocanová játra: 29. a 30. místo v seznamu. Vzhledem k tomu, že v krmivech je jen velmi málo, jsou to přirozené bílkovinné složky, které obohacují chuť a vůni krmiva, než plnohodnotné zdroje živočišných bílkovin.

Zdroje rostlinných bílkovin

V krmivu není obilovina, je to dobrý ukazatel. Existuje však šest různých druhů luštěnin (červená čočka, zelený hrášek, sušená vojtěška (2%), zelená čočka, zelené fazole (2%), žlutý hrách).

Luštěniny, které jsou zdrojem rostlinných bílkovin a sacharidů, nejsou zahrnuty do přirozené stravy masožravců, a proto se ve velkém množství, a dokonce i jako základ potravy, nedoporučují.

V této stravě jsou do prvních pěti ingrediencí zařazeny pouze dva typy. Proto je podíl rostlinných bílkovin a sacharidů v krmivu jako celek střední a ve srovnání s obsahem živočišných bílkovin je zcela nízký.

Je třeba poznamenat, že z názvů složek zdroje rostlinných bílkovin není jasné stupeň zpracování surovin.

Zdroje tuku

V krmivech jsou dva hlavní zdroje živočišného tuku: kuřecí tuk (6%) a sleďový olej (3%) jsou vysoce kvalitní zdroje energie a cenné omega-3 a omega-6 mastné kyseliny. No, to znamenalo přesné číslo v krmení.

Zbývající složky

V krmivech je 40 hlavních ingrediencí, stejně jako pouze 2 přísady - zinek a vitamín E (přírodní konzervační látka). To je dobrý ukazatel: díky bohaté a různorodé kompozici dokáže výrobce úspěšně vyvážit všechny minerály a vitamíny v krmivech bez přidání velkého množství dalších přísad.

Lze předpokládat, že podíl každé složky, počínaje 6. a později, je poměrně malý. Zaměříme se na ty složky stravy, které jsou mimo hlavní pět, ale zaslouží si nejvyšší pozornost.

Celulóza

Dietní výživa Acana Puppy Junior obsahuje následující typy vláken:

  1. Celulóza z hrachu (č. 16 v seznamu složek);
  2. Celulóza obsažená v hnědých řasech (č. 18 v seznamu složek);
  3. Celulóza obsažená v ovoci a zelenině.

První dva druhy v malých množstvích jsou zcela přijatelné a užitečné pro střevy psů a koček. Krmivo navíc obsahuje bohaté a pestré složení zeleniny a ovoce.

Obsahuje: čerstvou dýňu, čerstvý oříšek, čerstvý pepř, čerstvé kale, čerstvý špenát, čerstvé listy hořčice, čerstvé zelené listy, čerstvá mrkev, čerstvé červené jablka, čerstvá hruška Bartlett.

Je dobré, že tato zelenina a ovoce jsou přidávány do čerstvých potravin, i když je pravděpodobné, že jejich podíl ve stravě je malý. Každá z těchto složek je poměrně výživná a zdravá, ale je těžké říci, kolik hodnotných vitaminů, mikro a makronutrientů se v důsledku toho ukládají do hotových granulí suché potravy.

Užitečné přísady

Hnědá řasa - zlepšuje trávení, imunitu, štítnou žlázu, kůži a srst. Čerstvé celé brusinky, čerstvé celé borůvky - zdroje antioxidantů a vitamínů a cennější než sušené bobule.

Enterococcus faecium - probiotické bakterie, které jsou součástí normální mikroflóry trávicího traktu koček a psů. Podporujte střevní zdraví a normalizujte rovnováhu užitkových a škodlivých střevních bakterií.

Tato strava, stejně jako ostatní výrobky této značky, se vyznačuje přidáním řady léčivých rostlin a koření. Mezi ně patří: kořen čekanky, kurkuma, bodlák obecný, kořen lopuchu, květy levandule, kořen Althea, šípky.

Počet těchto složek ve složení není přesně uveden, ale lze jej nalézt v údaji na internetových stránkách výrobce. Předpokládá se, že mají příznivý účinek na fungování vnitřních orgánů, zlepšují trávení a také podporují vylučování toxinů z těla, což stimuluje čištění jater.

Je pravděpodobné, že tyto složky ve stanovených množstvích mohou skutečně pozitivně ovlivnit zdraví zvířete, než aby byly přidány do krmiva, aby se ukázalo, že je užitečnější.

Nebezpečné složky

V krmivu Acana Heritage Puppy nejsou žádné nebezpečné složky Junior ve studii o složení výrobku jsme nenašli.

Výhody krmení

Při výrobě této krmné linky Akana bylo použito až 5 složek čerstvého masa. Místa č. 1, 2 a 3 obsahovaly zdroje živočišných bílkovin (čerstvé vykostěné kuřecí maso (16%), sušené kuřecí maso (13%) a sušené krůtí maso (13%).

Základ krmiva plně vyhovuje nutričním potřebám masožravců. Složení udává procento všech složek živočišného původu.

Tato strava neobsahuje obiloviny. Ale v něm je spousta čerstvé zeleniny a ovoce, stejně jako řada užitečných léčivých rostlin a jen jeden minerální a jeden vitamínový doplněk (je to také přírodní konzervační látka).

Acana Heritage Puppy Junior není žádné nejasné součásti, označené obecně, stejně jako složky nebezpečné pro zdraví zvířat.

Nevýhody krmení

Toto krmivo obsahuje různé druhy luštěnin, z nichž dva jsou součástí prvních pěti ingrediencí. Široká škála zdrojů bílkovin může být záležitostí obav z potravinové alergie.

Závěry

Jako základ potravy pro štěňata středních plemen Acana Heritage Puppy Junior využívá směs jednoho čerstvého a dvou zpracovaných (sušených) zdrojů živočišných bílkovin, stejně jako dvě strukovinové složky bohaté na rostlinné bílkoviny.

Toto jídlo odpovídá myšlence, že základem stravy psů a koček jako predátorů by mělo být maximum živočišných bílkovin.

Střední psi nemusejí být tak módní jako miniaturní psi, ale určitě nevypadají vtipně. Střední velikosti psů, kvůli jejich průměrné velikosti, je mnohem snazší udržet v bytových podmínkách než velké, silné psy, ačkoli často bezpečnostní stráže jsou vyrobeny ze středně velkých psů stejně dobře. Nezáleží na tom, jak v domě roste štěně středního plemene - svalnatý buldok s širokým hrudníkem nebo štíhlý, elegantní Whippet. Krmení každé štěně musí být vyvážené, aby se optimálně rozvíjela a rozvíjela.

Acana dědictví pro štěňata a mládež středních plemen porovnává příznivě s většinou produktů pro stejnou skupinu psů. Mezi osmi zdroji živočišných bílkovin je v něm pět čerstvých složek a jeho složení je velmi rozmanité - zde najdete maso, ryby, vejce, drůbež, čerstvou zeleninu a ovoce. Tento krmiva obsahuje zdravé tuky odvozené od přesně známých druhů zvířat. Každý štěněcí tuk je důležitý, aby byl inteligentní a dobře vycvičen, protože pro rozvoj mozku se vždy doporučuje, aby mladé děti daly rybí olej.

Skvělé, že Acana dědictví štěně Junior přesně, bez jakéhokoli utajení, je napsáno všech 40 složek a že potravina obsahuje pouze dvě přísady - to dokazuje bohatost kompozice, která nepotřebuje další minerální přísady.

Bigleforum - fórum pro fanoušky chovu Beagles

Navigační nabídka

Vlastní odkazy

Oznámení


VÍTEJTE NA FORUM LOVERS OF BIGGLE BREEDS!

Jste nový a jen 15 dní od data registrace na fóru a 30 zpráv oddělí vás od dalšího stavu a odstranění všech omezení, více >>

POZOR! Nemůžete ponechat komentáře v sekcích štěňat! Komentáře jsou povoleny pouze od autora tématu!

POZOR! Nemůžete ponechat komentáře v sekcích štěňat! Komentáře jsou povoleny pouze od autora tématu!

POZOR! Nemůžete ponechat komentáře v sekcích štěňat! Komentáře jsou povoleny pouze od autora tématu!

POZOR! Nemůžete ponechat komentáře v sekci Take a Beagle v dobrých rukou! Komentáře jsou povoleny pouze od autora tématu!

POZOR! Nemůžete ponechat komentáře v sekci chovných samců! Komentáře jsou povoleny pouze od autora tématu!

Informace o uživateli

Nacházíte se zde »Bigleforum - fórum pro fanoušky plemene Beagles» Časté dotazy »Bylo nám doporučeno přejít na suché jídlo, ale existuje tolik z nich.

Bylo nám doporučeno přejít na suché jídlo, ale jich je tolik.

Příspěvky 1. strana 19 z 19

Share108.10.2012 15:08:34

  • Přidal: Dimka
  • Biglik
  • Umístění: Moskva, Novokosino
  • Registrován: 04/09/2012
  • Zprávy: 146
  • Pohlaví: Muž
  • Přezdívka a datum narození jen: Dmitry Petrovich Moskovityanin, 28.6.2012
  • Poslední návštěva:
    12/03/2017 18:58:13

Dobrý den odpoledne přátelé!

Teď jsme se zotavovali a jeli Purina Hepatic k udržení jater (Hill's L / D se nelíbilo). Ale tohle není štěňátko a tam není nic pro růst štěněte. Máme to na další týden. Ale současně jsme měli možnost krmit se na hovězí játra a přejít na vyvážené krmivo pro štěňata. Je zřejmé, že rozkrájíme vše, co není prémiové. Ale zbytek - příliš mnoho. Ze všech (podle obsahu) jsme zvolili "AKANA suché. Pro štěňata bez krmiva s jehňatem GRASSLANDS DOG (ACANA GRASSLANDS)". Čekáme na dodání z obchodu.

Řekni mi prosím, je tohle dobré jídlo?

Upravená Dimka (10.8.2012 15:28:49)

Share208.10.2012 15:14:39

  • Přidal: Oxana
  • Top-beagle
  • Místo: Istra
  • Registrován: 14.11.2008
  • Zprávy: 3278
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 49 [1969-05-24]
  • ICQ: 397062446
  • Přezdívka a datum narození jen: 23.06.2008-08.06.2013 Cooper, 04/16/2011 Eton, 09/25/2012 Conny, 14.05.13 Ike, 11/24/14 Una
  • Webová stránka: http://www.cooperhall.ru/
  • Poslední návštěva:
    05.06.2018 13:47:18

Podívejte se, fórum často diskutuje o tom, co je nejlepší krmení.
Anketa Jakou značku suché potravy krmíte svůj bígl?
Moje dětství jsem snědl Pro Pac.
Acana je také dobrý krmivo. Musíme zjistit, co bude lepší pro vaše. Můžete se zeptat svého lékaře, jaký druh krmiva byste chtěli jít.

Share308.10.2012 15:32:08

  • Přidal: Katerina (Toros)
  • Bigleman
  • Místo: Jaroslavl
  • Registrováno dne: 12.04.2012
  • Zprávy: 1891
  • Pohlaví: Žena
  • Přezdívka a datum narození beagle: Nord Line Tsarevich von Lorden Hyus (Toros) 06.02.12
  • Poslední návštěva:
    04/21/2015 09:42:45

každý veterinář doporučuje jinak. O hodnoceních společnosti Akana jsou dobré (alespoň u jehněčích pro štěňata), opravdu jsme se nehodili.
když jedl akana, přišel do obchodu - dát nějaké vitamíny štěně? a já, když jsem řekl, jaký druh jídla jíme - proč potřebujeme vitamíny, všechno v Akane je už tam.

Share408.10.2012 15:59:38

  • Autor: Olga a Char
  • Top-beagle
  • Umístění: Moskva
  • Registrováno: 10.05.2009
  • Zprávy: 10360
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 45 [1973-07-10]
  • Přezdívka a datum narození Beagles: Dar Shah Charleston (Char) 02.28.2009 Beagleboys Golden Rush (Porsche) 03/29/2011
  • Poslední návštěva:
    Dnes 15:03:28

Duck, proč potřebujeme vitamíny, v Akane už je všechno

v jakémkoliv dobrém suchém jídlu je vše již tam, vitamíny nejsou potřeba

Share508.10.2012 16:09:23

  • Přidal: Olen'ka
  • Top-beagle
  • Umístění: Murmansk
  • Registrováno dne: 23.10.2011
  • Zprávy: 4191
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 45 [1973-09-02]
  • ICQ: 422364631
  • Přezdívka a datum narození Beagle: Yulona Queen Rose (Ju) 09/20/2011
  • Poslední návštěva:
    06.06.2018 18:59:59

Jako výsledek vyhledávání jsme na něm zastavili. Pravidelně kupuji další možnosti pro Akanu nebo Původ. Jsme v pohodě, vlna, oči. V našem klubu se na mě podívali. Říkají, že chcete krmit drahého psa? Ale naše Pěkná žena se s ním také předvádí, nechce jíst někdy, pak si do něj dáme nějaké konzervované potraviny za atraktivitu. S konzervami včas. Jakýkoliv krmivo by mělo být zavedeno do stravy a postupně zvyšovat podíl nového krmiva. Akana a Origen jsou "tlustší" než jiné krmiva, stolice mohou být měkčí. Postupně jsme se zvykli.

Editoval Olen'ka (10.8.2012 16:11:30)

Share608.10.2012 17:07:31

  • Přidal: Annet
  • Biglik
  • Umístění: Moskva
  • Registrováno: 27.02.2012
  • Zprávy: 351
  • Přezdívka a datum narození Beagle: Varinhaus Ottawa (Athena) 14.12.2011
  • Poslední návštěva:
    30. října 2018 00:07:44

Můj pes je na této zádi. Žádné stížnosti, jako. Vlna, uši, oči - všechno je normální. Také chuť k jídlu. Činnost je především představitelnými normami. Svaly na něm jsou úspěšně formovány - podle jeho reliéfu lze studovat anatomii. Nebylo ani náznak nadváhy - ale tady si rezervuju, vypadá to, že Fina má takovou ústavu. Kromě toho dávám kefír (vždy, prodá svou duši za něj - ale pouze domácí, obchodně špatně ovlivňuje židli a plynatost). Někdy nahrazujeme kefír s nízkotučným měkkým tvarohem.

Share708.10.2012 17:54:51

  • Přidal: Crom Hunter
  • Chovatelská stanice "Crom Hunter"
  • Umístění: Moskva
  • Registrován: 09/09/2010
  • Zprávy: 2355
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 55 [1962-12-31]
  • Jméno a datum narození beagle: Jewel 06/29/2008 Santa 06/10/2012 Joe 04/23/2013 VivaJerry 04/22/2013 Kaysa 07/02/2013 Ricky 12/29/2013 Nostra 12/29/2015 Dana 01/10/2017 Chiva 31/31/2017 Jango 03/04/2018
  • Webová stránka: http://cromhunter.ru/
  • Poslední návštěva:
    Dnes 21:29:17

Ze všech (podle obsahu) jsme zvolili "AKANA suché. Pro štěňata bez krmiva s jehňatem GRASSLANDS DOG (ACANA GRASSLANDS)". Čekáme na dodání z obchodu.
Řekni mi prosím, je tohle dobré jídlo?

Před měsícem byl k němu přenesen jeden pes (s Pro Planem). Žádné stížnosti. Stav vlny se výrazně zlepšil. Je pravda, že existují další důvody, ale myslím si, že přechod na nový zdroj také měl dopad. Trávení je v pořádku (t-t). V Orijenu není ani zrno, ale obsah masných surovin je mnohem vyšší (80%), myslím, že je to ještě lepší, ale také dražší.

Share808.10.2012 20:01:05

  • Přidal: Gina
  • Bígl
  • Umístění: Petrohrad
  • Registrován: 24/08/2010
  • Zprávy: 614
  • Pohlaví: Žena
  • Přezdívka a datum narození Beagle: Blaed Medway 29.06.10
  • Poslední návštěva:
    01/09/2015 01:01:53

Jsme na dospělém Akane s jehněčím, opravdu se mi nelíbí žádné stížnosti. S Origenem bych nedoporučoval, aby spěchal kvůli vysokému obsahu masných surovin. Zatímco se zotavujete, vaše dítě se nebude aktivně pohybovat, což znamená, že 80% masa na játrech bude po plném zotavení nést zatížení, když půjdete na procházku a můžete se Origenem aktivně pohybovat. Postupuji z vlastní zkušenosti, protože jsem nikdy veterinář. Zkoušeli jsme také Origen, ale po roce již máme velmi aktivní aktivity, zdá se, že všechno bude spálit. ale začal bzučet. Sori.. noční pole (nevím, jak se to říká u psů) Veterinářka říkala, že je to kvůli přebytku bílkovin, teď dávám Origenovi pouze během období aktivního tréninku nebo když se konají soutěže po sobě. Takže raději doporučuji Akanu s jehněčím, jíst jehněčí a jablko.

Share908.10.2012 20:57:27

  • Přidal: Dimka
  • Biglik
  • Umístění: Moskva, Novokosino
  • Registrován: 04/09/2012
  • Zprávy: 146
  • Pohlaví: Muž
  • Přezdívka a datum narození jen: Dmitry Petrovich Moskovityanin, 28.6.2012
  • Poslední návštěva:
    12/03/2017 18:58:13

Oxana, Problémem je, že manželky radí potravu, jejíž firma sponzoruje kliniku. Purina sponzoruje naši kliniku, očividně po transfuzi krve tam byla Dimka a živila se Purine Hepatik, protože ona je praskání pro oba její smažit, a Hills ne.

Zdálo se však, že se mu líbí Akana. Zatímco nám to dáváme jako občerstvení při učení příkazů.

Všichni přátelé, děkuji všem za zpětnou vazbu!

Share1008.10.2012 23:35:31

  • Přidal: Strelka
  • Biglik
  • Umístění: Moskva, Izmailovo
  • Registrováno: 13/08/2012
  • Příspěvky: 163
  • Pohlaví: Žena
  • ICQ: 27566716
  • Přezdívka a datum narození beagle: Buter 07.07.12
  • Poslední návštěva:
    07/03/2017 18:09:58

Máme za 10 dní - jíst ekanubu pro štěňata + v jedné z částí přídavkem vápníku irský CAL + trochu sazenic ovesných (chtěl jíst hrnkové rostliny -. Začal jsem koupit jeho oves).

Namočte napájecí zdroj. Na suché potraviny nebo cookies připravujeme týmy.

Share1105.04.2013 21:51:40

  • Přidal: Sydney
  • Biglik
  • Umístění: Moskva, HLW, Perovo
  • Registrován: 01/21/2013
  • Zprávy: 332
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 28 [1990-05-10]
  • Přezdívka a datum narození Beagles: Dakota Hunter Ike Sydney Grant, 18.1.2012
  • Poslední návštěva:
    11/29/2016 10:40:29 PM

Bylo nalezeno zajímavé místo pro analýzu složení suché potravy
http://www.companionline.ru/fanalyser.p... p; f1id = 299
možná že někdo bude mít zájem

Share1206.04.2013 10:02:54

  • Autor: Valery
  • Bígl
  • Umístění: Moskva, univerzita
  • Registrován: 09/09/2012
  • Zprávy: 1419
  • Pohlaví: Muž
  • Přezdívka a datum narození Beagles: VARINHOUSE TOM SAWYER (Tom Sawyer) 17. června 2012
  • Webové stránky: http://tomsawyer-msk.com
  • Poslední návštěva:
    19.1.2018 23:42:59

My, po vzhledu Tomiky v našem domě, jedli Pro Pac Performance Puppy, ale naše oči byly trochu vodnaté. Přepnuto na štěňátko Acana Junior (je zde kompletní nabídka vitamínů a stopových prvků pro štěňata), vše je v pořádku a chuť k jídlu je dobrá

Share1306.04.2013 16:51:32

  • Přidal: Lex
  • Bigleman
  • Umístění: Ramenskoe.
  • Datum registrace: 01.25.2013
  • Zprávy: 1728
  • Pohlaví: Muž
  • Věk: 42 [1976-03-04]
  • Jméno a datum narození beagle: BRUCE (PRIDE OF BOD * S CHIVAS REGAL) 13.11.2012
  • Poslední návštěva:
    11/25/2017 11:45:45 PM

My Bruce Acana Pacifica trhliny. Dlouho si vybral jídlo, zůstal na něm. Právě teď je všechno v pořádku

Share1406.04.2013 17:02:39

  • Přidal: Antony
  • Biglik
  • Místo: Mytishchi
  • Registrováno: 23.07.2012
  • Zprávy: 147
  • Pohlaví: Muž
  • Přezdívka a datum narození Beagle: Zhordan Movie Enmon Camill 28.2.2012
  • Poslední návštěva:
    09/26/2016 1:46:47 PM

Od narození jedeme bohaté jídlo. Zpočátku jedli pappy, po 2,5 měsících přešli na juniorské médium. Všechno je s tebou v pořádku
Rodiče Jack Russell 3 roky před jídlem ekanubu razbalyvali pak jeho a neměl jíst suché krmivo a po setkání s Zhora zkusil jídla, Neříkej to ze sušení mísy boshevskoy ne ottyanesh, ale jí s chutí.

Share1507.04.2013 08:58:43

  • Přidal: Natasha9
  • Biglyonysh
  • Umístění: Moskva
  • Registrován: 04/05/2013
  • Příspěvky: 84
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 18 [1999-12-29]
  • Beagle jméno a datum narození: Jerry 12. května
  • Webová stránka: Bigleforum
  • Poslední návštěva:
    01/21/2015 6:57:21 PM

Bylo nám řečeno, že Acana je dobré jídlo. Ale Jerry odmítl jíst své a další krmivo. Proto ve 3 měsících jedl, co jíme. Je mu nyní 2 roky.

Upraveno Natasha9 (04/07/2013 9:02:07 AM)

Share1607.04.2013 10:36:01

  • Přidal: Olen'ka
  • Top-beagle
  • Umístění: Murmansk
  • Registrováno dne: 23.10.2011
  • Zprávy: 4191
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 45 [1973-09-02]
  • ICQ: 422364631
  • Přezdívka a datum narození Beagle: Yulona Queen Rose (Ju) 09/20/2011
  • Poslední návštěva:
    06.06.2018 18:59:59

Nyní jíte Almo Nature pro dospělé psy s Lamb (MediumLamb)..
Jsem velmi potěšen. Krmivo hodné. Ate a Akana a Origen a Hills.

Upraveno Olen'ka (04/07/2013 10:37:03)

Share1709.04.2013 12:39:10

  • Přidal: Vanilla Beagle
  • Beaglepups
  • Místo: Astrakhan
  • Registrován: 04/09/2013
  • Zprávy: 42
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 29 [1989-01-13]
  • Skype: vanillawoman-89
  • Přezdívka a datum narození Beagles: Astravegas Arcturus a King House Don Erik
  • Poslední návštěva:
    30. října 2013 22:11:28

Oh, a my na Mini Junior Royal jsme rostli, t-t, všechno je v pořádku a vlna, zuby a oči. Slyšel jsem spoustu stížností od různých lidí (většinou majitelé zvířat v zájmovém obchodů), ale krmíme Řešením může být způsobeno tím, že jsme si objednali z důvěryhodného člověka přímo od firmy, a ne kupovat na trhu nebo v obchodech. Minulý týden jsem četl o společnosti Bosch, objednal jsem si krmivo s rýží a jehněčím, uvidíme. jak půjde))) Může někdo jiný krmí Bosch? jaké dojmy?

Share1809.04.2013 14:41:10

  • Přidal: Lastochka
  • Bigleman
  • Kde: Kaluga
  • Registrováno: 14.03.2010
  • Zprávy: 2240
  • Přezdívka a datum narození beagle: Tori - 06/03/12, Vella - 01/11/14
  • Poslední návštěva:
    Dnes 11:54:26

Vyrostli jsme také na Royal, ale na to jsem alergička. Ne, určitě ho nejedu, ale tak či onak jsem se musel dostat do kontaktu s krmivem, pak se mi dlouhé ruce svědím. Chtěla jsem se přestěhovat do Akany - nešel jsem, pokusil jsem se třikrát a začal hnůj najednou. Zdá se nám, že je tučný. Vyzkoušeli jehněčí Bosh s rýží. a teď jedeme měsíc, všechno je v pořádku TTT.

Share1909.04.2013 15:26:00

  • Přidal: VIKGF
  • Biglik
  • Místo: Krasnogorsk
  • Registrováno: 13.02.2013
  • Zprávy: 148
  • Pohlaví: Muž
  • Věk: 5 [2012-12-26]
  • Přezdívka a datum narození Beagle: Valley Hunter Dylan 12.12.2012
  • Poslední návštěva:
    08/02/2014 09:39:34

A my jsme jeden šťastný pes. Zdá se, že všechno je v pořádku, nic se však nedá srovnávat. Může někdo poskytnout zpětnou vazbu o Happy Dog?

8 nejlepších štěňat

Ve věku jednoho roku potřebuje tělo psa více než kdy jindy vyváženou stravu a zvýšený příjem různých živin. Mladé zvíře se rychle rozvíjí, vyžaduje dostatek bílkovin a tuků, vitamínů a minerálů pro správný růst. Štěňátův imunitní systém ještě není zralý, takže děti jsou náchylné k alergickým reakcím a jemný trávicí systém v tomto věku je citlivý na změny stravy a nevyvážené složení. Přirozené krmení je obtížné organizovat doma, aby uspokojily všechny potřeby rostoucího organismu. Je lepší vybrat si kvalitní jídlo pro vaše štěně, které pomáhá Vašemu psu růst zdravý a silný. Pokud to rodinný rozpočet dovolí, vybírejte si z jídelníčku super třídy - holistický. Holistic je speciální kategorie jídla vyrobená výhradně z celých přírodních a zdravých ingrediencí.

Nejlepší holistické štěňátko

  • dobré přírodní složení;
  • vyvážená strava;
  • hypoalergenní.
  • nevhodné pro všechna zvířata (mnoho plynatosti a průjem);
  • ne vždy tam v běžných obchodech s domácími zvířaty.
  • dobré přírodní složení;
  • bez zrna;
  • ekonomické využití;
  • nezpůsobuje alergie.
  • vysoká cena;
  • přerušení dodávky;
  • těžké najít velké tašky, většinou v prodeji malé.
  • ideální poměr ceny a kvality;
  • nezpůsobuje alergie.
  • jednodušší složení než jiné holistické krmivo.

Nejlepší krmivo pro štěňata malých plemen

  • velmi atraktivní chuť;
  • dobré přírodní složení;
  • bez zrna;
  • dobrá hodnota za peníze.
  • vyvážená strava;
  • malé granule;
  • dobrá hodnota za peníze.
  • jako součást hydrolyzátů živočišných bílkovin;
  • obsahuje významné množství obilnin s vysokým obsahem sacharidů.

Nejlepší krmivo pro štěňata velkých plemen

  • přirozené vyvážené složení;
  • silné velké granule;
  • dobrá hodnota za peníze.
  • nepohodlné obaly, které nelze uzavřít.
  • dobrá hodnota za peníze;
  • vyvážené složení.
  • složené ze sušených ingrediencí a masové mouky;
  • 18 kg pytlů se prodává pouze do školky s certifikátem.

Nejlepší jídlo pro štěňata s citlivým trávením

  • dobré přírodní složení;
  • nezpůsobuje alergie;
  • optimální poměr ceny a kvality.

Jaké je nejlepší štěně?

Krmení štěněte je lepší vybrat nejen kvalitní potraviny, ale holistické potraviny vyrobené z vysoce kvalitních celých ingrediencí. Takové značky jako Orijen a Acana jsou již dlouho prokázány. Tyto zdroje jsou mnohem dražší než jiné, ale jsou nejkvalitnější.

Samozřejmě, že výběr jídla by měl probíhat postupně, s přihlédnutím k finančním možnostem a charakteristice psa. Je lepší vybrat krmivo v souladu s plemenem a velikostí psa, jako jsou Applaws pro malou nebo Brit Care pro velké a obří plemena. Malé plemena mají zvýšený metabolismus, je důležité, aby konzumovali vysoce výživné potraviny, které jsou dobře absorbovány. Velké nutně potřebují dodatečnou podporu kostí a kloubů pro normální vývoj. Velikost pelet pro malé a velké psy také hraje roli.

Se zavedením nového produktu je nezbytně nutné sledovat stav zvířete: jaký typ stolice, zda jsou uši svědění, oči zalévání a stav kůže a vlny. Pokud štěně jí dobře, je aktivní a vypadá bezchybně - to znamená, že toto jídlo mu vyhovuje.

Fórum KPT "Swiss Mountain Dogs and Co."

Navigační nabídka

Vlastní odkazy

Informace o uživateli

Jste zde »Fórum PCC“ švýcarský salašnický pes a Co. ‚‘ Vše o krmení »Doporučit ACANA PUPPY velkých plemen nebo EUKANUBA

Informujte ACANA PUPPY LARGE BREED nebo EUKANUBA

Příspěvky 1 Strana 30 z 58

ShareSeptember 18, 2009 21:02:38

  • Přidal: Kika
  • Čestný poslanec
  • Místo: Kyjev
  • Registrováno: 18. června 2009
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 1482
  • Respekt: ​​[+ 8 / -0]
  • Pozitivní: [+ 15 / -0]
  • Pohlaví: Žena
  • Poslední návštěva:
    16. prosince 2013 23:21:36

Rozhodli jsme se přejít na směsnou dietu a zapnout sušičku. Náš člověk (4 měs.) Kategoricky odmítl Royale (stravování asi 4 dny), a pokud se čestně a nechtějí, aby krmit Man. Je zřejmé, že nemá rád bonalno. Chci jít buď na ACANA PUPPY LARGE BREED, nebo na EUKANUBU (ještě jsem se nerozhodla).
Možná někdo jíst nebo mít recenze, prosím, řekněte mi.

ShareSep 28, 2009 21:29:15

  • Přidal: Melony
  • Čestný poslanec
  • Registrován: 12. března 2009
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 693
  • Respekt: ​​[+ 1 / -0]
  • Pozitivní: [+ 2 / -0]
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 29 [1989-05-31]
  • ICQ: 480946582
  • Plemeno psů: BSHZ
  • Město: Podolsk
  • Poslední návštěva:
    6. března 2014 14:40:06

Kika jsme jedli Akan, pak tato podmínka byla výborná vlna stolici jednou za den, a trochu, dobře, všechno je v pořádku, ale na konci 2 sáčku tááák mnohem tlustší

a nesnažil se eukanuba

ShareSep 39, 2009 21:55:34

  • Přidal: Teressa
  • Stálý člen
  • Kde: Vologda
  • Registrován: 21. únor 2009
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 121
  • Respekt: ​​[+ 5 / -0]
  • Pozitivní: [+ 38 / -5]
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 32 [1985-09-04]
  • ICQ: 450114826
  • Poslední návštěva:
    6. srpna 2013 20:05:01

Kika
oba tyto krmivo jsou chváleny, ale ve složení vypadá, že AKANA bude lepší

Share48 září, 2009 22:17:28

  • Přidal: Kika
  • Čestný poslanec
  • Místo: Kyjev
  • Registrováno: 18. června 2009
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 1482
  • Respekt: ​​[+ 8 / -0]
  • Pozitivní: [+ 15 / -0]
  • Pohlaví: Žena
  • Poslední návštěva:
    16. prosince 2013 23:21:36

Děkuji za odpověď, ale řekni mi

židle jednou denně a málo

ShareSeptember 58, 2009 22:25:53

  • Přidal: Kika
  • Čestný poslanec
  • Místo: Kyjev
  • Registrováno: 18. června 2009
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 1482
  • Respekt: ​​[+ 8 / -0]
  • Pozitivní: [+ 15 / -0]
  • Pohlaví: Žena
  • Poslední návštěva:
    16. prosince 2013 23:21:36

Ve složení se zdá, že AKANA bude lepší

ZÁRUKA ANANÝZA ŠKODLIVÉ ŠŤAVY A ACANA PUPPY
Protein (min) 33% tuku (min) 15% celulózy (max) 3,5% Vápník (min) 1,2% fosfor (min) 1,1% omega-6 (min) 2,5% omega-3 (min) 0,4%

Glukosamin (min) 800 mg / kg Chondroitin (min) 500 mg / kg Sacharidy (max.) 29%

ZELENINOVÉ KOMPONENTY
kořen lopuchu 600 mg / kg Marshmallow kořen 600 mg / kg jalovci 500 mg / kg, kořen anděliky 400 mg / kg seabuckthorn 400 mg / kg

Zřetelná žízeň 400 mg / kg Malinové listy 300 mg / kg Mlít Bodlá 300 mg / kg

Eukanuba velká štěňátková analýza Junior vyvážený růst

Protein - 26% tuku - 14% minerální látky - 6%, 2,5% kletchatka-, vlhkost - 8%, 0,8% vápník, fosfor - 0,63%.

a analýza štěňat Eukanuba Junior velké plemeno

26% bílkovin, 14% tuku, 6% popela, 2,5% vlákniny, 8% vlhkosti, 0,8% vápníku, 0,63% fosforu.

ShareSeptember 6, 2009 22:52:33

  • Přidal: Teressa
  • Stálý člen
  • Kde: Vologda
  • Registrován: 21. únor 2009
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 121
  • Respekt: ​​[+ 5 / -0]
  • Pozitivní: [+ 38 / -5]
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 32 [1985-09-04]
  • ICQ: 450114826
  • Poslední návštěva:
    6. srpna 2013 20:05:01

Nejsem veterinář ani chovatel, nejsem odborník, proto na mě nehazujte rajčata, pokud to))) sdílejte moje myšlenky.

Eukanuba velký štěňátko Junior vyvážený růst
Složení
kuře> 20%, kukuřice, pšenice, rybí moučka, ječmen, čirok, živočišný tuk, sušené řepné řízky, kuřecí extrakt, sušená vejce, suchý pivovarské kvasnice, chlorid draselný, sůl, lněné semínko, DL-methionin, kalcium hydrogenfosfát, extrakt z neplodu, glukosamin, chondroitin sulfát.

Tady kukuřice mě zmatená, levné plnivo a často způsobuje alergie u psů. Odmítl jsem krmit kukuřicí.

ACANA PUPPY VELKÝ VÝROBEK
složení
Vysuší kuřecí maso, dušená oves, čerstvé kuřecí maso bez kostí, hrách, čerstvý losos maso bez kostí (zdrojem EPA a DHA), divoká rýže, kuřecí tuk (konzervovaný pomocí vitamínu E a rozmarýnu), kuřecí játra, čerstvá celá vejce, sušená na slunci vojtěška, lososový olej, dýně, kuřecí chrupavky (glukosamin a chondroitin), červená jablka, mrkev, petržel tuřín, brusinky, bobule irgi olholistnoy organické mořských řas (Laminaria, Fucus, Palmaria), kořen lopuchu, kořen ibišek, jalovcové bobule, fenugreek, semena feniklu, Angelica, rakytník řešetlákový, kořen čekanky, kopřiva dvoudomá, listů maliníku, ostropestřec mariánský, lístky máty peprné, květy měsíčku lékařského, květy heřmánku, živé kultury mikroorganismů (Lactobacillus acidophilus a Enterococcus faecium) + vitamíny a minerály.

neobsahuje kukuřici. ale obecně, pokud vím, je Akana jedným z krmiv HUMAN GRADE (kvalita je jako u lidí)

obecně, když jsem zvedl kruh pro mé krmivo pro psy, kruh se zúžil na Akanu, Kanidu a Eagle pak. Zastavila se u Canidy.

Share79 září, 2009 15:49:52

  • Přidal: Kika
  • Čestný poslanec
  • Místo: Kyjev
  • Registrováno: 18. června 2009
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 1482
  • Respekt: ​​[+ 8 / -0]
  • Pozitivní: [+ 15 / -0]
  • Pohlaví: Žena
  • Poslední návštěva:
    16. prosince 2013 23:21:36

Rozhodli jsme se zůstat na ACANA PUPPY LARGE BREED a kromě ACANA GRASSLANDS jsme také obdrželi malé balíčky o hmotnosti 400 gr. na zkoušku - ale stojí za to jak Hills, tak i královské sáčky.

Share810 září, 2009 14:57:06

  • Přidal: Magnolia
  • Stálý člen
  • Místo: Kyjev
  • Registrován: 7. května 2009
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 183
  • Respekt: ​​[+ 1 / -0]
  • Pozitivní: [+ 0 / -0]
  • Pohlaví: Žena
  • Poslední návštěva:
    17. října 2013 02:09:01

Jedli jsme ACANA PUPPY LARGE BREED. Chlazené jídlo! Účinky jsou úžasné, všechno bylo v pořádku s křeslem! Ale cena. Drahé. Přepnuto do Canidy. Spokojen! V ideálním případě se chceme znovu vrátit k Akaně. Celkově přebalené na internetu si myslím, že Akana je nejlepší krmivo v kompozici.

Share910 září, 2009 15:06:38

  • Přidal: Kika
  • Čestný poslanec
  • Místo: Kyjev
  • Registrováno: 18. června 2009
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 1482
  • Respekt: ​​[+ 8 / -0]
  • Pozitivní: [+ 15 / -0]
  • Pohlaví: Žena
  • Poslední návštěva:
    16. prosince 2013 23:21:36

První pokus jíst ACANA PUPPY LARGE BREED byl úspěšný, doufám, že to bude pokračovat. Při jídle. Vezmeme si sáček o hmotnosti 18 kg. Ale ACANA GRASSLANDS právě odmítla dokonce vyzkoušet.

Share1010 září, 2009 16:49:24

  • Přidal: Kika
  • Čestný poslanec
  • Místo: Kyjev
  • Registrováno: 18. června 2009
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 1482
  • Respekt: ​​[+ 8 / -0]
  • Pozitivní: [+ 15 / -0]
  • Pohlaví: Žena
  • Poslední návštěva:
    16. prosince 2013 23:21:36

Jsem šokován. Nejíst už. Poprvé všechno bylo v pořádku. Nastal čas druhý krmení - odmítl. Zrušila objednávku pro tašku. Nyní je to, co si myslím, a co mám dělat?

Share1110 září, 2009 18:00:11

  • Přidal: Magnolia
  • Stálý člen
  • Místo: Kyjev
  • Registrován: 7. května 2009
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 183
  • Respekt: ​​[+ 1 / -0]
  • Pozitivní: [+ 0 / -0]
  • Pohlaví: Žena
  • Poslední návštěva:
    17. října 2013 02:09:01

Kika, jak říkají, "Galyova miláčka"!
Já budu s radostí pro obě tváře!
Něco podobného bylo v létě. Můj sobanka odmítl jíst, tak jsem ji nakrájel lžící (tvaroh s kefír byl), zatímco stále přesvědčovat!
Možná, že přirozeně krmení? Co dělat? Možná vám někdo poradí

Upraveno Magnolia (10. září 2009 18:03:11)

ShareSeptember 1210, 2009 18:40:20

  • Přidal: Dix
  • Čestný poslanec
  • Umístění: Ukrajina
  • Registrováno: 22. listopadu 2007
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 4875
  • Respekt: ​​[+ 154 / -14]
  • Pozitivní: [+ 0 / -0]
  • Pohlaví: Žena
  • ICQ: 559057220
  • Poslední návštěva:
    30. října 2010 Pět až šest

Kika
A kolikrát denně krmíte a jak vysoká / váha štěně?

Možná, že přirozeně krmení?

Sobakin by byl pro takovou výživu velmi šťastný!

Sdílet září 1310, 2009 18:46:34

  • Přidal: lenalu
  • Čestný poslanec
  • Umístění: Bataysk Rostovskaya
  • Registrován: 4. ledna 2008
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 2131
  • Respekt: ​​[+ 43 / -4]
  • Pozitivní: [+ 143 / -14]
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 53 [1965-01-24]
  • ICQ: 372641496
  • Plemena psů: Bernský salašnický pes
  • Město: Bataysk, Rostov
  • Poslední návštěva:
    12. února 2017 20:58:12

Sobakin by byl pro takovou výživu velmi šťastný!

Kazatel přírodní výživy!

Share1410 září, 2009 18:53:52

  • Přidal: Dix
  • Čestný poslanec
  • Umístění: Ukrajina
  • Registrováno: 22. listopadu 2007
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 4875
  • Respekt: ​​[+ 154 / -14]
  • Pozitivní: [+ 0 / -0]
  • Pohlaví: Žena
  • ICQ: 559057220
  • Poslední návštěva:
    30. října 2010 Pět až šest

Kazatel přírodní výživy!

Len, to není tajemství, každý o tom ví,.. a nejenom na tomto fóru.

ShareSeptember 1510, 2009 19:10:29

  • Přidal: Teressa
  • Stálý člen
  • Kde: Vologda
  • Registrován: 21. únor 2009
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 121
  • Respekt: ​​[+ 5 / -0]
  • Pozitivní: [+ 38 / -5]
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 32 [1985-09-04]
  • ICQ: 450114826
  • Poslední návštěva:
    6. srpna 2013 20:05:01

Také si myslím, že dobrá přirozená žena ještě nepřinesla nic lepšího, ale naturalka je dražší a časově náročnější. A krmení jídlo jen pro případ, nikdy nevíte..

ShareSeptember 1610, 2009 19:24:08

  • Přidal: Dix
  • Čestný poslanec
  • Umístění: Ukrajina
  • Registrováno: 22. listopadu 2007
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 4875
  • Respekt: ​​[+ 154 / -14]
  • Pozitivní: [+ 0 / -0]
  • Pohlaví: Žena
  • ICQ: 559057220
  • Poslední návštěva:
    30. října 2010 Pět až šest

. je pro nás výhodné, abychom žili s hotovými krmivy. bez cereálií, pánví a kadeřnictví, aniž by šli na trh koupit maso. a pak je také v kulachu ano pro porce. Pro nás je výhodné, abychom byli dobrovolnými oběťmi podvodu, že trh s suchými potravinami je v podnikání plný.
Já jsem si vybral. Nikomu to neukládám. Bez nutnosti otrávit drobky - nebudu. Mám mazlíčka, ne farmu. A líbí se mi vařit a podívejte se, jak šťastní Sobakin jí, ne GAG ​​strouhanka. ze kterého jsou vyrobeny, tyto sušenky, existuje nějaká nit Th přírodní v nich (?), je-li taková doba platnosti není žádný „zvíře“ nespouštějte. ani plesa tam nežije.

Podíl na září 1710, 2009 19:48:32

  • Přidal: Kika
  • Čestný poslanec
  • Místo: Kyjev
  • Registrováno: 18. června 2009
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 1482
  • Respekt: ​​[+ 8 / -0]
  • Pozitivní: [+ 15 / -0]
  • Pohlaví: Žena
  • Poslední návštěva:
    16. prosince 2013 23:21:36

Teď je vše v pořádku.
Jsme 4,5 měsíce. hmotnost 30 výška 52-53. Velký švýcarský salašní pes. Fed dříve pouze naturalka. (tvaroh, kefír, mléko, maso, syrové a vařené každý den). Přijít na místě, řekl, aby věnovaly pozornost na zadních nohách (SIP spustí a dokonce i něco). Okamžitě jsme na kliniku do Levitsky (který je v Kyjevě ví) - řekl, že všechno bude v pořádku, pokud převedeny do sušení (uniformu budou vyměňovat nebo něco, protože chlap krupninky - ke kontrole hmotnosti a kontrolovat správný vývoj pohybového aparátu ). Kontaktoval jsem chovatel - také radí, ale neodstraňuje všechny povahy produktu. Chtěli jsme proto - jídlo ráno a spláchnout s mlékem, denní diety, masa ve večerních hodinách, kuřecí maso, ryby (vše se střídají). Ale náš člověk paseky, že chápe, že večer se probouzí něco dobrého a nejedí! Já sám jsem vždycky říkal jedovaté jídlo. a, ale pochopit, ne vždy možnost nakrmit psa est naturalkoy (řeka, nepředvídanou Flophouse s přáteli v zemi, kteří nemají vždy v lednici a čerstvého masa nebo sýra, atd.) Ačkoli tam byl jeden případ, kdy jsem běžel pro rekreaci a orala- pokud dáte mi pět minut nepřináší nejčerstvější jemně krájení telecí můj pes nenechá nikoho spánek (soba přinesl několik hodin, můj manžel pil a nechtěl, aby mě nechal za volantem jako cesta zpátky nebyla dobře známá a už byla tma).

ShareSeptember 1810, 2009 20:04:25

  • Přidal: Kika
  • Čestný poslanec
  • Místo: Kyjev
  • Registrováno: 18. června 2009
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 1482
  • Respekt: ​​[+ 8 / -0]
  • Pozitivní: [+ 15 / -0]
  • Pohlaví: Žena
  • Poslední návštěva:
    16. prosince 2013 23:21:36

jak říkají, "Galya vařil"!

Trenér mi řekl totéž. Ti, kteří seděli na naturka (maso bylo podáváno každý den a syrové a vařené) - pak je těžké vnímat sušení.

. je pro nás výhodné, abychom žili s hotovými krmivy. žádná kaše, pánve

Víš, mám všechno na tahu - je to pro mě jednodušší, abych byl naturalk než sušička, protože ve skutečnosti nejedí kaši, no nepocházíme od samého začátku. Trh je po ruce (jeden z nejlepších, Zhytny), beru se sám sebe, dobře, schen, vždycky kupuji sýr pro mého manžela (jede jenom ráno) a samozřejmě schen. Takže možná jen já a výjimka, člověk, který je s přírodním člověkem jednodušší.

ShareSepare 19. září 2009 20:10:01

  • Přidal: Kika
  • Čestný poslanec
  • Místo: Kyjev
  • Registrováno: 18. června 2009
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 1482
  • Respekt: ​​[+ 8 / -0]
  • Pozitivní: [+ 15 / -0]
  • Pohlaví: Žena
  • Poslední návštěva:
    16. prosince 2013 23:21:36

Omlouvám se, že jsem se při růstu mýlil. S hmotností 30 kg. výška 54 cm. Je to normální?

Share2010 září 2009 20:22:55

  • Přidal: Real
  • Čestný poslanec
  • Registrováno: 9. listopadu 2006
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 3330
  • Respekt: ​​[+ 56 / -22]
  • Pozitivní: [+ 8 / -3]
  • Poslední návštěva:
    5. ledna 2018 20:38:49

Dix
můj otchibuchivaet čas od času zcela odmítá naturalku a vyžaduje jedno sušení

ShareSeptember 2110, 2009 21:45:55

  • Zaslal: strýc
  • Čestný poslanec
  • Umístění: Čerkasy, Ukrajina
  • Registrován: 4. prosince 2007
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 1459
  • Respekt: ​​[+ 16 / -0]
  • Pozitivní: [+ 23 / -4]
  • Pohlaví: Muž
  • Věk: 48 [1970-06-24]
  • Poslední návštěva:
    5. ledna 2016 21:12:07

ale naturalka dražší

velmi kontroverzní problém

ShareSeptember 2210, 2009 21:59:40

  • Přidal: Dix
  • Čestný poslanec
  • Umístění: Ukrajina
  • Registrováno: 22. listopadu 2007
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 4875
  • Respekt: ​​[+ 154 / -14]
  • Pozitivní: [+ 0 / -0]
  • Pohlaví: Žena
  • ICQ: 559057220
  • Poslední návštěva:
    30. října 2010 Pět až šest

S hmotností 30 kg. výška 54 cm. Je to normální?

Tabulky výšky / hmotnosti na Gross, jak jsem to pochopil ne. Chovatelé hrubé doporučil k navigaci na stůl Bern. Vzhledem k tomu, že dospělí se v normě mírně liší od výšky Bernů, myslím, že pomocí této tabulky je třeba toto vzít v úvahu - Grossy v procesu růstu bude trochu tvrdší a vyšší než Bern.
Tabulka bude resetována v sekci "Knihovna", protože ona je neustále ztracena v jiných tématech....

Víš, mám všechno jen na tahu - je to pro mě jednodušší přirozená žena než sušení,

Nah pokud je správné nakrmit přírodní káva, není to snadnější.

protože ve skutečnosti nejedí kaši, dobře, netrvalo jsme od samého začátku... Trh je po ruce (jeden z nejlepších, Zhytny), vezmu mé maso a schovávám,

Přečtěte si fórum. Ve všech tématech o přirozeném krmení bylo již napsáno, že krmení masem samotným, bez obilovin, je NEMOŽNÉ. Důvody jsou zde také popsány.

Dix
můj otchibuchivaet čas od času zcela odmítá naturalku a vyžaduje jedno sušení

Dobře gurmán Já také někdy chtějí salámový sendvič. jíst i když vím, že plné d ***. A stejně tak se váš Ily - dopřeje sám.

velmi kontroverzní problém

Záleží na tom, jaký druh jídla a v závislosti na tom, co člověk rozumí přirozeným krmením. Zde argument nemá smysl. Potraviny koupil, babička rozložena. a měsíc spí dobře a miska není po jídle ani moje. A s rovnou dívkou je mnohem obtížnější počítat, v závislosti na tom, kdo vás živí. Tady ty a myasko. a ryby (nebo kalamáře), jizvu, kosti a mnoho dalších věcí, které mohou a měly být dány nástěnné malbě. Ale dají vše? to je otázka.

Podíl na září 2310, 2009 22:11:09

  • Přidal: Kika
  • Čestný poslanec
  • Místo: Kyjev
  • Registrováno: 18. června 2009
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 1482
  • Respekt: ​​[+ 8 / -0]
  • Pozitivní: [+ 15 / -0]
  • Pohlaví: Žena
  • Poslední návštěva:
    16. prosince 2013 23:21:36

Ve všech tématech o přirozeném krmení bylo již napsáno, že krmení masem samotným, bez obilovin, je NEMOŽNÉ. Důvody jsou zde také popsány.

Já vím.
Podívejte se, měli jsme všechno, když jsme seděli na 4krát krmení. V ranní mléčné kaše (rýže, pohanka atd.), Polední tvaroh a kefír, další bylo vařené maso (střídavě s kuřecím masem), ve večerním surovém mase s mrkví (střídavě s rybami (daná tuňáka)) + mezi nimi, ovoce a ovoce. Takže nyní chceme zavést sušení a nechat surové maso (které bude střídat mezi ryby a kuřecím masem).

ShareSeptember 2410, 2009 22:18:50

  • Přidal: Kika
  • Čestný poslanec
  • Místo: Kyjev
  • Registrováno: 18. června 2009
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 1482
  • Respekt: ​​[+ 8 / -0]
  • Pozitivní: [+ 15 / -0]
  • Pohlaví: Žena
  • Poslední návštěva:
    16. prosince 2013 23:21:36

Ale dají vše? to je otázka.

Můj manžel někdy říká - pes žije lépe než já a to a všechno a všechno je čerstvé, domácí, a nikoliv obchod s odpadem, z něhož se živím. Kdysi se to stalo, můj manžel chtěl mrkev, a vzal jsem ji pryč - říkal, že to tak bylo

ShareSeptember 2510, 2009 22:30:30

  • Přidal: Dix
  • Čestný poslanec
  • Umístění: Ukrajina
  • Registrováno: 22. listopadu 2007
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 4875
  • Respekt: ​​[+ 154 / -14]
  • Pozitivní: [+ 0 / -0]
  • Pohlaví: Žena
  • ICQ: 559057220
  • Poslední návštěva:
    30. října 2010 Pět až šest

další bylo vařené maso (střídavě s kuřecím masem)

Zde bylo také nutné přidat trochu kaše se zeleninou.

Takže nyní chceme zavést sušení a nechat surové maso (které bude střídat mezi ryby a kuřecím masem).

Také jsem krmil najednou smíšený. Dnes jsem však stále více přesvědčena, že dělám špatně. o konkrétních skutečnostech mých přátel mezi vetovem a pouhými milovníky psů, teď vím, že potřebuji vybrat jednu věc: buď sušení, nebo naturalka.

ShareSeptember 2610, 2009 23:10:21

  • Přidal: Real
  • Čestný poslanec
  • Registrováno: 9. listopadu 2006
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 3330
  • Respekt: ​​[+ 56 / -22]
  • Pozitivní: [+ 8 / -3]
  • Poslední návštěva:
    5. ledna 2018 20:38:49

Dix
a mají psi jedli okurky?

ShareSeptember 2710, 2009 23:23:49

  • Zaslal: strýc
  • Čestný poslanec
  • Umístění: Čerkasy, Ukrajina
  • Registrován: 4. prosince 2007
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 1459
  • Respekt: ​​[+ 16 / -0]
  • Pozitivní: [+ 23 / -4]
  • Pohlaví: Muž
  • Věk: 48 [1970-06-24]
  • Poslední návštěva:
    5. ledna 2016 21:12:07

Sledujte, jaký druh jídla

ve výchozím nastavení znamenají superpremium třídy krmiva, naturalka s levnějšími vitamíny, řezání jehněčího krmení dražší, ale je to jen hloupé

ShareSeptember 2810, 2009 23:26:31

  • Zaslal: strýc
  • Čestný poslanec
  • Umístění: Čerkasy, Ukrajina
  • Registrován: 4. prosince 2007
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 1459
  • Respekt: ​​[+ 16 / -0]
  • Pozitivní: [+ 23 / -4]
  • Pohlaví: Muž
  • Věk: 48 [1970-06-24]
  • Poslední návštěva:
    5. ledna 2016 21:12:07

Nebo sušení nebo naturalka

důvod "nebo" nebo "?

Sdílet září 2911, 2009 10:00:02

  • Přidal: lenalu
  • Čestný poslanec
  • Umístění: Bataysk Rostovskaya
  • Registrován: 4. ledna 2008
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 2131
  • Respekt: ​​[+ 43 / -4]
  • Pozitivní: [+ 143 / -14]
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 53 [1965-01-24]
  • ICQ: 372641496
  • Plemena psů: Bernský salašnický pes
  • Město: Bataysk, Rostov
  • Poslední návštěva:
    12. února 2017 20:58:12

Chovatelé hrubé doporučil k navigaci na stůl Bern.

Ve skutečnosti, IMHO, chovatelé hrubých stromů by si už dávno vzali své notebooky s vrhami a vytvořili stůl pro hrušky. Koneckonců, chovatelé mají hodně a na fórech se často objevují.
Není to složité, jedno je rozloženo, druhé - alespoň lidé budou mít představu o tom, jak rostou nerosty.
Kdysi jsme se na místním fóru zeptali na možnou váhu štěňátek týdne ve třech, podíval jsem se na svůj zápisník a napsal jsem svou "vidličku". Každopádně někde všichni "plus-minus" budou stejní.

Mohu svůj názor na smíšené krmení? (Sneaker a chytání rajčat) Yerofey vyrůstal jako smíšený, jak doporučil chovatel, takže ten hnusák, věděl, že večer má kilo masa, úplně ignoroval sušení v odpoledních hodinách.
Nyní štěně, které stále žije se mnou, nerešpektuje naturalku, ale zhoršuje sušení - už se za ušima rozpadá.

A ještě jeden z mého IMHO, už jsem jednou napsal, ale opakuji, ano, naturalka je lepší, ale ne každý má dostatek zkušeností, vědomostí a mysli, aby vše správně vyvážel. Navíc v naší době jsou vysoce kvalitní přírodní produkty vzácné. Máme v Rostově šikovný trh, mám tam vlastní prodejce, kteří nabízejí jen to nejlepší, ale. Tam jsou také známí veterináři na trhu. na trhu není dobré maso. Tento Dix bere z lidí, od soukromých majitelů, koho ví a kde jsou všichni ostatní?

A pokud jde o sušení, všichni používáme produkty různých firem, vybíráme ty, které vyhovují nám, nebo jako kosmetika, chemikálie pro domácnost, jídlo, tak proč taková nedůvěra ve společnosti vyrábějící suché potraviny? Jsem na sušení! Věřte mi, to není lenost, není to časově úsporné, postupuji z mých zkušeností. Nepríjemné

Upravené lenalu (11. září 2009. 10:04:55)

Share3011 září, 2009 10:31:09

  • Přidal: Teressa
  • Stálý člen
  • Kde: Vologda
  • Registrován: 21. únor 2009
  • Pozvání: 0
  • Zprávy: 121
  • Respekt: ​​[+ 5 / -0]
  • Pozitivní: [+ 38 / -5]
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 32 [1985-09-04]
  • ICQ: 450114826
  • Poslední návštěva:
    6. srpna 2013 20:05:01

výchozí je vysoce kvalitní krmiva, naturalka s vitamíny je levnější

Oh, a řekni mi. Jak mohu udělat rovnou dívku levnější?

Počítala jsem tady. Dobrá sušicí špičková třída, "jakost pro lidi", nás stojí asi 3000 (to jsou ceny od dodavatele + doručení do mého města 500 rublů).
Teď počítáme naturalku. Pokud nezapomenete, že pes není vůbec býložravec a základem stravy by mělo být maso s přídavkem zeleniny, ovoce a trochu kaše. Co máte? Vezmu si hromadné maso (mám pro mého psa samostatnou mrazničkou) za slevu. Ukazuje se ze 120 rublů (telecí maso) na 150 (hovězí) na kilogram. Levnější v našem městě nekupuje dobré maso. K tomu přidáme jizvu, přidáme zeleninu a ovoce, které obdivuji, nedávám obiloviny z téměř žádného důvodu. Takže zde, na naturalka jeme nejméně 3500-4000 za měsíc. a všem veterinářům doporučujeme přidávat vitaminy s přirozeným krmením, a to je pár tisíc
Takže co je levnější?
Pravděpodobně tam jsou lidé, kteří si mohou koupit maso levnější, a tam jsou lidé, kteří krmí ovesnou kaši s vůní masa a hrdě nazývají takový výživový systém "nutural" - tády ano, zřejmě jsou levnější